• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim sifir

Cok sukur korktugum basima gelmedi 😊dedigin gibi yerlesme kanamasiymis bugun kalp atislarini gordum , ama tehlikesi varmis o nedenle 2 hafta sonra gidicem . Bende durum bu sende durumlar nasil?

Ay cok sevindim. Gozun aydin :)))
Yat dinlen bolca, Allah'in izniyle tamamlariz bu donemleri insallah
Benim randevum ikibucukta. Cok korkuyorum ben de. Hayirli haberlerle gelirim insallah

Kizlar bugun doktora gittim. Son adetim 15 aralikti. Normalde 6+3 olmasi gerekirken ultrasonda keseyi 5+3 olarak gordu. Gec dollenme ihtimali var ama gelismemis de olabilir haftaya cuma gel kalp atislarina ve gelisime gore bakalim dedi. Ayrica olmasi gerekenden biraz asagidaymis kesem. Dusuk ihtimalin de olabilir dedi :(( ayrica kese etrafinda da kanama varmis. ilk bebeim ve cok uzgunum. Napicam cuma nasil gelicek bilmiyorum

Canim benimde sat 16 aralik ben henuz kadin doguma gitmedim gebeligim gec belli oldu o yuzden erkenden gitsem gozukmez diye beklemek istedim carsamba gidicem

benim SAT 15 Aralıktı.
Nasıl bekleyebildin bu kadarr :)))

Cok zor oluyor beklemek cnm ama erken oldgnu biliyorum doktora gitmek icin hamileligim ocakin 25 belli oldu orda aile hekimi bakti ultrasonda gozukmedi erken daha dedi carsambaya randevu aldim o zaman gidicem hayirlisi artik kasimda hamile kalmistim cok erkenden gitmeye basladim git gel moralim bozuldu olummsuzdu hersey ve bos gebelik yasadim kurtaj oldum o yuzden bu sefer netlessin istedim cnm

kızlar benim son adet tarihim 3 ocak.bugün ve dün dr muayene etti.hem vajinal hem de ultrason ile.hgc değerim de bugün 3200 e çıkmış.fakat dr hgc değerime göre kesenin durumunun iyi görünmediğini,normalden küçük olduğunu söyledi.düşük yapabilirmişim.düşük olmazsa ptesi kürtaj yapabilirim dedi.ne yapacağımı bilmiyorum.çok üzgünüm.farklı dr a daha gitmeliyim sizce?

kızlar benim son adet tarihim 3 ocak.bugün ve dün dr muayene etti.hem vajinal hem de ultrason ile.hgc değerim de bugün 3200 e çıkmış.fakat dr hgc değerime göre kesenin durumunun iyi görünmediğini,normalden küçük olduğunu söyledi.düşük yapabilirmişim.düşük olmazsa ptesi kürtaj yapabilirim dedi.ne yapacağımı bilmiyorum.çok üzgünüm.farklı dr a daha gitmeliyim sizce?

Canim cok gecmis olsun peki daha erken degilmi biraz daha beklemek gerekmezmi bebek gorunmez daha sanirim bence biraz daha bekle ben boyle bir sey yasamistim doktorum son ana kadar bekletmisti beni kan tahliliyle takip etti hcg dusmeye baslayinca kurtaj yapti hafif lekelenmembasladi ama dusuk olmadi ins duzelir herseyin canim

Kizlar bugun doktora gittim. Son adetim 15 aralikti. Normalde 6+3 olmasi gerekirken ultrasonda keseyi 5+3 olarak gordu. Gec dollenme ihtimali var ama gelismemis de olabilir haftaya cuma gel kalp atislarina ve gelisime gore bakalim dedi. Ayrica olmasi gerekenden biraz asagidaymis kesem. Dusuk ihtimalin de olabilir dedi :(( ayrica kese etrafinda da kanama varmis. ilk bebeim ve cok uzgunum. Napicam cuma nasil gelicek bilmiyorum

Kendini uzmemeye calis benim de 10 gun kadar gec olmustu dollenmem kese de embriyo da cok gec gorunmustu ama kalp atislarini duydugun zaman her sey geciyor insaallah icini ferah tut...

Bence biraz daha bekle ben de ilk hamileligimi yasiyorum ve bende de ayni sorun oldu adet tarihime gore embriyonun coktan olusmasi gerekirken kese bile zor gorunuyordu. Doktorumu degistirdim bir iki hafta zor gecti beklemek konusunda ama yine de bekledim ve sonunda embriyoyu gorduk. Bence kurtajdan once bir doktora daha gorun kesinlikle icini ferah tutmaya calis...

Kendini uzmemeye calis benim de 10 gun kadar gec olmustu dollenmem kese de embriyo da cok gec gorunmustu ama kalp atislarini duydugun zaman her sey geciyor insaallah icini ferah tut...

Canim bende de gec dollenme oldu sanirim sat 10 gun gecince belli oldu gebeligim daha doktora gitmedim senin kac gun gecikmeyle cikti gebelign

Canim bende de gec dollenme oldu sanirim sat 10 gun gecince belli oldu gebeligim daha doktora gitmedim senin kac gun gecikmeyle cikti gebelign

Benim normakde 9 agustosa gore gebeligimi beklerken doktorum aslinda dollenmem 20 agustosa gore yani 11 gun gecikmeli cikti doktorum iki hafta boyunca embriyoyu goruntuleyemedi. Cok dua ettim sabrettim ucuncu haftanin sonunda o minicik ebriyoyu gorduk. Tabiki doktorumu degistirdim. Bence biraz sabir gec dollenme can sikabiliyor maalesef

Bir de aklima geldi vajinal bakiyor doktorlariniz degil mi karindan bakildiginda daha da gec gorunuyormus cunku.

Back