teşekkürler canım tüp bebek için gitmiştim aşılama şartı koydular mecburen yaptırdım sperm azdı yıkama sonrası ilk seferde 4.5 milyon 2.de 1.8 milyon spermle yapıldı morfolojide 3 dü şimdi 2 çıktı bu değerlerle aşılaması tutan varsa da ben bilmiyorum canım benim 2si de negatif bir kişi daha tanıyorum benimle aynı o da negatif oldu..maddi imkanın zordaysa ya da rapor çıkarayım diyorsan yaptır ama diğer türlüsü gereksiz bir yıpranma süreci oluyor boşa rahimi yormuş oluyorsunTeşekkürler cevap için. Sizde de erkek infertilitesi mi var sadece? Sperm değerleri nasıldı? Dediğiniz gibi tüp bebek öncesi bir aşılama daha denemek gerekiyormuş. Zaten ümitli değilim aşılamadan. Siz de herhalde tüp bebeğe başlayacaksınız. Bol şans diliyorum şimdiden.
5 milyonun altiysa direk tüp Bebek hakkı kazanıyorsunuz.asilama şartı yokteşekkürler canım tüp bebek için gitmiştim aşılama şartı koydular mecburen yaptırdım sperm azdı yıkama sonrası ilk seferde 4.5 milyon 2.de 1.8 milyon spermle yapıldı morfolojide 3 dü şimdi 2 çıktı bu değerlerle aşılaması tutan varsa da ben bilmiyorum canım benim 2si de negatif bir kişi daha tanıyorum benimle aynı o da negatif oldu..maddi imkanın zordaysa ya da rapor çıkarayım diyorsan yaptır ama diğer türlüsü gereksiz bir yıpranma süreci oluyor boşa rahimi yormuş oluyorsun
biliyorum canım ama aşılamada yıkanınca o kadar çıkıyor normalde 14 milyon falan çıkıyordu5 milyonun altiysa direk tüp Bebek hakkı kazanıyorsunuz.asilama şartı yok
Yıkamada bize doktor 5 milyonun altı çıkınca tüp Bebek yaptırma hakkı oluyor.asilamaya gerek kalmıyor demişti bizim 6 milyon cikmistibiliyorum canım ama aşılamada yıkanınca o kadar çıkıyor normalde 14 milyon falan çıkıyordu
desene bana 2.yi boşa yaptılar valla yıpratıcı olduYıkamada bize doktor 5 milyonun altı çıkınca tüp Bebek yaptırma hakkı oluyor.asilamaya gerek kalmıyor demişti bizim 6 milyon cikmisti
2. Nin sonucu belli midesene bana 2.yi boşa yaptılar valla yıpratıcı oldu
evet negatif oldu tüp bebek raporu çıkardım2. Nin sonucu belli mi
Olsun canım öyle düşünme bu asilmalar ne kadar arka arkaya olursa şans artiyormus. Tüp bebeğe de faydası olur.evet negatif oldu tüp bebek raporu çıkardım
en son aşılamayı martta yaptırdım canım ben bu ay tüp bebekte transferim var artık baya zaman geçti yani tüp bebekte süreç tahminindeki gibi gitmiyor düşünen varsa hemen başlamasını tavsiye ederim o yüzden ... valla nasip artık bunları yaşamak gerekiyormuş demek ki diyorum artık aşılama sürecini atlatınca tüp bebekte zorlanmıyorsun iğne vs yaparken inşallah aşılama yapan arkadaşlarınki tutar bunlara gerek kalmazOlsun canım öyle düşünme bu asilmalar ne kadar arka arkaya olursa şans artiyormus. Tüp bebeğe de faydası olur.
İnşallah transfer den pozitif sonuç alırsın. Bende bugün 2. Aşılama için tahlil verdim bekliyorum. Sabahtan beri hastanedeyim. Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış. İnşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırızen son aşılamayı martta yaptırdım canım ben bu ay tüp bebekte transferim var artık baya zaman geçti yani tüp bebekte süreç tahminindeki gibi gitmiyor düşünen varsa hemen başlamasını tavsiye ederim o yüzden ... valla nasip artık bunları yaşamak gerekiyormuş demek ki diyorum artık aşılama sürecini atlatınca tüp bebekte zorlanmıyorsun iğne vs yaparken inşallah aşılama yapan arkadaşlarınki tutar bunlara gerek kalmaz
2.aşılamanın şansı daha yüksek oluyor bizimki muhtemelen sperm sayısı sebebiyle olmadı seninki inşallah pozitif olur canım hamileysen bana da dua et lütfen :)İnşallah transfer den pozitif sonuç alırsın. Bende bugün 2. Aşılama için tahlil verdim bekliyorum. Sabahtan beri hastanedeyim. Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış. İnşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız
İnşallah canım. Bugün aşılama iğneleri için kan verdim. Kan sonucuna göre tedaviye basliycaz2.aşılamanın şansı daha yüksek oluyor bizimki muhtemelen sperm sayısı sebebiyle olmadı seninki inşallah pozitif olur canım hamileysen bana da dua et lütfen :)
hayırlı olsun canım tedav,in pozitif olur inşallah :)İnşallah canım. Bugün aşılama iğneleri için kan verdim. Kan sonucuna göre tedaviye basliycaz
Amin canım inşallah. Gonal f yazdıhayırlı olsun canım tedav,in pozitif olur inşallah :)
evet ben de gonal f kullandım uygulaması kolay sıkıntı yokAmin canım inşallah. Gonal f yazdı
İlkini de gonal f la olmuştum. 75 ml başladıevet ben de gonal f kullandım uygulaması kolay sıkıntı yok
evet ben de gonal f kullandım uygulaması kolay sıkıntı
evet canım benim de öyleydi inşallah hayırlı sonuçların olsun ..İlkini de gonal f la olmuştum. 75 ml başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?