merhaba,hala inanamadıgım için böyle yazdımmm aslında tamda anlamış değilim testi ama %1 ve %23 ... varmı bu şekilde morfolojisi düzelen kalıtsalda diyen var değişiyor diyende asla değişmez diyende sizde durumlar nedir ?? Eki Görüntüle 1462696 Eki Görüntüle 1462701
nedir sizi başarıya götüren acaba ilaç veya başka ne kullandınızhala inanamadıgım için böyle yazdımmm aslında tamda anlamış değilim testi ama %1 ve %23 ... varmı bu şekilde morfolojisi düzelen kalıtsalda diyen var değişiyor diyende asla değişmez diyende sizde durumlar nedir ?? Eki Görüntüle 1462696 Eki Görüntüle 1462701
bizim 3,5 yıl oldu evleneli hiç korunmadık bir defa kimyasal gebelik yaşadım..
canım aynı durumdayız. morfoloji 1 sayı iyi hareket de normal bizim. bu ay da tutmazsa eşim test yaptıracak ona göre varikosel ameliyatı düşüneceğiz. 1. derece bizdeki de. varikosel morfolojiye çok etki etmiyo diye biliyorum ama bir umut işte.Canim bizimde tek sorun sanirim morfoloji sayimiz cok iyi.. benimde esimde 1. Derece varikrosal var sizin kacinci dereceydi? Biz ameliyat oldak mi olmasak mi diye dusunuyoruz
canım aynı durumdayız. morfoloji 1 sayı iyi hareket de normal bizim. bu ay da tutmazsa eşim test yaptıracak ona göre varikosel ameliyatı düşüneceğiz. 1. derece bizdeki de. varikosel morfolojiye çok etki etmiyo diye biliyorum ama bir umut işte.
Lutfen bilen biri bana cvp verebilirmi esim teest yaptirmisti ama cok ayrintisiz sayi 37 milyon.bas boyun anomalisi ne oluyor morfolojimi %5 yaziyor kotumu oluo 1yildir ugrasioruz
sayi dusukmu gercekten bunu yaptirali cok oldu doktor normal demis hareketliligide yuzde 90mis esimdr brmim sayim cok iyiymis dedi ben gittim doktora biseyim yok ama doktor bana klomen baslatti simdi esimin sayi azmi oluyoCanim sayiniz biraz dusuk sinir 20 milyon morfoloji nin siniri ise krugere gore %4
Dogal yolla gebe kalirsin ama uzun surer iste bizde de sayi 195 milyon ama morfoloji %2 1 yildir bekliyoruz sizin morfoloji iyi bence onemli olanda o zaten
sayi dusukmu gercekten bunu yaptirali cok oldu doktor normal demis hareketliligide yuzde 90mis esimdr brmim sayim cok iyiymis dedi ben gittim doktora biseyim yok ama doktor bana klomen baslatti simdi esimin sayi azmi oluyobosa ben tedavi oluorum
klomen kullandim zaten 2 kere ama olmadi rahim filmine korkuyorum nezor seylrrmisCanim klomen baslamadan once rahim filmi cekilmeni tavsiye ederim..
klomen kullandim zaten 2 kere ama olmadi rahim filmine korkuyorum nezor seylrrmisinsllah hayirlisi olur senin icinde