Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Morfoloji ve Pcos - Aşılama
- Konu Sahibi cyln1234
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #morfoloji #pco #pcos #tupbebek #pcos #morfoloji
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 9.762
- 8.346
- 113
- 28
Merhaba benim de eşimin değeri yüzde 3 tü bende de çikolata kisti vardı aşılama yaptım tuttu hamileyim şuan da, mikro çip nedir bilmiyorum ben normal aşılama yaptımHerkese merhaba öncelikle..
bende pcos sendromu var yeni öğrendim, eşimde ise morfoloji değeri %3.. diğer değerlerde problem yok. Bu şekilde olupta aşılama,mikro çip aşılama yaptıran var mı? Veya başka yöntemle sonuç alan?
Mikro çipi bende yeni öğrendim, spermler lab ortamında en sağlıklıları alıp konuluyormuş. Morfoloji düşük olduğu için daha iyi olur gibi geldi banaMerhaba benim de eşimin değeri yüzde 3 tü bende de çikolata kisti vardı aşılama yaptım tuttu hamileyim şuan da, mikro çip nedir bilmiyorum ben normal aşılama yaptım
Bana da hic bisey yapamayız bu değerlerle dediler 3 farklı doktora gittim. Ama ümitsiz bi vaka değil diye düşünüyorum gene de Allah bilir ama uğraşmak istemiyorlarBende de durumlar aynı doktora gittiğimde doktor aşılama vs hiçbir şey söylemiyor tüp bebek için yönlendirebilirim diyolar. Özele gittim hep. Özelde böyle mi işliyo süreç ya bunaldım artık
Bizde takviyelerle 2 den 3e çıktı değeri ancak… hangi takviyeleri kullandınız?bende pcos var. esimin morfoloji %1. takviye kullanarak doğal yoldan gebelik oldu. mikroçipe falan kadar gitmeye gerek yok. zaten doğal kabul edilen %4 ve üzeri morfoloji. esinizin değeri cok düsük değil.
Tamam da bu dediğiniz aşılamaya dahil birşey zaten aşılama yapacağınız gün eşiniz spermiyogram veriyor orda yıkanıyor güçlüler seçiliyor, sonra siz alıp doktorunuza gidiyorsunuz yapıyor aşılama işlemini gen farklı birşey sandım da değilmiş mikroçipMikro çipi bende yeni öğrendim, spermler lab ortamında en sağlıklıları alıp konuluyormuş. Morfoloji düşük olduğu için daha iyi olur gibi geldi bana
Evet tek farkı sperm yıkanma aşaması farklıymış,daha sağlıklı diye okudum. başka bir farkı yok. Normal aşılama Size kaça mal oldu acaba? Mikroçip için 15 bin dedilerTamam da bu dediğiniz aşılamaya dahil birşey zaten aşılama yapacağınız gün eşiniz spermiyogram veriyor orda yıkanıyor güçlüler seçiliyor, sonra siz alıp doktorunuza gidiyorsunuz yapıyor aşılama işlemini gen farklı birşey sandım da değilmiş mikroçip
Sadece
Doktora 5 ödedim
İğnelere 8 ödedim
Eşimin testi de 3 bin ödedim
Mikroçip mi 15 bin aşılama iğne harici öyle ise bence yapmayın derim ikisi bir 30 bin e gelmez mi size,, bende çikolata kisti vardı yumurtam yavaştı yumurtam da yumurta azdı eşimin ki de %3 Dü morfoloji normal aşılama yaptım belki de bize de mikroçip yapıldı bilmiyorum tam fark nedir nasıl yapılır ama ben toplam da doktora, iğnelere, spermiyogram testine 16 bin ödedim aşılamam 16bin tuttu yani hatta rapor çıksaydı yaşım tutsaydı iğneler daha uyguna gelecekti şuan yaptım hamileyim çok şükür tabi önce rabbim dualarımı kabul etti nasip etti olduEvet tek farkı sperm yıkanma aşaması farklıymış,daha sağlıklı diye okudum. başka bir farkı yok. Normal aşılama Size kaça mal oldu acaba? Mikroçip için 15 bin dediler
Doktora 5 ödedim
İğnelere 8 ödedim
Nasıl
