- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- Konu Sahibi Pelinimben
-
valla yeni üye olsan krem reklamı yapıyosun dycektim ki hala öyle düşünyorum 1 sene içinde morluk nasıl geçmezTam bir sene önce metrobüsde beni itmelerinden dolayı çok pis düşmüştüm .Hiç önlem almamıştım sadece eve gidince saatlerce ağlamıştım.Şimdi o morluklar olduğu gibi duruyor belki zamanında buz falan koysaydım geçerdi hiç ellemedim şimdi gözüme çok batıyor mosmor bacaklarım nasıl geçer sizce .madecassol bu krem mucize gibi deriyi yeniliyor sizce deneyim mi?Doktora göster demeyin gösterdim cildiyeye nolcak ki geçer dedi
valla yeni üye olsan krem reklamı yapıyosun dycektim ki hala öyle düşünyorum 1 sene içinde morluk nasıl geçmez
Benimde öyle baktıdım geçen kadın doğumcuya gittim rutin testler yaptırdım ama birşey çıkmadı yaralarım çok çok zor geçiyor aylar sürüyor eşim bir ameliyat olsan toparlanamazsın bir daha diyor
Eger cildinizle ilgili bir renk degisimiyse cildiyeye, kan dolasimiyla ilgili birseyse hematolojiye gidin. Damar içi kanama zamani diye birsey var. Morarmaya sebep oluyor. Bunlara bakarlar
bende de morluk vardi. ve cok derinden zedelenmisti ayaklarim. 3 sene de anca gecti. ama gecti.seninki de gecer . merak etme :)Tam bir sene önce metrobüsde beni itmelerinden dolayı çok pis düşmüştüm .Hiç önlem almamıştım sadece eve gidince saatlerce ağlamıştım.Şimdi o morluklar olduğu gibi duruyor belki zamanında buz falan koysaydım geçerdi hiç ellemedim şimdi gözüme çok batıyor mosmor bacaklarım nasıl geçer sizce .madecassol bu krem mucize gibi deriyi yeniliyor sizce deneyim mi?Doktora göster demeyin gösterdim cildiyeye nolcak ki geçer dedi
Doktora hiç gittin mi ne dediResimlerde gördüğünüz gibi hala duruyor
Sağolun en kısa sürede gideceğimMadecassol krem yanık ve çatlak izleri içindir ve deriyi yeniler. Sizin deriden ziyade altında kan dolaşımınızla ilgili bir problem var gibi duruyor. Bir uzmana görünün derim. Çok geçmiş olsun
Sağolun en kısa sürede gideceğimMadecassol krem yanık ve çatlak izleri içindir ve deriyi yeniler. Sizin deriden ziyade altında kan dolaşımınızla ilgili bir problem var gibi duruyor. Bir uzmana görünün derim. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?