Örgü Motifmatik

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
36
a.s ARKADAŞLAR NETTE GÜZEL Bİ ŞAL GÖRDÜM MOTİFMATİKLE YAPILIYOMUŞ MOTİFMATİK ALDIM AMA NASIL YAPILACAK BİLMİYORUM NETTE NEREYE GİRSEM BULAMIYORUM ACABA HANGİ SİTEYE GİRSEM FİKRİNİZ VARMI?MOTİFMATİKLE YAPILAN ÖRNEKLERİ Bİ BAŞLIK ALTINDA TOPLASAK SÜPER OLUR ASLINDA

ya bende aldım ondan yanında kagıt wermediler mi anlatan??
edaca30 un blogunda wardı sanırım yapılışı.ama ben beceremedim ya güzel durmuyo sanki benimki.... CADIARZU

arkadaşlar bende motifmatik ile ilgili örnekler var,internetten buldum.ama modifmatiği samsunda aradım bulamadım. nerde bulabilirim?bana yardımcı olur musunuz?

Ya bende yaptım ama floş iplikler varya ağ ipi gibi kalın onlarla yapıp masa örtüsü yapayım dedim.Örgü ipleri kadar düzgün olmadı acaba ipten dolayımı anlamadım ya????

kızlar motifmatikleri nerden alıyorsunuz benim yaşadığım şehirde yok aradım bulamadım bende istiyorum yaaa özellikle demir ve kare olanlar varya derya baykal göstermişti birisi bana yardım etsin yaaa

kızlar motifmatikleri nerden alıyorsunuz benim yaşadığım şehirde yok aradım bulamadım bende istiyorum yaaa özellikle demir ve kare olanlar varya derya baykal göstermişti birisi bana yardım etsin yaaa

arkadaşım ben bursadayım burda bütün boncuk satan yerlerde var bende naylon olanlardan var yuvarlak ve kare sen nerde oturuyosun

arkadaşım ben bursadayım burda bütün boncuk satan yerlerde var bende naylon olanlardan var yuvarlak ve kare sen nerde oturuyosun

slm canım ben niğdede oturuyorum burda bulamadım ben derya baykalın gösterdiği demir olamlar varya ondan arıyorum bir sitede buldum onada 35 ytl diyor ama ortaya çıkan ürünler çok güzellla.s.a.s.

slm canım ben niğdede oturuyorum burda bulamadım ben derya baykalın gösterdiği demir olamlar varya ondan arıyorum bir sitede buldum onada 35 ytl diyor ama ortaya çıkan ürünler çok güzellla.s.a.s.

canım evet bende gördüm demir olandan ama hic bakmadım boncukcularda varmı diye ben bi bakayım fiyatda araşıtaryım

isteyene kargo alıcıya ait yalnız naylon motifmatik ve 3 değişik aklıplı firkete aleti yollarım özelden msj atın

2,5 ytl arkadaşlar her yerde vaar....

X