- Konu Sahibi arelinannesi
İçim gitti sormaa :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar,
Ablam İngiltere'den buraya yerleşmek istemişti. Birkaç ay kaldılar ama yapamadılar. geri döndüler. oradan gelirken eşyalarını nakliyeyle getirmişlerdi fakat dönüşte uğraşmak istemediler ve birçok eşyalarını sattılar. Kızının sıfırdan farksız, çok az kullandığı eşyalarının da birçoğunu eski eşya satan birine satmak zorunda kaldı. Oraya gittiğinde tekrar yenilerini alacak malesef. Ben birkaç tanesini zor kurtarabildim. Burada ihtiyacı olan annelere uygun fiyata vermek için ablamın elinden kaptığım eşyalar şöyle:)
mothercare mama sandalyesi (pembe) : 70 TL
mothercare yürüteç araba (pembe) : 70 TL
playskool oyun halısı ve fisher price müzikli, aynalı dönence : 70 TL
playskool kendiliğinden hayvan sesli ve müzikli oyun halısı: 50 TL
Hiç kullanılmamış pepee lazımlık ve birkaç çek bırak müzikli oyuncağı 5 TL'den verebilirim.
Gerçekten fiyatları piyasadan çok düşük tuttum. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Fotoğrafları henüz çekemedim. İlk fırsatta çekip yükleyeceğim.
Hoşçakalın,
oyun halısı ile;mama sandalyesi ve playskool oyun halısı hariç diğerleri satıldı. hangisiyle ilgileniyorsunuz?
oyun halısı ile;
kalan oyun halısının resminiş ekler misiniz
demiştim ya sana içim gitti diyee gözüm var zaten kızışımın haberini kesin alayım bu hafta alıyorum :))
3-4 hafta önce bir doktor tahmini kız gibi dedi aslında o yüzden ister istemez bir yönelme var :)) bakalım mutlaka yazıcam canım çok teşekkürler :) çarşamba yazarım eve gelir gelmez :)
canımcım yaa erkek çıktı bizim bebiş :) kısmetimde yokmuş mama sandalyesi :) çok teşekkür ederim ilginee