Erkek İnfertilitesi MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Niye bir sperm tahlili yaptırıp bakmıyorsunuz Bi gelişme var mı diye,belki Bi şarlatan sizi kandırıyor.

Niye bir sperm tahlili yaptırıp bakmıyorsunuz Bi gelişme var mı diye,belki Bi şarlatan sizi kandırıyor.
çünkü spermlerin yenilenmesi aşağı yukarı 3 ayı buluyor. 3 aydan önce yaparsak yanlış sonuç çıkabilir. görücez bakalım hepimiz. uzun süre bebek isteyip de uğraştığın şeyler işe yaramayınca, ne duysan sarılıyorsun maalesef.

aynı çıkmazda bende debeleniyorum 6 yıldır o yüzden çok iyi anlıyorum sizi ama 3 ayı olmuş sandım aralıkta başlamışsınız değilmi?.6 yıldır nerdeyse doktora yaptım bu konuda.hemen test yaptırın en azından Bi zarar vermişse artık zararın neresinden dönülse kardır denir.bazı şeyler lökosit denen iltihabi şeyler üretiyor kanda.Ama inşallah işe yaramıştır.

canım benim Allah şifamızı versin herşeyden önce.. bizim 3 ay yeni biticek aralıkta başlamıştık evet, nisan ortası gibi test yaptırıcaz büyük iht. Allah korusun, hep doğal şeyler var içinde içeriklerini yazıyo Metin Bey, doğru olduğuna inanıyoruz ama araştırdığım zaman Metin Bey'in yeni ortaya çıkmış biri değil, uzun zmandır bu işlerin içinde olan biri olduğunu gördüm ben de. bakalım eğer az da olsa düzelme varsa devam ederiz bi 3 ay daha, sıkıntı varsa hepten keseriz zaten... inşallah canım inşallah... Allah sana da nasip etsin biran evvel inşallah...

bunlar gibisi televizyonda bile çıkıyordu Bi aralar hatırlarsan,inşallah sağlıklı şeylerdir işe yaramıştır.Ama mucize olur çünkü profesörler falan hala çözüm bulamadılar morfolojiye.

bunlar gibisi televizyonda bile çıkıyordu Bi aralar hatırlarsan,inşallah sağlıklı şeylerdir işe yaramıştır.Ama mucize olur çünkü profesörler falan hala çözüm bulamadılar morfolojiye.
inşallah canım yaşayıp görücez bakalım...

Arkadaşlar 230 tl karşılığında aldığımız 45 günlük kür bu şekilde geliyor merak edenler için resim ekledim.

Canım kürünüz bitecekse neden nisana kadar bekliyorsunuz Metin beyle konuşun bence kür bitince hemen test yaptırın ki yenisini almak için 5 gün bekleyin yenisini alırsınız hamileli olma ihtimali bu aydan sonra yüksek olur böylelikle

canım günaydınlarr,
kür bittiğinde, yani test yaptırmamız gerektiğinde gene benim yumurtlama dönemime denk gelicek. yani test yaptırırsa eğer bu ay en verimli günlerimiz heba olucak ondan dolayı. yumurtlamam biter bitmez test vericek eşim. biraz kötü oldu zamanlama yani. bir de bulunduğumuz yer ufak bir yer, düzgün lab. yok, test yaptırdığımız yere de hemen gidemiyoruz...
sizin ne zamandı test zamanı canım?

Anladım canım... :) vardır bunda da bir hayır olumsuz bakma bakarsın sen de bize burada sevinçli bir haber vermişsin :) Canım bir de bu kürlerden eşimde mide ağrısı oldumu hiç gerçi benim eşim sigarayı çok içiyor. abur çuburları ve biberli yiyor bu sıralarda

inşallah canım benim inşallahh... yok canım midesinde rahatsızlık olmadı pek. biberli acı falan yiyosa o etkilemiş olabilir, bi de mide dönemsel olarak kötü oluyo bazen, gastrit falan, bende var çünkü bu dönemlerde başlar.. ondan olabilir belki de...

arkadaşlar morfolojide ileri harekette artabiliyor yeterki siz ALLAH a içten dua edin ve doğru ilaçları kullanın benim eşimde morfoloji %6 lardaydı buna rağmen hamile kalmıştım ama yinede RABBİM nasip etmedi 4 aylıkken düşük yaşadım eşime doktoru protexx plus banada komşular keçboynuzu kürünü önerdiler şimdi eşimin morfolijisi %12 toplam harekette %70 lere kadar çıktı RABBİM herkese sağlıklı hayırlı salih ve saliha çocuklar nasip etsin mücadele bizden şifa ALLAH tan

Canım eşim onu da kullandı. Fakat bize bir işe yaramadı... Allah nasip ederse olur inşallah

Arkadaşlar adet döngüm hep 28 günde bir oluyordu. Bu ay 5 gün geciktim. Dün Akşam 2 tane idrar testi yaptım ikisinde çift çizgi çıktı. İlkinde biraz silik olmakla beraber sonradan koyulaştı diğerinde 1 yada 2 gün ton açığı gibiydi. Bugün kan testi yaptıracağım gelişmeleri buradan paylaşırım.

Hadi hayırlısı, çok sevindim, sanırım hamilesin kız kardeşiminde öyle olmuştu, darısı başımıza:)

canim hadi hayirli haberler ver bize topicin ilk hamilesi geliyor sanirim:)) macun kullandiniz degil mi? esinin degerleri onceden nasildi acaba? guzel haberlerini bekliyoruz...:))

emma_stone kaan hocacılardandı sanırım? Macun konusunda kararsız kaldığını hatırlıyorum haydi bilgi ver bize biraz taze anne adayı!!!

arkadaşlar benim eşimdede varikosel var ama doktorlar ameliyatı önermiyorlar değerler iyi diye ama internette araştırma yaptım morfoloji %14 üstünde olması lazımmış benim eşimde %12 6 ay önce düşük yaşadım 6 aydır hamile kalamıyorum acaba varikosel ameliyatı olsamı eşim diye çok düşünüyorum ( fikir verecek olan varmı ?

Kızlar tahlilimi aldım. B-HCG 197 çıktı 2 gün sonra gel tekrar test yapalım dedi. Değeri 400 görürsek sağlıklıdır dedi. Herkese teşekkür ediyorum. Darısı sizlerin başına. Biz macun kullanmadık. Kaan hocanın hastasıydık. Kaan Hocanın dediklerini uyguladık sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…