- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Canımcım yumurtlama takibi diye gitmesin kadındoğuma ilk gittiğimde bu ay yumurtlama yok galiba dedi. Onun dışında bi takip yapılmadı. Rezervinin çok iyi olduğunu söyledi. Hatta hormonları görmeden önce yumurtalığında iyi durumda demişti. Kist görmüyorum dedi. Ovulasyon testlerine göre de yumurtluyorum. Akıntımı da kontrol ediyorum gerçekten akıntı sonrası 14 .gün regl oluyorum.. Sen yaptırdım mı kuzum takip ?Amin amin kuzum agzindan bal damliyor. Evet kuzum cekinme oluyo ister istemez bende cok kastim ama oda gecip gidiyo iste. Sen yumurtlama takibi yaptirdinmi hic yumurtanin gelisim surecini soyledilermi yani bi sikinti yok dimi o evrede.
Bişi daha soralım sana betülcüğün annesiİnsAllah canim :) evet ayrılık zor ;( napcan sevdiğin icin katlaniyosun :) ilk üç ay korunduk sadece :/
Bişi daha soralım sana betülcüğün annesimedicalpark mıydı tedavi gördüğün hastane balım ? Bide ne kadara mal oldu. Bide mikro enjeksiyon mu tüp mü ?
Himmm anladim canimmm yaaa kader kismet iste yaa nasipte varsa oluyo bi sekildeSağol canım inşallah aminn,, sayiyi hatırlamıyorum ama hızı düşük ve morfoloji sıfırdı canım
Yaptirdim canim ben ilk ay 2 yumurta olusmustu gayet iyi demisti sonraki ayda hafif yumurta tembelligi var dedi ustune es durumu cikinca once o tedavi olsun sonra sana bakariz klomen deneriz olmadi demisti. Ama ben o doktordan hic memnun kalmadim zaten ondan esim insallah duzelirsede baska doktora gidicem. Yani her ay duzenli yumurtlamiyo olabilirim belkide bazi aylar gec olgunlasiyor birde o donem lh fsh den epey yuksekti onunda etkisimi bilmiyorum tabi.Canımcım yumurtlama takibi diye gitmesin kadındoğuma ilk gittiğimde bu ay yumurtlama yok galiba dedi. Onun dışında bi takip yapılmadı. Rezervinin çok iyi olduğunu söyledi. Hatta hormonları görmeden önce yumurtalığında iyi durumda demişti. Kist görmüyorum dedi. Ovulasyon testlerine göre de yumurtluyorum. Akıntımı da kontrol ediyorum gerçekten akıntı sonrası 14 .gün regl oluyorum.. Sen yaptırdım mı kuzum takip ?
Zaten yumurtamızı olumsuz etkileyen şey lh hormonu kuzum ben inofolicten sonra yumurtladığımı kolayca bilir hisseder oldum. Onun en büyük etkisi lh ı düşürmesi. Ay aratır araştır kadındoğumcu ve ürolog karışımı bişi oldukYaptirdim canim ben ilk ay 2 yumurta olusmustu gayet iyi demisti sonraki ayda hafif yumurta tembelligi var dedi ustune es durumu cikinca once o tedavi olsun sonra sana bakariz klomen deneriz olmadi demisti. Ama ben o doktordan hic memnun kalmadim zaten ondan esim insallah duzelirsede baska doktora gidicem. Yani her ay duzenli yumurtlamiyo olabilirim belkide bazi aylar gec olgunlasiyor birde o donem lh fsh den epey yuksekti onunda etkisimi bilmiyorum tabi.
Tüp bebeği hangi hastanede yaptırdınız ?Yok özel hastane canım, eşim varikosel den ameliyat oldu ama o dediğin mikro sanırım :) bin TL di ameliyat
Evet kuzu aynen bende ates takibi yapiyorum bir kac aydir ona gore bende anliyorum yumurtladigimi artik ne kadar dogru bilmiyorumda:) kuzu benim prolaktin 16 ama normal degerler 5 ile 24 arasi bisey seninki yuksek degil normal degerler arasindaZaten yumurtamızı olumsuz etkileyen şey lh hormonu kuzum ben inofolicten sonra yumurtladığımı kolayca bilir hisseder oldum. Onun en büyük etkisi lh ı düşürmesi. Ay aratır araştır kadındoğumcu ve ürolog karışımı bişi oldukbide prolaktin kafamı karıştırıyo benim ya. 22 ydi en son testte bi hemşire arkadaşım biraz yüksek dedi. Senin kaçtı balım ?
Reglimin 2. günü gidicem bakalım prolaktini de sorucam doktora. Normal değerler aralığında demişti doktor da.. Bide stresle artabiliyomuş bu hormon. Doktor öyle demişti. Soğan kürü de yapcam reglim glince. Kişilerinden bu yolla kurtulan bi çoğunluk var KK da..Evet kuzu aynen bende ates takibi yapiyorum bir kac aydir ona gore bende anliyorum yumurtladigimi artik ne kadar dogru bilmiyorumda:) kuzu benim prolaktin 16 ama normal degerler 5 ile 24 arasi bisey seninki yuksek degil normal degerler arasinda
Git kuzum baktir tabii kafanda seni mesgul etmez en azindan . Hep kocalar olmaz bu arada bizlerde bos durmayalim. Heleki biz duramayiz zaten yapimiza aykiri:)Reglimin 2. günü gidicem bakalım prolaktini de sorucam doktora. Normal değerler aralığında demişti doktor da.. Bide stresle artabiliyomuş bu hormon. Doktor öyle demişti. Soğan kürü de yapcam reglim glince. Kişilerinden bu yolla kurtulan bi çoğunluk var KK da..
Ahh şu herşeyi araştırır hallerimiz yok muGit kuzum baktir tabii kafanda seni mesgul etmez en azindan . Hep kocalar olmaz bu arada bizlerde bos durmayalim. Heleki biz duramayiz zaten yapimiza aykiri:)
Çokkk güzelll maşallahh. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.. Diğer değerlerimiz basıldı peki ? Bide nerede yaptırdınız ??morfoloji 1di ilk tüp bebek tedavisinde olumlu sonuç aldık çok şükür.
Tüp bebeği hangi hastanede yaptırdınız ?
Ayyy kuzum doğru ya bu ara kafamı tüple bozdum ben bu sefer tam sıyırdım galibaKiz benim ki tüp bebek değil, kisileri mi karıştırdın sen acaba :) doğal yolla olsu benim.. Bende diyordum ne diyor acaba varikosel imi soruyor meger yanlış anlamışsın ':)
İleri hızlı da çok düşüktü. 2 idi. Sayı çok fazlaydı 180 milyon 200 milyon çıkıyordu. Trabzonda tedavi gördüm ben. Allah hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah.Çokkk güzelll maşallahh. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.. Diğer değerlerimiz basıldı peki ? Bide nerede yaptırdınız ??
Ayyy kuzum doğru ya bu ara kafamı tüple bozdum ben bu sefer tam sıyırdım galibaayyy utandımm kusura bakma çiçeğim yaaaa
Amin balım inşallah allah razı olsun. Sen de sağlıkla kucağına al bebişiniz inşallah..İleri hızlı da çok düşüktü. 2 idi. Sayı çok fazlaydı 180 milyon 200 milyon çıkıyordu. Trabzonda tedavi gördüm ben. Allah hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah.