• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mörşlük hakkında

dbhg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
71
3
28
Ankara
ben 18 yaşındayım lise bu yıl bitti bi ara mörşlük için gittim açık pozisyon yoktu hafta sonu aktivitesine gittim ama bitek hafta sonu istemiyorum üniversiteye gitmiycem devamlı bi iş bulmam lazım. mörşlükte hem iyi para var hem çalışma saatleri bana uygun ama hangi ajansa gitmeliyim ankarada bilgisi olan varmı? bütün ajansların ücretleri davranışları falan aynı olmuyo malum

ben 18 yaşındayım lise bu yıl bitti bi ara mörşlük için gittim açık pozisyon yoktu hafta sonu aktivitesine gittim ama bitek hafta sonu istemiyorum üniversiteye gitmiycem devamlı bi iş bulmam lazım. mörşlükte hem iyi para var hem çalışma saatleri bana uygun ama hangi ajansa gitmeliyim ankarada bilgisi olan varmı? bütün ajansların ücretleri davranışları falan aynı olmuyo malum

mörşlük nedir ? ilk defa duyum..
vay ben cahil :KK14:

çok canım estağfurullah bende duyalı çok olmadı. herhangi bir markanın adı altında işe giriyorsun sana bi bölgede 6 7 tane market veriyorlar belirli saat aralıklarında gidip kendi markanın ürünlerini düzenliyosun insanlar bakarken dağıtıyolar malum

Back