- 21 Nisan 2018
- 126
- 26
- 28
-
- Konu Sahibi Cherrywoman
Merhaba ,Motiva marka protez henüz Yen’i Yen’i kullanıldığı için uzun süreç yaşayan kişileri bulamazsınız. Damla protezler en sert kıvamlı olan protezlerdir,şeklini koruması için. Yani ayaktada damla yatarkende damla şeklinde durur.Motiva silikon yer çekimine göre sekil alan ultima serisini taktıran varmı doğallık yumuşaklık nasıl aklımda nagor arion ve sientra markaları var ama doktorum damla önerdi damla silikon yuvarlaga göre daha sertmiş damla taktırılırım bu markaların motiva hem yuvarlak hem damla şeklinde olduğu için hoşuma gitti ama pek bi örnek göremedim en yumusak doğal duran sizce hangisi
bu markayı kullanan Türkiye'de Zekeriya Kul var benim bildiğim kadarıyla, onun ismini forumda aratıp hastalarına sorabilirsiniz. Bir kaç kişi daha var forumda çipli silikon falan diye aratırsanız bulabilirsiniz.Motiva silikon yer çekimine göre sekil alan ultima serisini taktıran varmı doğallık yumuşaklık nasıl aklımda nagor arion ve sientra markaları var ama doktorum damla önerdi damla silikon yuvarlaga göre daha sertmiş damla taktırılırım bu markaların motiva hem yuvarlak hem damla şeklinde olduğu için hoşuma gitti ama pek bi örnek göremedim en yumusak doğal duran sizce hangisi
Ameliyatınızı kime yaptırdınız acaba?Merhaba ben ir ay önce motiva 375 cc taktırdım 375 cc hgh profil olmasına rağmen istenen büyüklüğü alamadım ve sol göğsümde ayrım izi oluştu protez belli oluyor
Arzucuğum sendeki pürtüklü mü ? Benimde mentor.Merhaba ,Motiva marka protez henüz Yen’i Yen’i kullanıldığı için uzun süreç yaşayan kişileri bulamazsınız. Damla protezler en sert kıvamlı olan protezlerdir,şeklini koruması için. Yani ayaktada damla yatarkende damla şeklinde durur.
Yuvarlak protezlerin üç kıvamı vardı,yumuşak,orta,sert.genelde en yumuşak kıvam tercih edilir. Bunlarda ayakta damla yatarken yuvarlak şeklini alır ,doğal olarak yerçekimi nedeni ileYani Motiva markaya özgü birşey değildir bu.
Bende Mentor marka var,7 sene oldu gayet memnunum
Evet canım.Arzucuğum sendeki pürtüklü mü ? Benimde mentor.
Merhaba motiva markanın fda onayı varmı biliyormusunuzMerhaba ben ir ay önce motiva 375 cc taktırdım 375 cc hgh profil olmasına rağmen istenen büyüklüğü alamadım ve sol göğsümde ayrım izi oluştu protez belli oluyor
Benimde Mentor 275cc olalı 2 ay oldu bir gün yumuşak bir gün sert tam anlamıyla yumuşak değil tabi karar veremiyorum 6. Ay sonunda Mentor marka istediğim yumuşaklığa gelmezse bende motiva ile değiştirmeyi düşünüyorum. Mentor da meme kıvamına yakın sonucu alan var mı???Cevap için teşşekürler benim doktorum da Mentor kullanıyor ama mentordan memnun olmayanlar varmış o yüzden mentordan vazgeçtim kapsül oluşumu yapma riski varmış ve sertmiş be kadar masaj yapılsada cok yumusamıyormus
Kaydigini nasil anladiniz peki bende de motiva varMotiva taktırmayin kayma vakaları çok benim motiva benim de kaydı.