bende bu gün gördüm varsa kullanan yazsın yoksa da ben alırım yarın ben yazarımBirkaç gün önce zencefil almak için girdiğim aktar zayıflamaya yardımcı kullananlarında çok memnun olduğunu söylediği bu çaydan bahsetti. Kullanan var mı acaba aranızda ?
vee beklenen yorum gelmiş bile sabah kalkar kalkmaz almalıyım çayı bıraktığıma pişman oldum şimdibugune kadar hıc ama hıcbır seyden fayda gormeyen ben aktardan aldıgım bu morınga caydan kesınlıkle fayda gordum..hatta yenı kullanıyorum...ongunde ıkıkılo gitti...resmen gobegımın erımeye basladıgını fark ettım....ama sızde etkı edermı bilmem...birde aktardan alın..nette cok pahalı..aktarlarda ucuz.
Ben kullanıyorum ama orjınalınden hıc bır ıslem gormeden kurutulmus katkısız saf ve dogal yapraklarını buldum kamerondan getırdım ıstıyen varsa bana ulaşsın yardımcı olurumKullanan yokmu yahu bende bugün almayı düşünüyorum ama pek bi yorum bulamadım
Gerçekten taa kamerondan mı getirtdin :) Valla helal olsun :)Tskler ben dogal olanından buldum kamerondan getırdım ve muhteşem bırsey hazır sallama caylarından bır kac kısıden duydum memnun kalmamıslar tam aksıne vucut da sıslık yapmıs
Ne zamanlari iciyosun canim ? Bilgilendrrmsnbugune kadar hıc ama hıcbır seyden fayda gormeyen ben aktardan aldıgım bu morınga caydan kesınlıkle fayda gordum..hatta yenı kullanıyorum...ongunde ıkıkılo gitti...resmen gobegımın erımeye basladıgını fark ettım....ama sızde etkı edermı bilmem...birde aktardan alın..nette cok pahalı..aktarlarda ucuz.