Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlısı arkadaşım. belki dediğin gibi herkese etki etmiyo, belki kullanılan ilaç vs sonuca kötü etki ediyo. bilemiyoruz. biz 45 gün daha kullanıcaz bakalım. hiç değişme olmazsa başka çözümlere bakıcaz. hakkımızda hayırlısı olsun...

Arkadaşım ben arayıp sordum metin bey seminerde imiş ... Kızıda bilgili bu konu da bazı kişilere hemen etki etmiyormuş. Zaten metin bey 3 ila 6 ay aya garanti veririm demişti. Bu karışım bazılarılrında 6 ayda bazılarında da 9 aya bile ulaşabiliyormuş. Kızı dedi ki bunun devamlılığı önemli belki siz para konusunda ama bizimde prestijimiz önemli dedi. Bence burada sabırlı olmak devreye giriyor. Çünkü şimdiye kadar sonuç alamadığımız hasta yok diyor. Bunu metin beyde demişti.
Arkadaşım kalite arttıkça önce değerler azalırmış. Bunu Kaan hocaya giden arkadaşlardan da duymuştum ben

Canım bizler tam moralle devam edelim İnşallah Allahın izni ile güzel haberler alacağız.

BİZE ÖZELDEN İSMİNİ VEREBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ. :)

Arkadaşlar kurleri kullanipta baska test yaptiran yok mu ? Epeydir kimseden ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…