bizim test yapılalı 1 ay olmuştu. 3 ay içerisinde yapılanı kabul ediyorlar diye biliyorum. Kliniğe sordum 15 bin dedi ama iğneler vs icinde mi hic bilmiyorum yarın sorayım… başka yerde de mikroçip yok,bence size de mikroçip yapılmıştır diye düşünüyorumSadece
Mikroçip mi 15 bin aşılama iğne harici öyle ise bence yapmayın derim ikisi bir 30 bin e gelmez mi size,, bende çikolata kisti vardı yumurtam yavaştı yumurtam da yumurta azdı eşimin ki de %3 Dü morfoloji normal aşılama yaptım belki de bize de mikroçip yapıldı bilmiyorum tam fark nedir nasıl yapılır ama ben toplam da doktora, iğnelere, spermiyogram testine 16 bin ödedim aşılamam 16bin tuttu yani hatta rapor çıksaydı yaşım tutsaydı iğneler daha uyguna gelecekti şuan yaptım hamileyim çok şükür tabi önce rabbim dualarımı kabul etti nasip etti oldu
Doktora 5 ödedim
İğnelere 8 ödedim
1 ay da spermler ölmez mi nasıl oluyor o ilk defa sizden duydum bana doktorum aşılamayı yapacağı gün 2 saat önce eşim verdi testi yıkandı seçildi aldık doktora gittik yaptı bana Rahme gönderdi,, sorduğunuz klinik testi yapılan labavotuar ise iğne doktorun alacağı para yoktur içinde tabi özele gidiyorsanız devlet ise doktor para almaz sadece iğnelere ödersiniz bide her doktor iğne yazmıyor kimisi femara hap klomen hap ve çatlatma iğnesi yazıyor oda Bin TL fiyati var pahalı değil o kadar,, bize yapılıp yapılmadığını bilmiyorum eşim labavotuar da verdi testi orayla doktorumun hemşiresi görüştü neler yapılacağını söyledi hemşire eşim direkt gitti verdi testiNasıl
bizim test yapılalı 1 ay olmuştu. 3 ay içerisinde yapılanı kabul ediyorlar diye biliyorum. Kliniğe sordum 15 bin dedi ama iğneler vs icinde mi hic bilmiyorum yarın sorayım… başka yerde de mikroçip yok,bence size de mikroçip yapılmıştır diye düşünüyorum
Ben normal değer testinden bahsediyorsunuz sandım.. Bu konuya 2 gündür bakıyorum henüz. Siz sperm testi deyince değer testi sandım ben doktorun enjekte etmek için aldığı numuneden de ayrı ücret alır mı bilmiyorum bunları yeni öğreniyorum.. 1 sene denedik doğal yoldan olmadı.. yarın detaylıca soracağım bunları söylediğiniz çok iyi oldu benim için1 ay da spermler ölmez mi nasıl oluyor o ilk defa sizden duydum bana doktorum aşılamayı yapacağı gün 2 saat önce eşim verdi testi yıkandı seçildi aldık doktora gittik yaptı bana Rahme gönderdi,, sorduğunuz klinik testi yapılan labavotuar ise iğne doktorun alacağı para yoktur içinde tabi özele gidiyorsanız devlet ise doktor para almaz sadece iğnelere ödersiniz bide her doktor iğne yazmıyor kimisi femara hap klomen hap ve çatlatma iğnesi yazıyor oda Bin TL fiyati var pahalı değil o kadar,, bize yapılıp yapılmadığını bilmiyorum eşim labavotuar da verdi testi orayla doktorumun hemşiresi görüştü neler yapılacağını söyledi hemşire eşim direkt gitti verdi testi
- 30 Kasım 2017
- 8.690
- 1
- 4.352
- 173
Merhaba bende de pko var 5 sene oldu olucak evliyim senelerce pko için tedavi aldım eşimde geç tedaviye başladı. Aslında en büyük sorun eşimdeymiş onlarca tedavi ilaç yükledim kendime. Siz neler kullandınız acaba ? Bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem .. herkesin durumu bedeni farklı tecrübeleri de ama insan merak ediyor mesela sizin pko durumu ne derecede acaba ? Onlardan biraz bahsedermisinizbende pcos var. esimin morfoloji %1. takviye kullanarak doğal yoldan gebelik oldu. mikroçipe falan kadar gitmeye gerek yok. zaten doğal kabul edilen %4 ve üzeri morfoloji. esinizin değeri cok düsük değil.
