• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı morluk için neostrata bionic göz kremi

hayalperestttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
204
3
68
Samsun
bu kremi kullanan var mı işe yarıyor mu? %100 yok etmez belki ama az da olsa işe yarar mı acaba.birde ddf erase eye jel var.ikisinden birini almayı düşünüyorum.içlerinde k vitamini varmış morluklara iyi geliyormuş diye.ikisinden birini kullanan bilen paraya kıyılıp alınmalı mı sizce.görüşlerinize ihtiyacım var bıktım bu morluklardan:2:

goz morluğu ıcın dr gıttım dahılıyeye gıttım o cıldıyeye gonderdı oda beyın cerrahına oda KBB uzmanına saka deıl cıddyım sınuzıt olduğu ıcın yeterlı derecede oksıjen gıtmıyormus beyne oksıjensızlıkten morarma oluyormus sınır oldum :2::2::2::2:

goz morluğu ıcın dr gıttım dahılıyeye gıttım o cıldıyeye gonderdı oda beyın cerrahına oda KBB uzmanına saka deıl cıddyım sınuzıt olduğu ıcın yeterlı derecede oksıjen gıtmıyormus beyne oksıjensızlıkten morarma oluyormus sınır oldum :2::2::2::2:

çok geçmiş olsun.sebebini bilmeden habire kozmetik,krem yükleyip duruyoruz bizde

Back
X