Moralim sifir

Canim daha doktora gitmedim gozukmeyecegini bildigim icin carsambaya randevu aldim ins bende gorurum bebegimi seninle ayni sanirim benimde 10 gun gecikti ya doktora gitmemek icin zor tuttum kendimi ama gitseydim git gel moralim bozulacakti carsamba ya bakalim artik ne olacak ins hakkimda hayirlisi olur

Off cok iyi sabretmissin gorursunuz insaallah goremezsen de bekle sabret bir sonraki hafta gorursunuz ama sakin moralini bozma bize de haber ver .. insaallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin pitir pitir kalbini gorur ve sesini duyarsin...

Off cok iyi sabretmissin gorursunuz insaallah goremezsen de bekle sabret bir sonraki hafta gorursunuz ama sakin moralini bozma bize de haber ver .. insaallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin pitir pitir kalbini gorur ve sesini duyarsin...

Canim cok tsk ederim iyi dileklerin ve dualarin icin ins gorurum artik o heyecani yasamayi o kadar cok istyrmki inan zor sabrettim ama gitsemde gorunmezdi cunku saglik ocaginda bakti doktor biraz buyusun dedi carsamba randevum cnm ins guzel haberlerle gelirim

canım ekstra birşey yaptınmı kür filan??ben hiç kür denemedim .ikinci denediğimizde olmuştu ama kimyasal gebelikmiş hemen sona ermişti ben biraz panik yaptım korunduk bi süre bu ay deniycez yine kızlar

bugün farklı bir doktora daha gittim.kesenin gebelik haftama göre normal olduğunu söyledi.kürtaj için diğer doktorun peşin hüküm verdiğini söyledi.tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.karşılaşılan olumsuzluklarda hemen umutsuzluğa kapılmadan farklı doktorlara daha gözükmemiz gerektiğini kesinlikle iyi anladım.herkese sağlıklı ve utlu günler,herşey gönlünüzce olsun.

Cok sevindim canim haydi gozun aydin. Maalesef ki doktorlar ozellikle su hassas donemimizde bizleri aydinlatmak yerine daha da karamsarliga sokuyorlar. Aynen de oyle baska bir doktora gorunmek icini rahatlatiyoru. Tekrardan cok sevindim insaallah hepimiz saglik sihhatle kucagimiza aliriz yavrularimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…