- 20 Temmuz 2014
- 719
- 773
- 34
-
- Konu Sahibi askininaskisi
ben de ankara centrum'u düşünüyorum canım. erkek infertilitesindeki başarılarını çok duydum ama diğer merkezleri bilemiyorum. morfolojinin düşük olması illa dna hasarı olduğu anlamına gelir mi sence? haziran sonunda centrum'da tekrar test yaptıracak eşim. abimi dinlemeyip dna hasar testi yaptırsın isteyeceğim ama kötü çıkmasından çok korkuyorumAynen doktor tanıdıklar genelde rahat oluyor. Benimde dayım doktor ve kasmayın bu kadar kendinizi deyip duruyor. Fakat 1 yıl normal yolla olmadıysa bi problem var demekyir diye de forumlarda yazıyor hep. Dayım buralarda çok gezinip araştırdığım için de kızıyor ama elimde değil. Dayım da bize hasar testi falan erken dedi ama ben ondan habersiz içim rahatlasın diye yapılsın istedim.. Merkez araştırıyorum bende. Ankaradayım şuan çok alternatif var ama erkek infertilitesinde başarılı bir merkez bizim pozitif sonuç almamız için çok etkili. Henüz ayrımını yapamadım o yüzden merkezlerin...
ben de ankara centrum'u düşünüyorum canım. erkek infertilitesindeki başarılarını çok duydum ama diğer merkezleri bilemiyorum. morfolojinin düşük olması illa dna hasarı olduğu anlamına gelir mi sence? haziran sonunda centrum'da tekrar test yaptıracak eşim. abimi dinlemeyip dna hasar testi yaptırsın isteyeceğim ama kötü çıkmasından çok korkuyorumAynen doktor tanıdıklar genelde rahat oluyor. Benimde dayım doktor ve kasmayın bu kadar kendinizi deyip duruyor. Fakat 1 yıl normal yolla olmadıysa bi problem var demekyir diye de forumlarda yazıyor hep. Dayım buralarda çok gezinip araştırdığım için de kızıyor ama elimde değil. Dayım da bize hasar testi falan erken dedi ama ben ondan habersiz içim rahatlasın diye yapılsın istedim.. Merkez araştırıyorum bende. Ankaradayım şuan çok alternatif var ama erkek infertilitesinde başarılı bir merkez bizim pozitif sonuç almamız için çok etkili. Henüz ayrımını yapamadım o yüzden merkezlerin...
Hayır tabiki canım. Morfoloji düşüklüğünün birkaç sebebi olabiliyo. Dna hasarı, hormonal anormallikler (sanırım testosteron,fsh, tsh daki anormal durumlar ) , stres ,varikosel benim bildiklerim canım.. Eşinde varikosel bakıldı mı? Hormonlarına da bakılsın bence. Belki basit bi ilaçla düzelicek. Dna hasarından korkma bence kuzum. Bikaç ay ilaç kullanımıyla düzelip doğal yoldan gebelik elde edilebiliyor baya araştırdım ben bu konuyu. Varikosel varsa ameliyat sonrası yine 5-6 ayda doğal yoldan olan çok kişi var. Yeterki morfoloji düşüklüğünün sebebi bulunsun. Recai papuçcu da mı yaptırıcaksın centrum 'da peki? Hazirana kadar takviye falan kkullanıyor musunuz ? Doktor falan mı istedi haziranda tekrarlamanızı ?ben de ankara centrum'u düşünüyorum canım. erkek infertilitesindeki başarılarını çok duydum ama diğer merkezleri bilemiyorum. morfolojinin düşük olması illa dna hasarı olduğu anlamına gelir mi sence? haziran sonunda centrum'da tekrar test yaptıracak eşim. abimi dinlemeyip dna hasar testi yaptırsın isteyeceğim ama kötü çıkmasından çok korkuyorum
bunların hiçbiri yapılmadı.yani varikosel konusunda şikayeti yok eşimin muayene olmayı reddetti o yüzdenHayır tabiki canım. Morfoloji düşüklüğünün birkaç sebebi olabiliyo. Dna hasarı, hormonal anormallikler (sanırım testosteron,fsh, tsh daki anormal durumlar ) , stres ,varikosel benim bildiklerim canım.. Eşinde varikosel bakıldı mı? Hormonlarına da bakılsın bence. Belki basit bi ilaçla düzelicek. Dna hasarından korkma bence kuzum. Bikaç ay ilaç kullanımıyla düzelip doğal yoldan gebelik elde edilebiliyor baya araştırdım ben bu konuyu. Varikosel varsa ameliyat sonrası yine 5-6 ayda doğal yoldan olan çok kişi var. Yeterki morfoloji düşüklüğünün sebebi bulunsun. Recai papuçcu da mı yaptırıcaksın centrum 'da peki? Hazirana kadar takviye falan kkullanıyor musunuz ? Doktor falan mı istedi haziranda tekrarlamanızı ?
