Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Metin beye sordun mu belki bünyesine iyi gelmemiştir

Henüz arayıp sormadık ama arayacağım mutlaka. Eşim azimli ve kararlı bir şekilde birşey olmaz yiyeceğim alışırım diyor ama ben korktum öyle görünce, kullananlardan fikir almak istedim genel bir etki midir diye.
Siz kullanıyor musunuz?Böyle bir durum oldu mu?

member: 430833"]kızlar merhaba,

biz sonuçları aldık. kuvvetli antibiyotik kullanmıştık geçen ay, tam tahmin ettiğimiz gibi sonuçlarımız iyi çıkmadı, hatta kötüleşmiş. sizlerin iyi olur inşallah. hakkımızda hayırlısı olsun...[/QUOTE]
Canım metin
biz sonuçları aldık. kuvvetli antibiyotik kullanmıştık geçen ay, tam tahmin ettiğimiz gibi sonuçlarımız iyi çıkmadı, hatta kötüleşmiş. sizlerin iyi olur inşallah. hakkımızda
Bence kullanmadan sorsun bir tatlı kaşığı kullanıyor demi biri sabah biri akşam

Canım çok üzüldüm. .. metin beyle konuş bence ilaç alınca böylemi oluyormuş ne yapmaya karar verdin beni haberdar et ...

Merhaba kizlar...Bu kueden fayda gören var mi..
O kadar sey denedi k ki artık umudum yok..faydasini gören arkadaşlar yazarsa Sevi irim..

Canım çok üzüldüm. .. metin beyle konuş bence ilaç alınca böylemi oluyormuş ne yapmaya karar verdin beni haberdar et ...
ben de çok üzüldüm valla... ama her türlü sonucu bekliyordum, hep hayırlısı diyoruz ya, bu hayırlıdır belki de hakkımızda...

arıyorum ama hep meşgul, müsait yakalayamadım bi türlü. sorucam bakalım. akşama eşimle konuşcaz... ya direkt tüp bebek yapıcaz, ya da bir 3 ay daha sabredicez, hani antibiyotiktense yenilensin gene spermler diye, gene değişiklik olmazsa o zaman geçicez tüp bebeğe. beklemek de zor geliyor bir yandan, tüp bebek de ayrı bir olay...

haber veririm canım tabii mutlaka, haberi alır almaz direkt buraya yazdım zaten...

Canım bana sorarsan tüp bebek denemiş biri olarak önce uğraştırıcı ve stresli bir aşama... metin beyde ve kaan doktorun söylediklerini dene galadriel gibi

Son düzenleme:
Canım bana sorarsan tüp bebek denemiş biri olarak önce uğraştırıcı ve stresli bir aşama... metin beyde ve kaan doktorun söylediklerini dene galadriel gibi
evet canim haklisin zor bir surec, her turlu yipratici.. metin beyi aradik, moralinizi bozmayin dedi sagolsun cok moral verdi. bir kac oneride bulundu. bakalim su an dusunme asamasindayiz, esim cok uzgun, biraz toparlasin saglikli bir karar almaya calisicaz... iste korkumuz gene bosa vakit kaybetmek...

Bence kullanmadan sorsun bir tatlı kaşığı kullanıyor demi biri sabah biri akşam

Evet kaşık da göndermişlerdi zaten kendi ölçekleriyle sabah ve akşam 1 kaşık. Sabah kavanozu oldukça yoğun ve ağır zaten en çok sıkıntıyı o yaşattı.Sizde de başka bir arkadaşta da aynı sorun yaşanmadı sanırım net bir şey demediğinize göre...
Allah şifalar versin hepimize, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

Sizi ve bu başlığı bir süredir görüyor, takip ediyordum.Biz durumumuzu ilk öğrenip bir konuda paylaştığımda siz çok güzel moral ve destek vermiştiniz.Güzel haberlerinizi bekleyenlerden biriydim ben de..Biz de umutlarla dolu 3 aylık proxeed e vitamini keçiboynuzu vs. den sonra değerlerimizin aksine daha da düştüğünü öğrendik.İlaçlara cevap vermiyor direk tüp bebek ve vakit kaybetmeyin dediler ve yine de son umut bu küre başladık...
Galadriel arkadaşımızdan sonra da iyice umut bağlamıştık aslında...
Umut hiç birimiz için bitmiyor aslında insanı ayakta tutan en büyük unsur..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sabrımızın sonunu selamete erdirsin, dualarda buluşmak dileğiyle...

