- 31 Mart 2023
- 330
- 117
-
- Konu Sahibi Derya12344
Tesekkur ederimBen korbell kullanıyordum memnundum.
Merhaba. 13 aydır motek kullanıyorum koku vermiyor ama her bez atışımızda kapağın açılmasıyla koku yayılıyor. Pek memnun kaldığım söylenemez.Merhaba, motek bebek bezi çöp kovası mi yoksa korbell mi ?
Merhaba kullanan birisi olarak sorunuzu cevaplamak istedim. Benim çöp kovam banyoda duruyor çocuğumun odasında değil ama her bezi değiştirdiğimizde maalesef hemen çöpe atamıyoruz çıkıpta normal banyodaki çöp kovasına atmakta bana doğru gelmiyor çok koku yapıyor bu çöp kovaları kokuyu engelliyor. Böylelikle kötü bir koku olmuyor. Ayrıca günde 7-8 bez değiştirdiğimizi düşünürsek hiç birimiz banyoda o kadar büyük çöp kullanmıyoruzdur zaten 2 bezden sonra banyodaki çöpte dolacak. Zaten bunu da günlük olarak akşam son bez değişiminden sonra atıyorum. Banyodaki çöp kovasının büyük ve kokusuz olanı olarak düşünün bunu en azından benim kullandığım şekli :)Sorumu yanlış anlamanızı istemiyorum o amaçla sormuyorum ama neden bezleri biriktiriyorsunuz böyle özel bir kovada? Şahsen çocuğumun odasına çöp kovası koymayı düşünmedim hiç. Çişli bezi direkt çöpe kakalı bezi de buzdolabı poşetine koyup atıyorum ama bu kovaları alanları da neden alıyor diye merak ediyorum cahilliğime verin
Motek kullanmadım onun hakkında bir bilgim yok ama korbell den çok memnunum. Poşet olarakta ben bamm bamm ya da korbell hangisi indirimdeyse onu alıyorum. Hatta bamm bamm daha kalın ve daha yoğun kokulu daha çok memnunum ondan.Merhaba, motek bebek bezi çöp kovası mi yoksa korbell mi ?
Aynen Bestimm ben korbell aldım ama kullanmıyorum öylece duruyor. Eziyetli geldi bana. Kakalı kötü kokuyorsa senin gibi poşete sarıp atıyorum. Ek gıdaya geçtik yavaş yavaş ki korbell o dönemde asla fayda etmiyormuş.Sorumu yanlış anlamanızı istemiyorum o amaçla sormuyorum ama neden bezleri biriktiriyorsunuz böyle özel bir kovada? Şahsen çocuğumun odasına çöp kovası koymayı düşünmedim hiç. Çişli bezi direkt çöpe kakalı bezi de buzdolabı poşetine koyup atıyorum ama bu kovaları alanları da neden alıyor diye merak ediyorum cahilliğime verin
Korbell var memnunuz. Motek'i tanımıyorumMerhaba, motek bebek bezi çöp kovası mi yoksa korbell mi ?
Artık bir sonrakineAynen Bestimm ben korbell aldım ama kullanmıyorum öylece duruyor. Eziyetli geldi bana. Kakalı kötü kokuyorsa senin gibi poşete sarıp atıyorum. Ek gıdaya geçtik yavaş yavaş ki korbell o dönemde asla fayda etmiyormuş.
Yani aldığıma pişmanım yer kaplıyor evde