Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar meraba ben aradım metin beyi sonuçları bana gönderin bi bakayım ona göre size söylerim dedi. 19 yıldır bu işi yapıyorum ve allahın izniyle hep sonuca ulaştık dedi çok umutlandım.inşallah hepimize çare olur

Bizde de morfoloji %2. Bana da atar mısınız iletişim bilgilerini.

canım banada numarayı yolarmısın.mailim puduhepa01@hotmail.com.2.5 yıldır çocuk olmuyor

kızlar merhaba ben metin beyden macun siparişi verdim. sizlerdende sipariş veren oldumu kararsız kaldım inşallah doğru yapmışımdır allah hayırlısını versin inşallah iyi gelir macun

kızlar merhaba ben metin beyden macun siparişi verdim. sizlerdende sipariş veren oldumu kararsız kaldım inşallah doğru yapmışımdır allah hayırlısını versin inşallah iyi gelir macun
merhaba,
ben de sipariş verdim bugün. Metin Bey 3 ay içinde düzelir, ama 6 aya garanti veririm, tüm sorumluluk bende, 19 yılın tecrübesi var, sorununu çözmediğimiz kimse kalmadı diyor. öyle birşey ki herşeyi yapıp da çözemediğimiz noktada ne bulsak sarılıyoruz. hayırlısı hakkımızda. bir umut kullanıcaz bakalım. morfolojimizi ve hızımızı iyilleştirsin yeter ki...

arkadaşım merhaba, banada atabilirmisin iletişim bilgilerini...

Arkadaşım çok geçmiş olsun, siz aralıkta yazmışsınız, hamilelik oldumu eşinizin değerleri düzelince? Bizde Metin bey ile irtibata geçicez de merak ettim, okadar çok sahtekar var ki piyasada, havılara hocalara para kaptırdık bir dolu

merhabalr banada numarsini yollayabilirmisiniz rica etsem

[QUOtesekkutriel80, post: 38576142, member: 162493"]0232 483 83 39 Metin Bey...Şimdiden acil şifalar diliyorum...[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…