Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben küçük bir adım attım spor için sabah ev akşam 15 dk eliptik zayıfladıkça kuvvet geldikçe arttırmayı planlıyorum ilerleyen zamanlarda .. harikasınız ne kadar güzel kilo vermişsiniz darısı bizim başımızaSpor yapmayı seven kimse yok galiba
Su aralar yine sevmeye basladim ben haftada 3-4 gun yapmak zorubdayim diye sartladim kendimi.Spor yapmayı seven kimse yok galiba
Yalan yok 3 aylar girdiğinden beri bende bir saldım düzenli spora baslayacagim inşallah yaptiklarinizin linkini atarsanız iyi olur eğer videolu yapıyorsanızSu aralar yine sevmeye basladim ben haftada 3-4 gun yapmak zorubdayim diye sartladim kendimi.
Kilom hala baya var ama spora odakliyim suan.
Haftaici 4 gun yaptigim icin ,bu haftasonu mesaim var diye spor yapmadim.
Sadece adimlarim 10bin uzeri
Evet çok şükür86 dan 48 e mi düştünüz
Evet çok şükür
Düzenli spor ve kendimi diyet kafasına sokmadan ben pastada yedim borekte tatlıda dikkat ettiğim tek şey tüm bunları akşam 6 dan önce tüketmek ve suyuma sporuma açlık saatine sadık kalmakMaşallah nasıl verdiniz ben bu aralar hiç veremiyorum diyetisyen ve spora rağmen asla sürdüremiyorum
Evet çok şükür
Aralıklı oruç yaptım bir dönem ama yine veremedimDüzenli spor ve kendimi diyet kafasına sokmadan ben pastada yedim borekte tatlıda dikkat ettiğim tek şey tüm bunları akşam 6 dan önce tüketmek ve suyuma sporuma açlık saatine sadık kalmak
Kan ve hormon değerleriniz nasılMaşallah nasıl verdiniz ben bu aralar hiç veremiyorum diyetisyen ve spora rağmen asla sürdürem
Aralıklı oruç yaptım bir dönem ama yine veremedim