- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
Sende iyiki varsın güzelim, hep dualarımdasınız...canim benimm.. test yaptrdgimiz lab aslinda iyi bi lab ama baska bi yerde de yaptiralim bakalim noolcak. ben hep dua ediyorum, hayirlisi buymus diyorum, duzelecek, belki ilac kullanmasaydik hersey duzelecekti ama zamani degildi demek ki diyorum... tup son caremiz evet ama yaslar da ilerliyo, iste o zaman hizlansak mi diye dusunuyoruz canim.. bakalim bi konusup karar verelim, size haber vericem son durumlari... iyi ki varsiniz...
Canim biz mufit hocada basladik ankarada neofertil ve nolvadex verdi. Ben yinede kurler yapiyorum dogal cikis olmaz buyuk ihtimal tabi Allah bilir en azindan microtese icin belki ise yarar.Merhaba canım, diyarbakırdayım evet... Allahtan acil şifa diliyorum sana, yaknız burada bahsedilen kürler sizin eşinize yaramaz muhtemelen, ankarada ürolog kaan aydos hoca ile irtibata geçmenizi öneririm, kaan aydos hocanın hastalarının oluşturduğu bir topic var, onu da takip ederek bilgilenebillrsin, kaan hıca bu konuda uzman, senin gibi olup bebeği olan bir çok hasta yorumu okudum kendi sitesinde, umutsuz olma nolur!!!
aynısı benim arkadaşımın eniştesinde olmuştu ankaradaki aktar hazırlamıştı o bıraktı karışımı bence aklıma gelmedi ama e ile başlayan bir şey var onu fazla koyduysa o rahatsız ediyorsur benim tahminim internetten bakıyım sana söyleyim buldum epimedyum macun
Merhaba arkadaşım, biz kullandık, 3 ay bitti ve bıraktık. Eşimin değerleri şu an normale ulaştı sayılır çok şükür! Eşimdede ereksiyon yaratıyordu sabahları içtiği macun:) siz metin beye danışın derim, sevgiler
canim benim bak ben aslinda buraya yazip yazmama konusunu dusundum ama biliyorum ki bekleyenler vardi sonuclarimizi ve durust olmak istedim. bizim sonuclarimiza bakip sakin moralini bozma. bu bizim biraz bekledigimiz bir sonuctu, hatta eski mesajlarimda belirttim. subat sonu mart basi gbi esim baya grip oldu ve antibiyotik+adini hatirlamadigm baska ilaclar kullandi. yani biz spermlerin kotu etkilenecegini tahmin etmistik. hatta dun metin beyi aradim, neden olmus olabilr diye, ben soylemeden ant kullanimi olabilir dedi, ben de kullandik dedim o etkilemistir dedi. siz caninizi skmayin, ben bile ilk duydugmda sasirmadim, ha uzulmedim diyemem umut iste belki ant. etkisi cok olmamistir diye dusunuyosun ister istemez. ama Allah'tan umut kesilmez! bak tekrar soyluyorum, bizim sonuclara bakip uzulmeyin, galadriel arkadasimizin nasil duzeldi sonuclar) siz de moral bozmadan kurlere aynen devam. bi de bizde 1. derece varikosel var, dr. amelyata gerek yok cok yuksek degil derecesi dedi ama belki o bile dalgalanmaya sebep oldu sonuclarimizda.. can skmak, moral bozmak yok tamam? hep beraber destekle atlaticaz bugunleri...
Canım şu da var bizimle ilgili olarak, biz bu macunun yanında ankarada kaan aydos hocanında tedavisindeyiz, eşimin sperm dna sıda bozuk çıktığı için, gün aşırı klomen ve günde iki tabe emodex kullandı! Bu yüzden çok da sizleri yanultmak istemem ancak biz bu macunlarada çok inanarak başladık açıkcası, kaan hocaya içeriğini ankattığımızda hiçbir sakıncası yok, ilaçlarla birlikte kullanabilşrsiniz dedi... Umarım tez zamanda hepiniz şifa bulun!!! Gerçi hamile kalana kadar çok da rahat olmayacağım açıkcası...:)Kızlar teşekkürler yardım için, sanırım alışma safhasıydı gerçekten, bugün daha normaldi yedikten sonra eşim,başağrısı olmadı ve kızarmadı ilk kez kaç günden sonra şükürler olsun.
