• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları mothercare de fiiyatlar nasıl???

sedasem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.536
2
116
Diğer
merhaba mothercareden alışveriş yapan anneler body 7li 3 lü ne kadara satılıyor.ve 15inde indirim oluyormuş.daha çok nelerde indirim oluyor.bende kız annesiyim.doğuma daha var.ama kıyafetlere başladım bile.
teşekkürler

ben mothercare ürün alıyorum ama genelde indirimden alıyorum
çünkü normal fiyatları pahalı oluyor
her ayın 15. pırlantalı ürünler yüzde elli indirimli oluyor
ürünleri çok kaliteli oluyor
indirimin dışında pakette yedili bodylerini ve çoraplarınıda ordan alıyorum
özellikle bodylerini yedi sekiz ay sorunsuz giydiriyorum
sürekli takip et yavaş yavaş alırsın

ben 7li kısa kol zıbın takımını dün 32 liraya aldım
optimum avmden
normalde de 46liraymış baktım

Kızlar tam 15 inde olmuyor indirimler genelde 13 14 15 falan 3-4 gün sürüyor. Bir gittiğinizde telefonunuzu yazdırın, kampanyalardan haber veriyorlar. Bende indirimlerinden aldım bir sürü şey, inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur.

merhaba :)
keske bu mesaajı dün okusaydım. şimdi öbür ayın 15 ni bekleyeceğim :(

merhaba:3::3:
canım ben dün hiç bir yerde pırlantalı ürün ,extra indirim yazısı fln görmedim
emin değilim ama sanırım optimumda her gün bu fiyat
outlet sonuçta

Son düzenleme:
ben şehir dışında yaşıyorum.netten aldım 7 li sıfır kol çok renkli harika body 35 tl.
3 lü ayaklı tulum 40 tl ye.

bence %50 indirimli günlerini takip et,indirimsiz olunca uygun değil fiyatları.. genelde üst gruplarda oluyor indirimler..

Optimum iyi hoş da ben antalya da yım :2:

Canım ben de Antalya'dayım.
5 M Migros'ta zemin katta Mother Care mağazası var.

Ben -ne yazık ki bilgisizlikten- oğlumun uyku setini oradan almıştım, indirimde olmasına rağmen çok ciddi bir para ödemiştim. Önce tüm uyku setleri aynı fiyatta zannediyordum, ama 6 ay sonra kuzenim doğurunca öğrendim bu işlerin daha ekonomik halledilebileceği...doğuma 1 ay vardı ve ben küvetine kadar birçok şeyi oradan toplu bir şekilde aldım, o sırada bana Demsa Card verdiler,her alışverişinde puan kazanıyorsun.

Bilgin olsun, sadece her ayın 15 inde pırlantalı ürünlerde indirim yapıyorlar.
5 M deki mağazada indirimli ürünler için en ortada reyonlar oluşturuyorlar, oradan ihtiyacın olanları seçiyorsun.

Yalnız gerçek olan birşey var ki, oradan kolsuz ve kollu çıtçıtlı bodyler, uyku tulumları falan almıştık, hala ilk günkü kadar yeniler..bir de kıyafetler Kanz,Chicco,Zara Kids gibi mağazalarda da aynı fiyat, o yüzden pek te birşey farketmiyor

Bir not daha, eğer Şirinyalı tarafında oturuyorsan, Astur Sitesi karşısında Terra City alışveriş merkezi açılacak, Mothercare orada da olacakmış, mağaza yetkilileri kendileri söylediler.

Back