Kuzum varikoselde elle muayene yapılıyo ilk etapta sonrasında ultrasonla bakılıp karar veriliyo ama hiçbi şikayet olmasa da varikosel olabiliyor. Siz bilirsiniz yine de. Hormon konusunda da fsh ve tsh ın ses kalınlığı cinsel hayat tüyle pek alakası yok diye biliyorumbunların hiçbiri yapılmadı.yani varikosel konusunda şikayeti yok eşimin muayene olmayı reddetti o yüzdenhormon konusunda bir sıkıntısı var mıdır bilmiyorum sakalı ses tonu filan iyidir. cinsel hayatımız da iyidir. bunlarla ilgisi var mı hormon bozukluğunun bilmiyorum belki şu an çok cahilce konuştum... abimin arkadaşı dr. evren koçbulut. o centrum'da diye oraya yönlendirdi beni abim. ama recai hoca ile mutlaka görüşmek istiyorum
Canim senin degerlerin nasil butun tahlilleri yaptirdinmi. Bazen eslerdeki her sey normal gozukse bile hemen hamilelik olusmuyor inanki bizimde bu gibi sikintilar ciktigi icin bi tik daha stress yapiyoruz. Mesela gecen birsey okudum ne kadar dogru cok detayli arastirmadim ama soyleki bayanlarin yumurtlama kalitesi bir tek tup bebekte yumoslar toplanirken anlasiliyomus onun disinda hicbir test yumurta kaliteni vermiyormus. Yani biz suan kendimizde cikan sorunlara gore bundan olmuyor diyoruz ama bizim sikintilarimizla hemen hamile kalan binlercesi var yani aslinda bilmeiyoruz asil sebebi ney nasip olmuyor iste . Ilk baslarda banada tup bebekk cok uzak geliyordu yani oyleki korkutuyodu beni ona kadar uzamasi islerin ama yani beklemekte strese sokuyor beni. Rabbim vericekse ne kaybedicemki bi deneriz yani evet daha stresli bi surec ama alisto bunye stresee zaten:)abim morfoloji subjektif bir değer bakan göze göre değişiyor diye tekrar yaptırmamızı istedi. şu anda eşim vitamin takviyeleri kullanıyor. keçiboynuzu kürüne başladım bir de çakşır suyu içireceğim sizin tavsiyenizi dikkate alarak :)
Kendimi duydum resmen. 3bucuk yildir aktif deniyoruz.bir bos gebeligim var olmadi. Bazi sebeplerden hep erteledik tup bebek olayini. Artik kesin karar verdik ogretmenim yazin okul tatile girdigi gibi tedaviye basliyacagiz. Ozamana kadarda ekstra saglikli beslenip vitamin kur ne varsa yapicaz ki tup bebekte kullanacak yumurta ve sperm en iyi kalite olsun. Bu yuzden artik kafam cok rahat. Artik bir planimiz bir amacimiz var bu arada kendiliginden olursa mukemmel olmazsa zaten tedavi gunumiz bile belli. Allah yardimciniz olsun.beklemek cok zor
Hoşgeldin aramıza canım.. Eşinin diğer değerleri ne durumda ? Aslında 3 çok da kötü değil neden aşılama yapmıyor ki doktorunuz? Sayı iyiyse 3 morfolojiyle aşılamada şansınız var bence. Birsürü hap vrrmektense kompleks vitaminlrr var balım ondan kullansın eşin. İçinde sperm için gerekli herşey var.. Umarım yakın zamanda kavuşursunuz mrleğinize..Kızlar merhaba bende bebes hasretiyle yananlardanim eşim morfoloji 3 havuç suyu yapıyorum akşamlar e vitamini ve folikasit içiyor hergun badem ceviz fındık üzüm yediyor bende imom OMEGA içiyorum aşılama yaptırmak istiyorum ama doktor yapmıyor 2 boş gebeliğim var sebebi morfoloji galiba eşime omage3 hap çinko versem mı çok mu olur
Hoşgeldin aramıza canım.. Eşinin diğer değerleri ne durumda ? Aslında 3 çok da kötü değil neden aşılama yapmıyor ki doktorunuz? Sayı iyiyse 3 morfolojiyle aşılamada şansınız var bence. Birsürü hap vrrmektense kompleks vitaminlrr var balım ondan kullansın eşin. İçinde sperm için gerekli herşey var.. Umarım yakın zamanda kavuşursunuz mrleğinize..
