Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sende iyiki varsın güzelim, hep dualarımdasınız...

Canim biz mufit hocada basladik ankarada neofertil ve nolvadex verdi. Ben yinede kurler yapiyorum dogal cikis olmaz buyuk ihtimal tabi Allah bilir en azindan microtese icin belki ise yarar.

Kızlar teşekkürler yardım için, sanırım alışma safhasıydı gerçekten, bugün daha normaldi yedikten sonra eşim,başağrısı olmadı ve kızarmadı ilk kez kaç günden sonra şükürler olsun.
İnşallah her şey güzel gider güzel sonuçlar alırız.
galadriel80 idolümüzsünüz %65 hız ve %7 morfoloji beynimize kazındı resmen, sıkı sıkı tutunduk macuna

Çok haklısın ve seni çok iyi anlıyorum canım, antibiyotik konusuna katılıyorum çünkü aynı hezimete biz de uğradık, soğuk algınlığı nedeniyle 1 gramlık antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçları kullandı eşim sonuç hiç ilaç destek kullanmamış ilk testimizdeki sonuçlardan daha kötü geldi proxeed e vitamini vb. kullanılmış testlerimiz, az bir şey de olsa yükselir derken iyice dibe vurduk.
Biz hem çok umutlu hem de gerçekçi şekilde sarıldık gidiyoruz macuna, belki çok mucize yaşayamayabiliriz ama en azından tüp bebek için değerler daha iyi duruma gelir, kalite ve başarı şansı artar diye.Kaybedeceğimiz bir şey yok belki kazançlı çıkarız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Canım şu da var bizimle ilgili olarak, biz bu macunun yanında ankarada kaan aydos hocanında tedavisindeyiz, eşimin sperm dna sıda bozuk çıktığı için, gün aşırı klomen ve günde iki tabe emodex kullandı! Bu yüzden çok da sizleri yanultmak istemem ancak biz bu macunlarada çok inanarak başladık açıkcası, kaan hocaya içeriğini ankattığımızda hiçbir sakıncası yok, ilaçlarla birlikte kullanabilşrsiniz dedi... Umarım tez zamanda hepiniz şifa bulun!!! Gerçi hamile kalana kadar çok da rahat olmayacağım açıkcası...:)

kesinlikle canım öncelikle inanmak lazım... inanç ve umut olmazsa olmuyor zaten...
evet aynen katılıyorum canım, kötüyü daha az kötü hale getirsek bile kar bizim için...
inanarak devam kızlar, herşey çok güzel olacak....

Kızlar eşimle konuştuk dün, onun morali o kadar bozuldu ki, yükselmiyor işte olmuyor modunda şu an. halbuki önceki testimiz çok umut vermişti bize işte ama bu sonuçlara haliyle çok üzüldü... neyse, onun düşüncesi tüp bebek yapalım, değişmiyor zaten sonuçlar şeklinde. (aslında bir o kadar da istemiyor, ben bir sürü iğne yicem falan diye, çok vicdan yapıyor ) ben de dedim ki, bir 45 günlük kür üstü bir test daha deneyelim, 1,5 ay kaybederiz en fazla, ant. etkisi de geçer belki daha gerçekçi sonuç alırız.. o da kabul etti. Metin Beyle konuşucam bugün bakalım.. yolumuza devam..
sizlerden iyi sonuçlar bekliyorum.

NOT:
Lütfen bizim sonuçlarımızı gören diğer arkadaşlar umutsuzluğa kapılmasın. Bizde ilaç etkisi çok oldu maalesef. Ben herkesten iyi sonuçların geleceğine çok inanıyorum...

Canım senin adına çok sevindim... Bence de devam edin inşallah bu sefer antibiyotik gibi aksilik olmaz

selam bende izmirde yaşıyorum metin beyin adresini ve telefonunu verebilir misiniz rica etsem

Canlarım öncelikle sürekli giremediğim için özür dilerim .Hamileliğimin 7. haftasında ufak bi kanamam oldu doktor 12. hafta sonuna kadar istirahat verdi allaha şükür şuan çok çok iyiyiz. Bir çok yeni arkadaşımız forumun en başında cevapladığımız bir çok şeyi tekrar sormuşlar ben merak edenler ve yeni katılanlar için tekrar hepsini yazayım .

*Eşimin morfoloji değerleri %1 ile %4 arasında hatta bazı zamanlarda ''0'' a kadar oynayabiliyordu .defalarca tür bebek defalarca aşılama denedik olmadı .
NOT:Morfoloji bozukluğunda tür bebek yapılacaksa merkezin %100 sağlıklı spermi bulması gerekiyormuş yoksa tutunamıyormuş .Bunuda doktorumuz söylemişti.

*Metin Beyi tüp bebek için hastanede yatarken bir hastadan öğrendik verdiği kürleri 90 gün kullandık.
NOT:Kür kullanımı 90 ile 180 gün arasında değişiyormuş .bize ikinci 90 güne gerek kalmadı.

*Küre ilave farklı şeyler yapmadık çok fazla sağlıklı beslendik.ALKOL KESİNLİKLE YSAKTI.Sigara içebilirsin dedi ama genel olarak içilmese daha iyi .

*EN ÖNEMLİSİ !!!!Çevreye kulağımızı tıkadık.bizi rahatsız eden kimseyle görüşmedik ve stres yapmadık ki bence bu en önemli faktör.

*Kürlerin hemen bitiminde hamile kaldım kimyasal gebelik oldu.ardından tekrar gebe kaldım.

*Özel bir çalışma yapmadım sadece kafamızı boşalttık.
NOT:15 GÜNDE 13KİTAP OKUDUM.sırf kafam Dağılsın diye.

*Metin Bey'in Teli 02324838339

çok tebrik ederim arkadaşım,darısı bizim başımıza,sakıncası yoksa sizde sorun neydi ve kürü kullndınızmı ve ne kadar kullandınız acaba,bize umut oldunuz

Canım bizde sorun morfoloji bozukluğu 90 gün kullandık kürü .Hiç aksatmadık.neler yaptığımıızıda ayrıca yazdım .

Canım Ben 90 gün kullandım ama 180 günde kullanman gerekebilir demişti.

valla haklısın canım yaa... işte beklemekten sıkıldık belki aceleci davranmak bilmiyorum (gerçi acelesi mi kaldı 1,5 yıl olcak nerdeyse)... neyse inşallah daha erken ve sağlıkla gelirler canım benimm:)

Canım ben 7,5 yıllık evliyim unutma ..Allah sen bekletmesin.

Canım daha önce yazdığın bir şarlatan sizi kandırıyor dediğin benim sanırım.Öncelikle buna çok üzüldüm insanları tanımadan böyle yargılaman kırıcı olmuş .
Ben 7,5 yıllık evliyim henüz 13 haftalık hamileyim. Bu konuda doktora yaptım diyorsunya benim nekadar uğraştığımı neler çektiğimi aklın hayalin dahi almayacaktır.İstediğin doktore sorabilirsin ki sana bir sperm hücresinin 75-90 günden önce olgunlaşmayacağını belirtecektir.Buradaki herkez öyle yada böyle çözüm bulmaya evlat sahibi olmaya çalışıyor ve kimse çıkar gütmüyor .Kimi kendiliğinden hamile kalıyor kimi keçi boynuzu kullanıyor kimi evicap vb. ilaçlar vitaminler alıyor.Allahın şifayı nerde vereceği belli olmaz seninde varsa bir önerin paylaşalım belki birine faydamız dokunur.Sevgiler

Canım allha sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.Kendine ilk 12 hafta geçene kadar çok dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…