Tabi tabi o dediğiniz testten bizde yaptırdık doktor bakıyor sorun var mı diye ona göre tedavi uyguluyor, enjekte etmek için verdiğiniz numuneden tabi ki ekstra ücret alır labavotuar,, dediğiniz çip yine bence farklı birşey değil aşılamaya karar verirseniz yapılıyordur, eğer ki labavotuar size 15 bin demediyse doktora gittiğiniz yer dediyse aynı benim gibi ödeyeceksinizdir 3-5 arası labavotuar iğneler doktor vs hepsi 15 tutacaktırBen normal değer testinden bahsediyorsunuz sandım.. Bu konuya 2 gündür bakıyorum henüz. Siz sperm testi deyince değer testi sandım ben doktorun enjekte etmek için aldığı numuneden de ayrı ücret alır mı bilmiyorum bunları yeni öğreniyorum.. 1 sene denedik doğal yoldan olmadı.. yarın detaylıca soracağım bunları söylediğiniz çok iyi oldu benim için
Merhaba bende de pko var 5 sene oldu olucak evliyim senelerce pko için tedavi aldım eşimde geç tedaviye başladı. Aslında en büyük sorun eşimdeymiş onlarca tedavi ilaç yükledim kendime. Siz neler kullandınız acaba ? Bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem .. herkesin durumu bedeni farklı tecrübeleri de ama insan merak ediyor mesela sizin pko durumu ne derecede acaba ? Onlardan biraz bahsedermisiniz
Hepsi aynı klinik içerisinde yapılıyor doktorun lab varmış kliniğin içinde,hepsi dahildir inşAllah yarın öğreneceğim. Annemde aşılama ile ikizlere gebe kalmış 16 sene önce..inşAllah banada sağlıkla bir bebek nasip olur.. gebenin duası kabul olur derler bana dua eder misinizTabi tabi o dediğiniz testten bizde yaptırdık doktor bakıyor sorun var mı diye ona göre tedavi uyguluyor, enjekte etmek için verdiğiniz numuneden tabi ki ekstra ücret alır labavotuar,, dediğiniz çip yine bence farklı birşey değil aşılamaya karar verirseniz yapılıyordur, eğer ki labavotuar size 15 bin demediyse doktora gittiğiniz yer dediyse aynı benim gibi ödeyeceksinizdir 3-5 arası labavotuar iğneler doktor vs hepsi 15 tutacaktır
- 6 Mart 2024
- 9.762
- 8.346
- 113
- 28
ben nisan ayında ilk kez femara ve çatlatma ipnesi kullandım. yumurtalıklarım çok güzel tepki verdi. 5 yumurtam oluştu ama maalesef gebelik oluşmadı. 8 aydır Pikassos takviye kullanıyorum doktorumun tavsiyesi ile.Merhaba bende de pko var 5 sene oldu olucak evliyim senelerce pko için tedavi aldım eşimde geç tedaviye başladı. Aslında en büyük sorun eşimdeymiş onlarca tedavi ilaç yükledim kendime. Siz neler kullandınız acaba ? Bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem .. herkesin durumu bedeni farklı tecrübeleri de ama insan merak ediyor mesela sizin pko durumu ne derecede acaba ? Onlardan biraz bahsedermisiniz
benim pcos ileri seviyede. doktorum sınıflara ayırsak sen 4.sınıfta olurdun demisti bana bir keresinde. ama regl düzensizliği veya pcosun diğer fiziksel etkilerini yasamıyorum. bunun sebebi de sanırım 2018 yılından beri pcosa uygun beslenmem ve sürekli hareketli olmam.
ben ilk basta ilaç tedavisine baslamak için bildiğiniz yakvardım doktorumu bir yıl boyunca. cünkü doğal yoldan olacağına inancım hiç yoktu. sonra ilaç tedavisi de olumlu sonuc vermeyince depresyona girdim sanırım ve kendimi ve evliliğimi sanırım kurtarmak için cocuk konusunu bir süre kapatmaya karar verdim. cünkü cocuğa o kadar odaklıydım ki esimin suratına bile uzun süredir bakmadığımı farkettim
o ay da sadece 2 ilişki oldu esimle. biri reglimin ertesi günü, diğeri de reglden sonraki 9.gün. ve ilk ilişki tutmus. biz hiç beklemiyorduk açıkcası ihtimal dahi vermiyorduk. ama sanırım biraz kendinize dönüp, kendinizi iyileştirdiğiniz zaman bedeniniz uygun ortamı oluşturuyor gebelik için.
