Morluklar

1 sene mi
doktora gösterin bence,
ben de bir kez popomun üstüne feci düşmüştüm, mor değil siyahtı, etim ezilmişti, korkunç görünüyordu, günlerce işe gidemedim, oturamadım... ama o bile bikaç aya geçti...

valla yeni üye olsan krem reklamı yapıyosun dycektim ki hala öyle düşünyorum 1 sene içinde morluk nasıl geçmez

Eger cildinizle ilgili bir renk degisimiyse cildiyeye, kan dolasimiyla ilgili birseyse hematolojiye gidin. Damar içi kanama zamani diye birsey var. Morarmaya sebep oluyor. Bunlara bakarlar

İki bacagimda aynı yerde düşmeye bağlı ciddi birşey olsa bir senede belli olurdu sanırım iyice korktum şimdi gitmem lazım artık
Eger cildinizle ilgili bir renk degisimiyse cildiyeye, kan dolasimiyla ilgili birseyse hematolojiye gidin. Damar içi kanama zamani diye birsey var. Morarmaya sebep oluyor. Bunlara bakarlar

Eklentiler

• IMG_20170615_194115-1.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 87
bende de morluk vardi. ve cok derinden zedelenmisti ayaklarim. 3 sene de anca gecti. ama gecti.seninki de gecer . merak etme :)

Madecassol krem yanık ve çatlak izleri içindir ve deriyi yeniler. Sizin deriden ziyade altında kan dolaşımınızla ilgili bir problem var gibi duruyor. Bir uzmana görünün derim. Çok geçmiş olsun

Bisikletle uçtum. Bacağım mor değil siyahtı resmen 10-15 cm çapında. Ama geçti birkaç aya. C vitamini eksikliğinde de morluklar yavaş iyileşir diye biliyorum.

vücudunuzun bu derece deforme olması normal değil muhakkak bir doktora görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…