Motek mi korbell mi

Biz korbell almıştık ama annem kokuyo bu dedi kapının dışına çıkardık sonra da pek kullanmadık, şimdiki aklım olsa almazdım ama siz bilirsiniz

Sorumu yanlış anlamanızı istemiyorum o amaçla sormuyorum ama neden bezleri biriktiriyorsunuz böyle özel bir kovada? Şahsen çocuğumun odasına çöp kovası koymayı düşünmedim hiç. Çişli bezi direkt çöpe kakalı bezi de buzdolabı poşetine koyup atıyorum ama bu kovaları alanları da neden alıyor diye merak ediyorum cahilliğime verin 🥰

Sorumu yanlış anlamanızı istemiyorum o amaçla sormuyorum ama neden bezleri biriktiriyorsunuz böyle özel bir kovada? Şahsen çocuğumun odasına çöp kovası koymayı düşünmedim hiç. Çişli bezi direkt çöpe kakalı bezi de buzdolabı poşetine koyup atıyorum ama bu kovaları alanları da neden alıyor diye merak ediyorum cahilliğime verin 🥰
Merhaba kullanan birisi olarak sorunuzu cevaplamak istedim. Benim çöp kovam banyoda duruyor çocuğumun odasında değil ama her bezi değiştirdiğimizde maalesef hemen çöpe atamıyoruz çıkıpta normal banyodaki çöp kovasına atmakta bana doğru gelmiyor çok koku yapıyor bu çöp kovaları kokuyu engelliyor. Böylelikle kötü bir koku olmuyor. Ayrıca günde 7-8 bez değiştirdiğimizi düşünürsek hiç birimiz banyoda o kadar büyük çöp kullanmıyoruzdur zaten 2 bezden sonra banyodaki çöpte dolacak. Zaten bunu da günlük olarak akşam son bez değişiminden sonra atıyorum. Banyodaki çöp kovasının büyük ve kokusuz olanı olarak düşünün bunu en azından benim kullandığım şekli :)

Merhaba, motek bebek bezi çöp kovası mi yoksa korbell mi ?
Motek kullanmadım onun hakkında bir bilgim yok ama korbell den çok memnunum. Poşet olarakta ben bamm bamm ya da korbell hangisi indirimdeyse onu alıyorum. Hatta bamm bamm daha kalın ve daha yoğun kokulu daha çok memnunum ondan.

Aynen Bestimm ben korbell aldım ama kullanmıyorum öylece duruyor. Eziyetli geldi bana. Kakalı kötü kokuyorsa senin gibi poşete sarıp atıyorum. Ek gıdaya geçtik yavaş yavaş ki korbell o dönemde asla fayda etmiyormuş.
Yani aldığıma pişmanım yer kaplıyor evde 😄

Kullananlara saygım sonsuz ama bana çok gereksiz geliyor. Balkona yeni çöp kovası almıştık eskiyi atmadım bezleri ona atıyorum. Balkonum olmasaydı belki mantıklı gelirdi bu ürünler onu bilmiyorum.

hamileyken gereksiz gördüğüm indirim görünce dayanamayıp aldığım beklentimin sıfır olduğu bir üründü ama korbelli iyiki almışım diyorum ben gayet memnunum. Üsteki bir üye yazmış zaten bizde de aynı durum var. Banyoda duruyor. Her ne kadar çöpte olsa yemek atıklarının yanına atmak istemedim.

Aynen Bestimm ben korbell aldım ama kullanmıyorum öylece duruyor. Eziyetli geldi bana. Kakalı kötü kokuyorsa senin gibi poşete sarıp atıyorum. Ek gıdaya geçtik yavaş yavaş ki korbell o dönemde asla fayda etmiyormuş.
Yani aldığıma pişmanım yer kaplıyor evde 😄
Artık bir sonrakine 🤪🤪

X