Kurlerin faydasini goren olmadi anlasilan..Bende burdaki sonuclara gore almayi dusunuyodum artik almam. Sikma canini hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim. Belki ise yarar diyerek ne duysak yapiyoruz. Artik nasip kismet insallah hepimiz birgün hayalimizi yasariz.arkadaşlar merhaba, daha önce ilk tahlil sonucumun olumsuz oluğunu yazmıştım. ikinci kür de bitti ve toplamda 4 aya yakın süre doldu testi tekrarladık ve aşırı derecede hüsrana uğradım, değerler gittikçe düşüyor artacağına 4 ay önce bu tedavi yerine tüp bebek kararımdan caymasam belki şimdi bebeğim 4 aylıktı. bana da iyi bi ders oldu, bundan sonra doktor sözü dinlerim artık. anlıyacağınız param da zamanım da boşa gitti. para değil de zamanımı boşa geçirdiğime çok pişmanım. bundan sonra bu siteye de çok fazla girip psikolojimi bozmamaya çalışacağım. hepinize allah sağlıklı bebekler versin en kısa zamanda inşallah...
Hayır tabiki de....kimse bizim ne hissettiğimizi anlamıyoArkadaşlar metin Bey'den kürleri kullananlar herhangi bir gelişme yokmu acaba, ocaktan bu yana çok alan olmuş, hamile kalan oldumu acaba,
Biz almaya başladık Aralık ayında hatta 7-8 ay kullandık,bize en fazla 6 ayda bu iş tamam dediler!!!! Sonuç yine hüsran değerlerimizde zerre değişiklik yokgaliba kullnan olmamış,herkez alıcam deyip almadı bence,yoksa illaki yazan olurdu canım
evet arkadaşım aynı dertten muzdaribiz ben şimdi kasımda dondurulmuş embriyo ile ikinci tüp bebeğimi yapıcam maddi imkanın varsa aşılamayla hiç uğraşma derim tüp bebeğe yönel çok yorucu bi süreç o yüzden en kestirme tüp bebek oluyor artık bu işte başka çare yok :)bizde kullandık ama hiç bir faydası olmadı hatta sayı ve hareket düştü aşılama yaptırdık kullandıktan sonra tutmadı yani boşa gitti onca ümit konuyu açan arkadaş konuyu açıp gitti hamile olduğunu söylemişti en son bi dahada uğramadı oysa onca insan onun sözüne güvenip aldı o kürleri
evet arkadaşım aynı dertten muzdaribiz ben şimdi kasımda dondurulmuş embriyo ile ikinci tüp bebeğimi yapıcam maddi imkanın varsa aşılamayla hiç uğraşma derim tüp bebeğe yönel çok yorucu bi süreç o yüzden en kestirme tüp bebek oluyor artık bu işte başka çare yok :)
Arkadaşlar Merhaba
Benimle aynı sıkıntıları yaşamış arkadaşlar olduğunu bildiğim için sizlerle hikayemi paylaşmak istedim.7 senelik evliyim Eşimle 4 sene önce doktora gittiğimizde eşimde morfoloji sorunu olduğunu öğrendik .Eşimin morfolojisi %1 çıktı testler tahliller vitamin destekleri kürler ,keçiboynuzları vs. derken sonuç değişmedi gezmediğimiz üroloji profesörü kalmadı. Başarısız iki aşılama iki tüp bebek denemesinin ardından sonuç hüsranla sonuçlandı .Tabi bu arada birçok tüp bebek tedavisi gören bayan gibi FSH ilaçlardan dolayı 27 oldu hemen menapoza giriyorsun diye yapıştırıdılar bu arada 32 yaşındayım.. Yaşadıklarımın tamamını anlatsam kaç sayfa olur bilmiyorum. Son olarak laproskopi önerdiler Ege üniversitesinde yatarken yanımda yatan bayan bana İzmirde bir apiterapist yani bitki bilimci olduğunu ve eşinin morfolojisini düzelttiğini söyledi. Son bi umut eşimle gidelim ne kaybederiz dedik adamı aradık raporlarınızla gelin dedi gittik eşime iki kavanoz kür hazırladı. Bunları 90 gün kullan test yaptır dedi 10 gün önce test yaptırdık üroloji doktorumuz ilker bey bile inanamadı .Eşimdeki boyun-baş ve kuyruk anamolileri tamamen kaybolmuş sayı 10 milyondan 40 milyona çıkmış hareketlilik süper yani şuan tamamen sorunsuz bir birey. Bana gelince bende kendime başka bir kür yaptırdım FSH 9 oldu. Üroloji doktorumuzun ayrıca ilettiğine göre morfoloji olan bireylerde uygulanan tüp bebek ve aşılamaların çoğu tutmuyor yada düşükle sonuçlanıyormuş hatta yurt dışında birçok ülkede morfoloji olan bireylere bu tarz uygulamalar yapılmıyormuş .kürlere o kadar komik ötesi bir rakam ödedim ki anlatamam nerdeyse bi karton sigara parası diyeyim siz anlayın. Şuan sonuçlarımızı gören su hospital ,şifa gibi merkezler hemen tüp bebek yapalım kesin tutar diyorlar ben yanaşmıyorum. Apiterapistimiz metin bey iki aya kadar gebelik elde ederiz sakın paranı kaptırma diyor haklıda şuana kadar nerdeyse 1 evin yarı parasını harcadım boş yere. İsteyen arkadaşlara özelden irtiabat nosunu vereyim reklam olmasın .Bu arada arkadaşlar ağır testis ameliyatı vb. geçiren arkadaşlara yada fiziki bir sorunu nedeniyle morfoloji olan arakadaşlara yardımcı olamıyorlarmış bize ilk sorduğu bu olmuştu.Umarım şifa bulursunuz.
arkadaşım bu kürler biz de hiç bir işe yaramadı aksine değerlerimiz düştü bir kaç kişi daha böyle, forumu baştan sona oku istersen hem önceki sayfalarda adamın numarası da var uygun görürsen ara görüş.Söylediginiz bitkilerle kür yapan kişinin bilgilerini banada verirmisiniz..benimde ayni sorunlarim var...hamile kalabildinizmi?
İbrahim saraçoğlu diyorki 200 lük e vitamini ve keçiboynuzu (fsh yüksek ise keçiboynuzu kullanmıyorsunuz)Eger bu kür ise yaramiyorsa başka çözümler bulmaliyiz acaba ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?