benim hamile kaldığım ay, diğer aylardan farklı yaptığım şeyler sunlar. tavuk ve süt ürünlerini komple kestim. sadece balık, kırmızı et ve sebze tükettim. sekeri tamamen kestim. siyez ekmeği veya kepekli ekmek tükettim. bol su içtim. pilatese başladım. başka da farklı olarak ben bir sey yapmadım. he bir de dediğim gibi psikolojik olarak bi iyileşmeye gittim. sevdiğim seylere zaman ayırıp iyi vakit gecirmeye odaklandım.
pcos infertilite sorunundan cok bir metabolizma sorunu. o yüzden onu düzelttiğinizde coğu sorun çözülüyor bence. benim doktorum her zaman pcosun hamile kalmama engel olmadığını sadece süreci uzattığını söylerdi.
esimde sorun çıkması beni de yıkmıştı bu arada. ama birlikte hallettik sanırım ilk zamanlar sırf esim üzülmesin diye rol yapıyordum. sonra dediğim ilaclı tedaviden sonuc alamayınca artık esime karsı acımasız olup her seyi yüzüne söylemeye başladım. hissettiğim her seyi. sanırım orası kırılma noktamız oldu ondan sonra her sey iyiyye gitti.
İnşallah en güzel zamanda size de nasip olur bu. Allah isteyen hiç kimseyi kucağı boş bırakmasın. siz iyi olun, emin olun gerisi geliyor.
Ra
Rabbim size Bi evlat nasip etsin aynı yerde ise dedikleri ücret uygun tabi içine alacağınız iğne veya ki hap dahilse herkese gonal f iğne yazılmıyor yumurtası Bi tık daha iyi olana hap yazıyor doktorlar femara / klomen gibiHepsi aynı klinik içerisinde yapılıyor doktorun lab varmış kliniğin içinde,hepsi dahildir inşAllah yarın öğreneceğim. Annemde aşılama ile ikizlere gebe kalmış 16 sene önce..inşAllah banada sağlıkla bir bebek nasip olur.. gebenin duası kabul olur derler bana dua eder misiniz
- 30 Kasım 2017
- 8.690
- 1
- 4.352
- 173
Bende canım 3 çatlatma ve ilaç tedavileri gördüm ergenlikten beri de pko var o yüzden çok iyi biliyorum hareket ve diyet çok önemli bu arada süt ve tavuk şuan hiç bir diyetisyen önermiyor nedense orda nokta atışı yapmışsınız hormonları bozduğunu idda etmişti diyetisyenim süt yerine badem sütü tüketmeyi düşünüyorum bende bir süre öyle deniyim eşim konusunda bende eşime aynısını yapmaya başladım daha çok onun üstüne gidiyorum çünkü doktorum yumurtalıklarımın iyi olduğunu söyledi yumurtlama da kendiliğinden oluyor ilaçlara da tepki veriyor zaten ama eşimin sperm kalitesi çok kötü bu arada ikimiz kiloluyuz başından beri doktorum ikiniz de zayıflayın diyor olucak diyor başka da bir şey demiyor :) bence haklılar da pkolu çok kadın hamile kalabiliyor biraz da spermlere bağlı bu arada doktorum bana İnositol vermişti bana çok iyi geldi güzel bir beslenmeyle beraber içiyordum hem iştahımı kontrol altına almıştı hemde adetimi düzenlemişti kızlara da burdan bilgi olsunben nisan ayında ilk kez femara ve çatlatma ipnesi kullandım. yumurtalıklarım çok güzel tepki verdi. 5 yumurtam oluştu ama maalesef gebelik oluşmadı. 8 aydır Pikassos takviye kullanıyorum doktorumun tavsiyesi ile.
benim pcos ileri seviyede. doktorum sınıflara ayırsak sen 4.sınıfta olurdun demisti bana bir keresinde. ama regl düzensizliği veya pcosun diğer fiziksel etkilerini yasamıyorum. bunun sebebi de sanırım 2018 yılından beri pcosa uygun beslenmem ve sürekli hareketli olmam.
