Saç Bakım Ürünleri MORFOSE 10 İN1 SAÇ BAKIM İKSİRİ kullananlar buraya lütfen :)

morleylak

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
6
0
Merhaba bayanlar geçenlerde bir toptancı kozmetik mağazasına girdim oradaki kadın benim saçlarıma MORFOSE 10 İN 1 adlı serumu tavsiye etti. Daha yeni gelmiş olan bu ürün saçlara 10 etki sağlıyormuş. Bu etkiler parlaklık, dayanıklılık, kırılmaları engelleme gibi etkilermiş. Ürün yeni çıkmış olduğu için int. hiç kullanıcı yorumlarını bulamadım. Aranızda bu ürünü kullanan varsa tavsiyelerine ihtiyacım var lütfen yol gösterin :) Ayrıca bu markanın saçlar için bakım maskesi de varmış satıcı kadın onu kullanıyormuş çok da memnun kalmış bu ürün için de yorumlarınızı beklerim :)
$Morfose-sac-iksiri.jpg Bu serumu
$indir.jpg Bu da bakım kremi :)

bunu bilmiyorum ama bendee keratin serumu denedim aynı markanın o da iyiydi. marka iyi demekki.=) keratin serumum bitsin bende bunu deneyebilirim. sen memnunmusun peki???

bunu bilmiyorum ama bendee keratin serumu denedim aynı markanın o da iyiydi. marka iyi demekki.=) keratin serumum bitsin bende bunu deneyebilirim. sen memnunmusun peki???

Ben kullanmadım şimdilik sadece araştırma yapıyorum ama keratin serumunda çok iyi olduğunu duymuştum onu da düşünebilirim :)

ben bu markanın argan yağını aldım saç için,banyodan sonra azcık avçuma döküyorum tüm saçıma elimle yayıyorum.bazen akşamları yatmadan yüzümü yıkayıp gene göz çevreme sürüyorum çok güzel nemlendiriyor yağlı yağlı kalmıyor,saçıda yağlı brakmıyor bu arada.belkide benim saçım yüzüm sünger gibi emiyordur :) ikini şişeyi aldım geçenlerde

Merhaba bayanlar geçenlerde bir toptancı kozmetik mağazasına girdim oradaki kadın benim saçlarıma MORFOSE 10 İN 1 adlı serumu tavsiye etti. Daha yeni gelmiş olan bu ürün saçlara 10 etki sağlıyormuş. Bu etkiler parlaklık, dayanıklılık, kırılmaları engelleme gibi etkilermiş. Ürün yeni çıkmış olduğu için int. hiç kullanıcı yorumlarını bulamadım. Aranızda bu ürünü kullanan varsa tavsiyelerine ihtiyacım var lütfen yol gösterin :) Ayrıca bu markanın saçlar için bakım maskesi de varmış satıcı kadın onu kullanıyormuş çok da memnun kalmış bu ürün için de yorumlarınızı beklerim :)
Eki Görüntüle 681046 Bu serumu
Eki Görüntüle 681047 Bu da bakım kremi :)

merak ettim kullanınca haber verirmisin bide fiyatı tabi :)

Ben de iyi bir ürün arıyorum canım bunu da araştırayım. Aynı markanın saç spreyini kullanıyorum kocaman siyah bir kutu ve çok memnunum inşallah bütün ürünleri güzeldir :)

X