- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
1 sene oldu diyorsun arkadaşım en kotü morluk taş çatlasa 2 ayda geçer bence işinin uzmanı bir doktora görünTam bir sene önce metrobüsde beni itmelerinden dolayı çok pis düşmüştüm .Hiç önlem almamıştım sadece eve gidince saatlerce ağlamıştım.Şimdi o morluklar olduğu gibi duruyor belki zamanında buz falan koysaydım geçerdi hiç ellemedim şimdi gözüme çok batıyor mosmor bacaklarım nasıl geçer sizce .madecassol bu krem mucize gibi deriyi yeniliyor sizce deneyim mi?Doktora göster demeyin gösterdim cildiyeye nolcak ki geçer dedi
Benimde böyle bir morlugum oldu fena düştüm
Geçmiş olsun bende acı yokBenimde böyle bir morlugum oldu fena düştüm
2 senede geçti ve dokununca bile ağrıdı 2 sene
Benimde öyle baktıdım geçen kadın doğumcuya gittim rutin testler yaptırdım ama birşey çıkmadı yaralarım çok çok zor geçiyor aylar sürüyor eşim bir ameliyat olsan toparlanamazsın bir daha diyorşeker hastalığı olabilir kan tahlili vs yaptırın lütfen.
şeker hastalarının da yarası ve morlukları çok zor geçer.
Mübarek ramazan ayıydı kendim kalktım kimse kaldırmadı bile oruçlu halimle güzel beddua ettim öküze allah sorsun hesabınıNasil bir itme ki o 1 srne izi gecmemis.Sizin yerinizde olsaydim o itenin bir guzel paylardim
mikrop insanlar iste Cok gecmis olsun canimMübarek ramazan ayıydı kendim kalktım kimse kaldırmadı bile oruçlu halimle güzel beddua ettim öküze allah sorsun hesabını
Benimde öyle baktıdım geçen kadın doğumcuya gittim rutin testler yaptırdım ama birşey çıkmadı yaralarım çok çok zor geçiyor aylar sürüyor eşim bir ameliyat olsan toparlanamazsın bir daha diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?