- 1 Eylül 2011
- 102
- 11
- 46
- Konu Sahibi Madame_de_Pompadour
-
Cok sukur korktugum basima gelmedi 😊dedigin gibi yerlesme kanamasiymis bugun kalp atislarini gordum , ama tehlikesi varmis o nedenle 2 hafta sonra gidicem . Bende durum bu sende durumlar nasil?
Ay cok sevindim. Gozun aydin :)))
Yat dinlen bolca, Allah'in izniyle tamamlariz bu donemleri insallah
Benim randevum ikibucukta. Cok korkuyorum ben de. Hayirli haberlerle gelirim insallah
Ay cok sevindim. Gozun aydin :)))
Yat dinlen bolca, Allah'in izniyle tamamlariz bu donemleri insallah
Benim randevum ikibucukta. Cok korkuyorum ben de. Hayirli haberlerle gelirim insallah
nasılsın canım bebegınde sende ıyısındır insallah
Canimm Allah'a cok sukur kanama gecmis, cok az kalmis, ufaklik da buyumus yukari cikmis ve en onemlisi de kalp atislarini duydumm. Her sey yolunda masallah :)))))
Madam hayırlı haberle gel lütfen...
ayy cok sevındımm canım hayırlısıyla saglıkla kucagına almak nasıp etsın Rabbim..
Kizlar bugun doktora gittim. Son adetim 15 aralikti. Normalde 6+3 olmasi gerekirken ultrasonda keseyi 5+3 olarak gordu. Gec dollenme ihtimali var ama gelismemis de olabilir haftaya cuma gel kalp atislarina ve gelisime gore bakalim dedi. Ayrica olmasi gerekenden biraz asagidaymis kesem. Dusuk ihtimalin de olabilir dedi( ayrica kese etrafinda da kanama varmis. ilk bebeim ve cok uzgunum. Napicam cuma nasil gelicek bilmiyorum
Canimm Allah'a cok sukur kanama gecmis, cok az kalmis, ufaklik da buyumus yukari cikmis ve en onemlisi de kalp atislarini duydumm. Her sey yolunda masallah :)))))
Canim benimde sat 16 aralik ben henuz kadin doguma gitmedim gebeligim gec belli oldu o yuzden erkenden gitsem gozukmez diye beklemek istedim carsamba gidicem
Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah canım
benim SAT 15 Aralıktı.
Nasıl bekleyebildin bu kadarr :)))
kızlar benim son adet tarihim 3 ocak.bugün ve dün dr muayene etti.hem vajinal hem de ultrason ile.hgc değerim de bugün 3200 e çıkmış.fakat dr hgc değerime göre kesenin durumunun iyi görünmediğini,normalden küçük olduğunu söyledi.düşük yapabilirmişim.düşük olmazsa ptesi kürtaj yapabilirim dedi.ne yapacağımı bilmiyorum.çok üzgünüm.farklı dr a daha gitmeliyim sizce?
Kizlar bugun doktora gittim. Son adetim 15 aralikti. Normalde 6+3 olmasi gerekirken ultrasonda keseyi 5+3 olarak gordu. Gec dollenme ihtimali var ama gelismemis de olabilir haftaya cuma gel kalp atislarina ve gelisime gore bakalim dedi. Ayrica olmasi gerekenden biraz asagidaymis kesem. Dusuk ihtimalin de olabilir dedi( ayrica kese etrafinda da kanama varmis. ilk bebeim ve cok uzgunum. Napicam cuma nasil gelicek bilmiyorum
kızlar benim son adet tarihim 3 ocak.bugün ve dün dr muayene etti.hem vajinal hem de ultrason ile.hgc değerim de bugün 3200 e çıkmış.fakat dr hgc değerime göre kesenin durumunun iyi görünmediğini,normalden küçük olduğunu söyledi.düşük yapabilirmişim.düşük olmazsa ptesi kürtaj yapabilirim dedi.ne yapacağımı bilmiyorum.çok üzgünüm.farklı dr a daha gitmeliyim sizce?
Kendini uzmemeye calis benim de 10 gun kadar gec olmustu dollenmem kese de embriyo da cok gec gorunmustu ama kalp atislarini duydugun zaman her sey geciyor insaallah icini ferah tut...
Canim bende de gec dollenme oldu sanirim sat 10 gun gecince belli oldu gebeligim daha doktora gitmedim senin kac gun gecikmeyle cikti gebelign
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?