moralimm çok bozukkk

niliferrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
193
51
53
Düzce
selam arkadaşlar.şuan çook morelim bozukk.arkadaşımın dogum yaptıgını duydum.sevindimm amaa benimm niee yokk.yıkıldımmi şteyim suann gözlerim dolu dolu.birisine patlayacam.eşim 1 günlük ankaraya ğittii acıp telefonu bagırasımmm varr.2,5 yıllıkk evliyizz.4 aydır düşünüoruzz.eşim ilk başlarda tartışıoruz diye istemedii.zorlaaa ikna ettimmm resmen kapandım ayaklarınaaa.bebek yoksa ben yokumm.dayanamıorum bak biz 2,5 yıllık evliyizz bizdenn nice nicee sonraevlenen ark.hamile kalıpp şimdi bebekleri var dedim. .yaaa bennn. elim kucagımm boşş. 4 aydırr denioruz tık yokk.ark.bitanesi 3 aylık evliyken hamile kaldı diğeri 1 yıllık diğeri 1,5yıllık evliykenn. ye ben ya ben. mesala tartısıoruz dimi basit bir olaydannn hemen benimki bebek fikrinden geciooo vazgectimm dioo dünya başıma yıkılıo.ikna ediorum.haklı olsam bile tartışma çıkarmıorum vazgecer dieee. yoruldum artıkkk.mesala yumurtlama ğünlerimi takip ediorum.eşim hiç bizaman nie olmuo doktoragidelim demio. ben yoruldumm .olsun istiorum 4 ay oldu bebek düşüneli ama cok stresliyım 24 yaşındayım bu arada

ben de başlığı okuyunca yıllardır deniyorsunuz sandım.4 ay nedir ya? Olur elbet,bunun için bu kadar öfke niye,sabır önce

4 ay kısa bir süre daha yeni başlamissiniz olur yani. Bizim de hem ilk hem ikinci hemen olmadı birsey var sandım ama beklemediğim anda oldu.zamani gelince olur bir sorun yoksa.

Öncelikle kelimenin doğrusu morel değil moraldir.A ile ama okunurken ince A okunur.

Henüz yeni evli sayılırsınız,yaşınız genç ve daha 4 ay denemişsiniz.Bebek olmuyor demek için çok kısa bir zaman.
Eşine bağırmayı düşünmen çok yanlış.Bebek olmuyorsa onun suçu değil.Bebek için hazır değilse zorlamanın anlamı yok.
Çok aceleci davranıyorsun.Başka şeylerle meşgul olsan mesela çalışıyor musun,evdeysen uğraş bulsan iyi olur.

Evet arkadaslar da belirtmis ya dort aybcok erken bir sure,kotu birsey olacgini dusunme,doktorlar bile bir yil denemeden sonra olmassa oyle gelin diyolar.en kotusu bi sorun mu var,tip ilerledi artik,cogu insan bebek sahibi olabiliyo tabi oncelikle allahin izniyle.
Esinle olan problem bence su asamada daha onemli,bebek meselesini silah gibi almis eline,her tartismada sana karsi cikariyo,tehdi unsuru haline getirmis,bak yapmam ha dercesine gozunu korkutuyo.ne yani dogacak cocuk bir tek senin icin mi dogacak bu ne mantik,kendiyle bi ilgisi yok mu,resmen kullaniyo bu meseleyi sana karsi.

Benle yasitsin ben daha sozlu bile degilim ben de aa kiz benle yasit iki bucuk yillik evli diye mi bunalima gireyim? Sen niye baskasiyla kiyasliyosun ki kendini? 4 ay okadar az ki telas yapmak icin doktorlar bile bir seneden once ciddiye almiyo. Hem esin istemiyomus bu ortama cocuk getirip ne yapacaksin, ortak bi'karar vermeniz lazim oyuncak degil bu.

Eşiniz hazır değil belki neden zorluyorsunuz.Sonra sen istedin ben istememiştim diye bütün sorumluluğu size bırakırsa?
Bir de arkadaşınız doğum yapınca üzülecek kadar ne yaşadınız?sadece 4 aydır uğraşıyormuşsunuz Allah göstermesin 10 sene uğraşan tanıdıklarım var.

selam arkadaşlar.şuan çook morelim bozukk.arkadaşımın dogum yaptıgını duydum.sevindimm amaa benimm niee yokk.yıkıldımmi şteyim suann gözlerim dolu dolu.birisine patlayacam.eşim 1 günlük ankaraya ğittii acıp telefonu bagırasımmm varr.2,5 yıllıkk evliyizz.4 aydır düşünüoruzz.eşim ilk başlarda tartışıoruz diye istemedii.zorlaaa ikna ettimmm resmen kapandım ayaklarınaaa.bebek yoksa ben yokumm.dayanamıorum bak biz 2,5 yıllık evliyizz bizdenn nice nicee sonraevlenen ark.hamile kalıpp şimdi bebekleri var dedim. .yaaa bennn. elim kucagımm boşş. 4 aydırr denioruz tık yokk.ark.bitanesi 3 aylık evliyken hamile kaldı diğeri 1 yıllık diğeri 1,5yıllık evliykenn. ye ben ya ben. mesala tartısıoruz dimi basit bir olaydannn hemen benimki bebek fikrinden geciooo vazgectimm dioo dünya başıma yıkılıo.ikna ediorum.haklı olsam bile tartışma çıkarmıorum vazgecer dieee. yoruldum artıkkk.mesala yumurtlama ğünlerimi takip ediorum.eşim hiç bizaman nie olmuo doktoragidelim demio. ben yoruldumm .olsun istiorum 4 ay oldu bebek düşüneli ama cok stresliyım 24 yaşındayım bu arada