İçeriği farklıdır hayır yaşamadı fakat ben sizin yerinizde olsam sormadan kullanmam

Canım nasıl öneriler onlar bizede açıklarmısın

İçeriği farklıdır hayır yaşamadı fakat ben sizin yerinizde olsam sormadan kullanmam

Teşekkür ederim aynı fikirdeyim ama inanın eşime dinletebilsem aramıyor, bana da arattırmıyor, son umut buna tutunduk diye ne olursa olsun yiyeceğim alışma safhası mantığında ve ben de kendimce araştırıyorum ve cidden korkuyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

aynısı benim arkadaşımın eniştesinde olmuştu ankaradaki aktar hazırlamıştı o bıraktı karışımı bence aklıma gelmedi ama e ile başlayan bir şey var onu fazla koyduysa o rahatsız ediyorsur benim tahminim internetten bakıyım sana söyleyim buldum epimedyum macun

Son düzenleme:
canim benim bak ben aslinda buraya yazip yazmama konusunu dusundum ama biliyorum ki bekleyenler vardi sonuclarimizi ve durust olmak istedim. bizim sonuclarimiza bakip sakin moralini bozma. bu bizim biraz bekledigimiz bir sonuctu, hatta eski mesajlarimda belirttim. subat sonu mart basi gbi esim baya grip oldu ve antibiyotik+adini hatirlamadigm baska ilaclar kullandi. yani biz spermlerin kotu etkilenecegini tahmin etmistik. hatta dun metin beyi aradim, neden olmus olabilr diye, ben soylemeden ant kullanimi olabilir dedi, ben de kullandik dedim o etkilemistir dedi. siz caninizi skmayin, ben bile ilk duydugmda sasirmadim, ha uzulmedim diyemem umut iste belki ant. etkisi cok olmamistir diye dusunuyosun ister istemez. ama Allah'tan umut kesilmez! bak tekrar soyluyorum, bizim sonuclara bakip uzulmeyin, galadriel arkadasimizin nasil duzeldi sonuclar) siz de moral bozmadan kurlere aynen devam. bi de bizde 1. derece varikosel var, dr. amelyata gerek yok cok yuksek degil derecesi dedi ama belki o bile dalgalanmaya sebep oldu sonuclarimizda.. can skmak, moral bozmak yok tamam? hep beraber destekle atlaticaz bugunleri...

Canım nasıl öneriler onlar bizede açıklarmısın
oneri derken canim, bize baska bi lab varmis adini verdi bi de orda baktirin 1hafta-10 gun sonra dedi. olmadi bi 45 gunluk kur daha yapip hemen bi test daha yaptrrz dedi. sakin moral bozmayin, ant kullanimi etkilemistr dedi. baya moral verdi sagolsun. yani oneri anlaminda simdilk bunlar var bende:) hayirlisi bakalim hakkimizda...

Merhaba arkadaşım, biz kullandık, 3 ay bitti ve bıraktık. Eşimin değerleri şu an normale ulaştı sayılır çok şükür! Eşimdede ereksiyon yaratıyordu sabahları içtiği macun:) siz metin beye danışın derim, sevgiler

Tatlım günaydın, sonuçlara çok takılmayın, inanın labaratuarda çok önemli, düzen labaratuarı ayarında bir yerlerde yaptırın testlerinizi, allahın izniylede yükselecek, sizin inançlı olduğunuzu biliyorum, inanın ve devam edin, eşlerimizin sorunlarını çözmeden tüpe yönelmek hüsranlada soonuçlanabilir, ben de bekleyeceğim yaza kadar, kendiliğinden olmazsa o zaman tüp son çare...

Canimm merhaba diyarbakirdaymissn bende diyarbakirdaym benim esim azospermi yani hic sperm yok 1 yildr ugrasiyoruz
Merhaba canım, diyarbakırdayım evet... Allahtan acil şifa diliyorum sana, yaknız burada bahsedilen kürler sizin eşinize yaramaz muhtemelen, ankarada ürolog kaan aydos hoca ile irtibata geçmenizi öneririm, kaan aydos hocanın hastalarının oluşturduğu bir topic var, onu da takip ederek bilgilenebillrsin, kaan hıca bu konuda uzman, senin gibi olup bebeği olan bir çok hasta yorumu okudum kendi sitesinde, umutsuz olma nolur!!!

canim benimm.. test yaptrdgimiz lab aslinda iyi bi lab ama baska bi yerde de yaptiralim bakalim noolcak. ben hep dua ediyorum, hayirlisi buymus diyorum, duzelecek, belki ilac kullanmasaydik hersey duzelecekti ama zamani degildi demek ki diyorum... tup son caremiz evet ama yaslar da ilerliyo, iste o zaman hizlansak mi diye dusunuyoruz canim.. bakalim bi konusup karar verelim, size haber vericem son durumlari... iyi ki varsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…