Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar.şuan çook morelim bozukk.arkadaşımın dogum yaptıgını duydum.sevindimm amaa benimm niee yokk.yıkıldımmi şteyim suann gözlerim dolu dolu.birisine patlayacam.eşim 1 günlük ankaraya ğittii acıp telefonu bagırasımmm varr.2,5 yıllıkk evliyizz.4 aydır düşünüoruzz.eşim ilk başlarda tartışıoruz diye istemedii.zorlaaa ikna ettimmm resmen kapandım ayaklarınaaa.bebek yoksa ben yokumm.dayanamıorum bak biz 2,5 yıllık evliyizz bizdenn nice nicee sonraevlenen ark.hamile kalıpp şimdi bebekleri var dedim. .yaaa bennn. elim kucagımm boşş. 4 aydırr denioruz tık yokk.ark.bitanesi 3 aylık evliyken hamile kaldı diğeri 1 yıllık diğeri 1,5yıllık evliykenn. ye ben ya ben. mesala tartısıoruz dimi basit bir olaydannn hemen benimki bebek fikrinden geciooo vazgectimm dioo dünya başıma yıkılıo.ikna ediorum.haklı olsam bile tartışma çıkarmıorum vazgecer dieee. yoruldum artıkkk.mesala yumurtlama ğünlerimi takip ediorum.eşim hiç bizaman nie olmuo doktoragidelim demio. ben yoruldumm .olsun istiorum 4 ay oldu bebek düşüneli ama cok stresliyım 24 yaşındayım bu arada
Msj başlığını gördüğüm zaman senelerdir bebeğiniz olmuyor diye okumaya başladım. Çok erken endişe etmeye başlamışsın ve eşine neden bağırasın var orya çok takıldım...adamın ne suçu var ? Benim 3 yıldır olmuyor o zaman ben ne yapayım iki aşılama yaptırdık eylülde tüp deneyeceğim ne eşime bağriyorum ne de doğuran arkadaşım olunca üzülüyorum.her birey kendi için ailesi Için doğurur ,yaşar herkesin kendine gore hayati var.kimsenin hamileliği beni ilgilendirmez yani üzülecek boyutta.ancak imrenme olur allah herkese sağlıklı bebek nasip etsin arkadaşım ,ablam,eltim bile olsa onların hamileliği için bunları düşünürüm.selam arkadaşlar.şuan çook morelim bozukk.arkadaşımın dogum yaptıgını duydum.sevindimm amaa benimm niee yokk.yıkıldımmi şteyim suann gözlerim dolu dolu.birisine patlayacam.eşim 1 günlük ankaraya ğittii acıp telefonu bagırasımmm varr.2,5 yıllıkk evliyizz.4 aydır düşünüoruzz.eşim ilk başlarda tartışıoruz diye istemedii.zorlaaa ikna ettimmm resmen kapandım ayaklarınaaa.bebek yoksa ben yokumm.dayanamıorum bak biz 2,5 yıllık evliyizz bizdenn nice nicee sonraevlenen ark.hamile kalıpp şimdi bebekleri var dedim. .yaaa bennn. elim kucagımm boşş. 4 aydırr denioruz tık yokk.ark.bitanesi 3 aylık evliyken hamile kaldı diğeri 1 yıllık diğeri 1,5yıllık evliykenn. ye ben ya ben. mesala tartısıoruz dimi basit bir olaydannn hemen benimki bebek fikrinden geciooo vazgectimm dioo dünya başıma yıkılıo.ikna ediorum.haklı olsam bile tartışma çıkarmıorum vazgecer dieee. yoruldum artıkkk.mesala yumurtlama ğünlerimi takip ediorum.eşim hiç bizaman nie olmuo doktoragidelim demio. ben yoruldumm .olsun istiorum 4 ay oldu bebek düşüneli ama cok stresliyım 24 yaşındayım bu arada