1-4 ay cok kısa sure 2-3 yıl olmazsa doktor belki bisey yapabilir
2- boyle bisey icin kocanıza bağırmaniz cok yanlış. Kocanız cocuk isteyip olmasa ve arayıp size bağırsa nasıl hissedersiniz
3- 30 yasında olup cocuk düşünmeyenler de var 24 yas cok genc bunalım icin
4- esınız istemiyor diyo baskı kurmanız cok yanlış. Mu vok buyuk bi sorumluluk ve esınız henüz kendini hazır hissetmiyorsa saygı duymalısınız
5- sağlıklı bi ebeveyn olmak istiyorsanız iki tarafın istekli olduğu huzurlu bir yuva olmalı
Son olarak Allah aşkına morel degil moral dir dogrusu en sinir oldugum sey

sevindim diyosun sonra da yıkıldım!!!!garip bir ruh hali içindesin tatlım,böyleyken çocuk sahibi olma zaten...forumda denk geliyor musun senelerce bebek için uğraşan çiftler var 4 ay ne ki?

İnsan arkadaşının doğumunu kıskanır mı kıskanıyormuş demek ki...
SOnra da hamileliğinizi göstere göstere yaşamayın diyince biz suçlu oluyoruz:19:

vallaa burda yıllarını tedavilerini geçirmiş insanlar var....mesela ben iki küsür yıl tedavilerle uğraştım..4 ayda bu hale geldiysen vay ki vay...ne bu stres.....daha yeni karar vermişsiniz...demekki eşiniz sizden hala emin değil ki buda çok normal....sürekli tartışmaların olduğu bi evde kimse çocuk sahibi olmak istemez

Son düzenleme:
Öncelikle kelimenin doğrusu morel değil moraldir.A ile ama okunurken ince A okunur.

Henüz yeni evli sayılırsınız,yaşınız genç ve daha 4 ay denemişsiniz.Bebek olmuyor demek için çok kısa bir zaman.
Eşine bağırmayı düşünmen çok yanlış.Bebek olmuyorsa onun suçu değil.Bebek için hazır değilse zorlamanın anlamı yok.
Çok aceleci davranıyorsun.Başka şeylerle meşgul olsan mesela çalışıyor musun,evdeysen uğraş bulsan iyi olur.

düzeltmenize ne gerek var ki şimdi anlam veremedim :26::ssz::ssz:

konu sahibi size çok abartıyorsunuz 4 ay yani 4 yıl değil sabırlı olmayı öğrenin biraz :ssz::ssz:

4 ay kısa bi zaman..
ben 2 yıl uğraştım en sonunda tüp bebekle oldu...
sabır lazım bu işlerde...

Bu kafayla gidersen 4 ay değil 4 yıl da olmaz. Stres hamile kalmayı en çok etkileyen etkenlerden biri. Çok ister, hesap yapar, uğraşırsan olmaz. Kendi haline bıraktığın an olur. Hem yaşın kaç daha senin. Anne olmak içinerken değil mi? Yaş küçük olunca gözü kara oluyor insanın heralde. Ben hala düşüneyim burda yapsam mı yapmasam mı diye. Peheeeyy..

düzeltmenize ne gerek var ki şimdi anlam veremedim :26::ssz::ssz:

konu sahibi size çok abartıyorsunuz 4 ay yani 4 yıl değil sabırlı olmayı öğrenin biraz :ssz::ssz:

Düzeltmek lazım çünkü artık göre göre doğrusu böyle zannediliyor.
Forumda bu kelimeyi yanlış yazana çok rastlar oldum.Başlıkta da aynı şekilde yanlıştı,düzeltildi.

Arkadaşım ben de 25 yasımdayım 11 aylık evliyim evladımız olmasını biz de istiyoruz 4 aydır .. henüz kısmet olmadı ama rabbim en güzel zamanını bilir üzme kendini sen üzülürsen stress yaparsan eşin de olumsuz etkilenir haliyle..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bebek kısmından çok eşinin bebek konusunda bi tamam deyip
bi vazgeçmesini normal bulmadım
istemiyorsan,düşünmüyorum de
hayır nedir yani,insan kavga edince hemen niye bebek fikrinden vazgeçer
eşinden emin değilsen,eşinle ilgili sorunu çöz o zaman.
4 ay kısa bi süre zaten 1 yıl beklemek gerekiyor
ama artık kısırlık çok yaygınlaştı
o yüzden çok beklemeden doktora görünün yinede
erken teşhis iyidir,beklemenize gerek kalmaz
hem muayene olursunuz,içiniz rahat eder.

Önce Eşiniz bir olgunlassin sonra çocuk düşünün derim..

Her tartismada szi üzmek için çocuk olayini kullanmasi çok anlamsizca.... sanki lutfediyormus gibi size keyfin isterse bak ona gore ayagini denk al der gibi yapan adamla çocuk dusunmezdim ben acikcasi..ki hele hele 24 yasimdaysam...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Back