Balım en bilineni proxeed ama kimisibde işe yaramış kimisinde yaramamış. Biz progeny adında kullanıyorduk ama henüz test sonucumuz çıkmadı işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Başka bi doktora görün kuzum istersen 2.5 yıldır korunmadığınız halde bebiş gelmiyosa farklı tedavi yollarına bakılmalı. Bi 3 ay falan bekleyin dese neyse. Diğer değerleri nasıl eşinizin ?Amin cnm inşallah hoşbulduk karışık vitamin olarak ilaç ismi var mı bildiğin bizim sayı 38 milyon doktor normal yolla olur diyor imom diye bi karış vitamin verdi bana 3 ay korun sonra dede diyor 7 8 ay olmazsa yaparız dedi ben zaten 2bucuk yıldır bekliyorum doktor derdeysey 1 yıl daha bekle diyor çok uzun geliyor bana dayanmak çok zor o yüzden yaptiriyim diyorum ama olmuyor
Balım en bilineni proxeed ama kimisibde işe yaramış kimisinde yaramamış. Biz progeny adında kullanıyorduk ama henüz test sonucumuz çıkmadı işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Başka bi doktora görün kuzum istersen 2.5 yıldır korunmadığınız halde bebiş gelmiyosa farklı tedavi yollarına bakılmalı. Bi 3 ay falan bekleyin dese neyse. Diğer değerleri nasıl eşinizin ?
canım test sonucunuz çıktı mı?Balım en bilineni proxeed ama kimisibde işe yaramış kimisinde yaramamış. Biz progeny adında kullanıyorduk ama henüz test sonucumuz çıkmadı işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Başka bi doktora görün kuzum istersen 2.5 yıldır korunmadığınız halde bebiş gelmiyosa farklı tedavi yollarına bakılmalı. Bi 3 ay falan bekleyin dese neyse. Diğer değerleri nasıl eşinizin ?
Canımm hızımız 65 e çıkmış morfolojimiz 2 sayı düşmüş yacanım test sonucunuz çıktı mı?
ay sonunda verecek canım eşim hasar testini. co enzim, arginine ve maca kapsülü kullanıyoruz. bir keçiboynuzu ve çakşır suyu. genetik sorun çıkmasın yeter. dualarımda olacaksın..Canımm hızımız 65 e çıkmış morfolojimiz 2 sayı düşmüş yaAma dayımla konuştuk kullandığınız kompleks vitamin sayıyı düşürebilir ama spermi onarır kaliteyi arttırır dedi. Daha üroloji doktoruyla görüşmedik ama. Bi yerden topluyoruz bi yerden dağılıyo ama dna hasar testi daha çıkmadı ayın 19 unda belli olacak o.. Sen naptın hasar testi yaptıracak mısınız ?
Canımm hızımız 65 e çıkmış morfolojimiz 2 sayı düşmüş yaAma dayımla konuştuk kullandığınız kompleks vitamin sayıyı düşürebilir ama spermi onarır kaliteyi arttırır dedi. Daha üroloji doktoruyla görüşmedik ama. Bi yerden topluyoruz bi yerden dağılıyo ama dna hasar testi daha çıkmadı ayın 19 unda belli olacak o.. Sen naptın hasar testi yaptıracak mısınız ?
Canımm hızımız 65 e çıkmış morfolojimiz 2 sayı düşmüş yaAma dayımla konuştuk kullandığınız kompleks vitamin sayıyı düşürebilir ama spermi onarır kaliteyi arttırır dedi. Daha üroloji doktoruyla görüşmedik ama. Bi yerden topluyoruz bi yerden dağılıyo ama dna hasar testi daha çıkmadı ayın 19 unda belli olacak o.. Sen naptın hasar testi yaptıracak mısınız ?