ben ilk basta ilaç tedavisine baslamak için bildiğiniz yakvardım doktorumu bir yıl boyunca. cünkü doğal yoldan olacağına inancım hiç yoktu. sonra ilaç tedavisi de olumlu sonuc vermeyince depresyona girdim sanırım ve kendimi ve evliliğimi sanırım kurtarmak için cocuk konusunu bir süre kapatmaya karar verdim. cünkü cocuğa o kadar odaklıydım ki esimin suratına bile uzun süredir bakmadığımı farkettim
o ay da sadece 2 ilişki oldu esimle. biri reglimin ertesi günü, diğeri de reglden sonraki 9.gün. ve ilk ilişki tutmus. biz hiç beklemiyorduk açıkcası ihtimal dahi vermiyorduk. ama sanırım biraz kendinize dönüp, kendinizi iyileştirdiğiniz zaman bedeniniz uygun ortamı oluşturuyor gebelik için.
benim hamile kaldığım ay, diğer aylardan farklı yaptığım şeyler sunlar. tavuk ve süt ürünlerini komple kestim. sadece balık, kırmızı et ve sebze tükettim. sekeri tamamen kestim. siyez ekmeği veya kepekli ekmek tükettim. bol su içtim. pilatese başladım. başka da farklı olarak ben bir sey yapmadım. he bir de dediğim gibi psikolojik olarak bi iyileşmeye gittim. sevdiğim seylere zaman ayırıp iyi vakit gecirmeye odaklandım.
pcos infertilite sorunundan cok bir metabolizma sorunu. o yüzden onu düzelttiğinizde coğu sorun çözülüyor bence. benim doktorum her zaman pcosun hamile kalmama engel olmadığını sadece süreci uzattığını söylerdi.
esimde sorun çıkması beni de yıkmıştı bu arada. ama birlikte hallettik sanırım ilk zamanlar sırf esim üzülmesin diye rol yapıyordum. sonra dediğim ilaclı tedaviden sonuc alamayınca artık esime karsı acımasız olup her seyi yüzüne söylemeye başladım. hissettiğim her seyi. sanırım orası kırılma noktamız oldu ondan sonra her sey iyiyye gitti.
İnşallah en güzel zamanda size de nasip olur bu. Allah isteyen hiç kimseyi kucağı boş bırakmasın. siz iyi olun, emin olun gerisi geliyor.
- 6 Mart 2024
- 9.762
- 8.346
- 113
- 28
bizde kilo yoktu. ben 168 boy 60 kilo işe hamile kaldım.Bende canım 3 çatlatma ve ilaç tedavileri gördüm ergenlikten beri de pko var o yüzden çok iyi biliyorum hareket ve diyet çok önemli bu arada süt ve tavuk şuan hiç bir diyetisyen önermiyor nedense orda nokta atışı yapmışsınız hormonları bozduğunu idda etmişti diyetisyenim süt yerine badem sütü tüketmeyi düşünüyorum bende bir süre öyle deniyim eşim konusunda bende eşime aynısını yapmaya başladım daha çok onun üstüne gidiyorum çünkü doktorum yumurtalıklarımın iyi olduğunu söyledi yumurtlama da kendiliğinden oluyor ilaçlara da tepki veriyor zaten ama eşimin sperm kalitesi çok kötü bu arada ikimiz kiloluyuz başından beri doktorum ikiniz de zayıflayın diyor olucak diyor başka da bir şey demiyor :) bence haklılar da pkolu çok kadın hamile kalabiliyor biraz da spermlere bağlı bu arada doktorum bana İnositol vermişti bana çok iyi geldi güzel bir beslenmeyle beraber içiyordum hem iştahımı kontrol altına almıştı hemde adetimi düzenlemişti kızlara da burdan bilgi olsun
esim 175 boy 75 kilo. sükür ordan kurtardık. ben aslında pilatese ve diyete baslayıp 55 kiloya inmeyi amaçlıyordum. malum yaz geliyor güzel güzel giyineyim diye ama hamile kaldim su an 64 kilo oldum. ilk zamanlar cok acıkıyordum. ama son bir haftadır iştahım da sakinleşti sükür ilk 3-4 ay kilo verebildiğim kadar vermek istiyorum ben de