Moraran koltuklarım :(((

deryaayred

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
33
0
36
Adıyaman
Şimdi ağlıcam ( benim beyaz deri koltuklarım vardı.. Daha bir yıllık kullanmışlığım var..muhafaza edeyim diye mor renk bürümcük koltuk örtüsü aldım.. Önce nasıl dürüyor diye yıkamadan söyle bir takalım dedik eşimle.. Takmamızla çıkarmamız bir oldu zaten. Gidip makinanın içine attım dönünce birde ne göreyim o benim beyaz deri koltukların tamda köşeleri mor boya olmuş.. Cif çamaşır suyu aspirinin herseyi deneim çıkmıyorr cıkmıyoorrrr acaba yıkamadım için mi böyle oldu.. Yıkadım sermeye korkuyorum şimdi.. Deneyimli bayanlar ne yapmalıyım benn

Canını sıkmak istemem ama benzer birşey benim yatak başlığımda oldu. Saten siyah renk nevresim sermiştim. Yastıkların izi çıktı ne yaptımsa çıkaramadım( sıcaksu ile beyaz sabunladım, kolonya,aseton, aspirin herbirşeyi denedim) Allahtan yeni almıştım daha başlığı şikayet ettimde değiştirdiler.

slm yabancı bir kanalda dekarasyon programı izlemiştim orda deri koltukları muz kabugu ile ovmuşlardı ama bunu leke içinmi yaptılar tam hatırlamıyorum isterseniz bir deneyin bide cifli su ile silin oğlumun gömleğinden mürekkep lekesini bile çıkardı cif

Yapacağın tek şey ürünü ayılı mal kapsamında şikayet etmen ve geri iade etmen. Kulanma klavuzunu iyice oku bakalım renkli örtüler kullanmayınız yazıyor mu? Yazmıyorsa şanslısın şimdi sana ayak yapacaklar deri koltuğa tuttun boyalı kumaş serdin falan diye hemen kullanma klavuzunda böyle bir uyarı yok dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…