Morluklar

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Tam bir sene önce metrobüsde beni itmelerinden dolayı çok pis düşmüştüm .Hiç önlem almamıştım sadece eve gidince saatlerce ağlamıştım.Şimdi o morluklar olduğu gibi duruyor belki zamanında buz falan koysaydım geçerdi hiç ellemedim şimdi gözüme çok batıyor mosmor bacaklarım nasıl geçer sizce .madecassol bu krem mucize gibi deriyi yeniliyor sizce deneyim mi?Doktora göster demeyin gösterdim cildiyeye nolcak ki geçer dedi

bu zamana kadar çoktan geçmesi gerekmiyor muydu? kabuk bağlamış yaradan kalan iz falan mı yoksa nasıl morluk

1 yıldır nasıl geçmez? Muhakkak var bir sorun başka doktorlara görünün derim.

1 sene oldu diyorsun arkadaşım en kotü morluk taş çatlasa 2 ayda geçer bence işinin uzmanı bir doktora görün

o morluklar kılcal damar çatlaması daha doğrusu örümcek ağı varisi deniyor.Seninki demek ki başlangıç aşamasında.Morluk gibi duruyo ama geçmez kesinlikle.

iki bacağımda bu şekil ve bir sürü tam binerken düştüm ve kapının geldiği yerler iz kaldı yaz gelince gözüme battı moralim bozuk

şeker hastalığı olabilir kan tahlili vs yaptırın lütfen.
şeker hastalarının da yarası ve morlukları çok zor geçer.

şeker hastalığı olabilir kan tahlili vs yaptırın lütfen.
şeker hastalarının da yarası ve morlukları çok zor geçer.
Benimde öyle baktıdım geçen kadın doğumcuya gittim rutin testler yaptırdım ama birşey çıkmadı yaralarım çok çok zor geçiyor aylar sürüyor eşim bir ameliyat olsan toparlanamazsın bir daha diyor

demek ki vucudunuz çok yavaş :/
acaba nedeni tam olarak ne. çünkü çok zor bunun bir de yaşlılığı var :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…