İnşallah her şey güzel gider güzel sonuçlar alırız.
galadriel80 idolümüzsünüz %65 hız ve %7 morfoloji beynimize kazındı resmen, sıkı sıkı tutunduk macuna
kesinlikle canım öncelikle inanmak lazım... inanç ve umut olmazsa olmuyor zaten...Çok haklısın ve seni çok iyi anlıyorum canım, antibiyotik konusuna katılıyorum çünkü aynı hezimete biz de uğradık, soğuk algınlığı nedeniyle 1 gramlık antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçları kullandı eşim sonuç hiç ilaç destek kullanmamış ilk testimizdeki sonuçlardan daha kötü geldi proxeed e vitamini vb. kullanılmış testlerimiz, az bir şey de olsa yükselir derken iyice dibe vurduk.
Biz hem çok umutlu hem de gerçekçi şekilde sarıldık gidiyoruz macuna, belki çok mucize yaşayamayabiliriz ama en azından tüp bebek için değerler daha iyi duruma gelir, kalite ve başarı şansı artar diye.Kaybedeceğimiz bir şey yok belki kazançlı çıkarız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Eşim keçiboynuzu tozu yiyor aynı zamandabende sipariş verdim arkadaşlar. morf. o bizim. bu macunların yanında k. boynuzu kürünü de yaptınız mı?
Canım senin adına çok sevindim... Bence de devam edin inşallah bu sefer antibiyotik gibi aksilik olmazKızlar eşimle konuştuk dün, onun morali o kadar bozuldu ki, yükselmiyor işte olmuyor modunda şu an. halbuki önceki testimiz çok umut vermişti bize işte ama bu sonuçlara haliyle çok üzüldü... neyse, onun düşüncesi tüp bebek yapalım, değişmiyor zaten sonuçlar şeklinde. (aslında bir o kadar da istemiyor, ben bir sürü iğne yicem falan diye, çok vicdan yapıyor) ben de dedim ki, bir 45 günlük kür üstü bir test daha deneyelim, 1,5 ay kaybederiz en fazla, ant. etkisi de geçer belki daha gerçekçi sonuç alırız.. o da kabul etti. Metin Beyle konuşucam bugün bakalım.. yolumuza devam..
sizlerden iyi sonuçlar bekliyorum.
NOT: Lütfen bizim sonuçlarımızı gören diğer arkadaşlar umutsuzluğa kapılmasın. Bizde ilaç etkisi çok oldu maalesef. Ben herkesten iyi sonuçların geleceğine çok inanıyorum...
sağol canım benim... inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...Canım senin adına çok sevindim... Bence de devam edin inşallah bu sefer antibiyotik gibi aksilik olmaz
çok tebrik ederim arkadaşım,darısı bizim başımıza,sakıncası yoksa sizde sorun neydi ve kürü kullndınızmı ve ne kadar kullandınız acaba,bize umut oldunuz
ngdemir de 6 ay mı kullandı kürleri acaba? ya canım o kadar sıkıldım ki inan, yani moralim hiç iyi değil gerçekten... biran önce gireyim şu yola istiyorum... bilmiyorum alalım da şu sonuçlarımızı, yolumuzu çizelim diyorum.. hayırlısını istiyorum sadece... belirsizlik çok kötü...
valla haklısın canım yaa... işte beklemekten sıkıldık belki aceleci davranmak bilmiyorum (gerçi acelesi mi kaldı 1,5 yıl olcak nerdeyse)... neyse inşallah daha erken ve sağlıkla gelirler canım benimm:)
aynı çıkmazda bende debeleniyorum 6 yıldır o yüzden çok iyi anlıyorum sizi ama 3 ayı olmuş sandım aralıkta başlamışsınız değilmi?.6 yıldır nerdeyse doktora yaptım bu konuda.hemen test yaptırın en azından Bi zarar vermişse artık zararın neresinden dönülse kardır denir.bazı şeyler lökosit denen iltihabi şeyler üretiyor kanda.Ama inşallah işe yaramıştır.
Arkadaşlar adet döngüm hep 28 günde bir oluyordu. Bu ay 5 gün geciktim. Dün Akşam 2 tane idrar testi yaptım ikisinde çift çizgi çıktı. İlkinde biraz silik olmakla beraber sonradan koyulaştı diğerinde 1 yada 2 gün ton açığı gibiydi. Bugün kan testi yaptıracağım gelişmeleri buradan paylaşırım.
Bu metin bey varikosel ameliyatı olanlara macun öneriyor mu arkadaslar?
Kızlar merhaba, mırfoloji:%7 olmuş:) hep %2 çıkıyordu!!! Sayımız 156 milyon, ileri hız %0 iken %65 e çıkmış...çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?