Moskova Paylaşım Alanı(Tanışma)

*Lavxixnya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
10
0
Moskova'da bulunan bayanlar nerdesiniz? Haydin tanışalım, a.s. Moskova'da yaşadıgımız herşeyi paylaşmaya ne dersiniz?a.s

yok valla sen tek degilsin.bizim ülkede de çok rus kızlar var.biraz araştırırsan bir sürü arkadaş bulursun hiç şüphen olmasın kardeş.

Selam yeni katildim araniza bende sholkovskaya'dayim. Ama iletileriniz gecen yila ait acaba hala buralarda misiniz???

Merhaba hoşgeldiniz aramıza.Son zamanlarda hiçkimse bu bölümde bulunmadığı için bende bakmıyordum.Ben hala Şolkovskaya da yaşıyorum.

moskovalı değilim ama gitmek istiyorum,belki bu konuda yardımınızı alabilirim nerde kalınır ne yenir ne çilir pahalı mıdır rusça bilmeden ingilizceyle halledebilir miyim? a.s.

Merhabalar,
ben 2008 yılında eşımle birlikte 7 ay kadar moskovada yasadım ve çalıştım.Krizden sonra işlerin durması sebebıyle geri donduk ancak yarım bıraktıgımız iş 1-2 ay içinde tekrar başlayacak ve eşim oncelikli olarak moskovaya gerı donuyor ama ben henuz karar vermedım çunku krızı değerlendırıp çocuk sahıbı olduk ve oglum suanda 9 aylık.Açıkcası oğlumun mutlu olup olamayacagını bılemedıgım ıcın gıtme konusunda kararsızım.Çunku gıdersem çalışacagım ve ogluma bakıcı tutmam gerekecek acıkcası ruslara guvenılmeyecegını ogrenecek kadar kaldım rusya da.Istısnalar elbette var .Bır de konu ınsanın evladı olunca konu daha da hassaslasıyor.Bu konuda tecrubesı olan arkadaslar varsa fıkırlerını almak ıstıyorum.Bır de tabıı cocuklarınızı kısın nasıl sosyallestırıyorsunuz nasıl vakıt gecırıyorsunuz .İklim malum sert,ve son olarak da sağlıklı beslenmelerını saglayabılıyormusunuz?Bu konularda bana fıkırlerınız ve tecrubelerınızle yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.

burda cocuklar ıcın hayat daha cok guzel devlet kresşerı var ne guzel turkıyede devlet kreclerı yok ve cok pahalı benım oglumu bırbucuk yasında verdım sımdı 4 gırcek ve cok memnun oda bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…