morhipo

Alabilirsiniz, çok sorun yaşanan bir site değil. Konu sahibi de ilk alışverişlerinde sorun yaşamış sonrasında sıkıntı yok diyor. Ben hiç sorun yaşamadım mesela.

En iyisi bir alışveriş yapıp denemek.

Ödediğiniz ürünün para transverini hemen yapıyorlar mı? ürün stoklarda kalmamışsa vs.

Kızımında ayakkabısı büyük gelmişti sonra geri yolladı sonra küçüğü geldi herşey güzel derken sonradan ayakkabıda dikiş hatasını gördü ama yollamıyacak o şekilde giyinecek güya indirimden aldı ama çok da kaliteli değildi bence görüntüsü güzel ,

Ödediğiniz ürünün para transverini hemen yapıyorlar mı? ürün stoklarda kalmamışsa vs.
Tabi canım,en geç bir hafta içinde tekrar iade ediyorlar paranızı.Benimkini ertesi gün iade ettiler.Güven anlamında hiç sorun yaşamayın.Paranızda ,ürününüzde emin ellerde.Tek sıkıntı 10-15 günde elinize geçiyor bazen ürün.

Sizin tercihinize göre ödeme iptali ya da aynı miktarı hediye çeki olarak olarak almak gibi iki opsiyon sunuyorlar. İkisi de ertesi gün gönderiliyor. Ben genelde hediye çeki alıyorum, nasıl olsa o parayı oraya ayırdım başka şeyler alırım diyorum. Bir de sipariş iptali eğer stok sorunundan kaynaklanıyorsa bir hediye çeki daha yolluyorlar özür niyetiyle...

O zaman rahatlıkla alabilirim.Teşekkürler bilgi için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…