Moralim sifir

Madame_de_Pompadour

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
102
11
46
Kizlar bugun doktora gittim. Son adetim 15 aralikti. Normalde 6+3 olmasi gerekirken ultrasonda keseyi 5+3 olarak gordu. Gec dollenme ihtimali var ama gelismemis de olabilir haftaya cuma gel kalp atislarina ve gelisime gore bakalim dedi. Ayrica olmasi gerekenden biraz asagidaymis kesem. Dusuk ihtimalin de olabilir dedi ( ayrica kese etrafinda da kanama varmis. ilk bebeim ve cok uzgunum. Napicam cuma nasil gelicek bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

üzülme be arkadasım ıyı dusunkı ıyı olsun Doktorun dedıgı gıbıdır belkı gec dollenme cogu gebe kalanlarda oluyor boyle seyler. kesenınde aşağıda olması kou bırsey degıl bıldıgım kadarıyla benım kuzenımdede aynı bu durum vardı onlarda o 1 hafta öldü öldü dirildiler sonrada Dokora gıdınce hem kalp atısını duydular hemde bebegın ıyı gelıstıgını gorduler bazı Doktorlar bıraz dengesız olabılır canını sıkma sen .... ha kuzenımın kızı oldu suan 1,5 aylık :))))) üzülmeeee

Masallah ne guzel. Keske biz de de oyle bi durum olsa.
Allah'im bana ve tum bebek isteyenlere de saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.
Hayirlisi tabi mi rabbim en iyisini bilir, ama korkuyo insan iste ;(
Kese etrafi kan, bir haftalik gecikme, asagi yerlesmis kese.. Hepsi birden olunca iste....

insaALLAH düşündüğün gibi olmaz ....ıyı haberlerını burdan paylasırsın bızlerle. burdan cok okudum ben bu sekılde olan bayan arkadaslarımızı hepsınınde sorunsuz gebelıklerı oldu .senınde oyle olacak ALLAHIN ıznıyle hakkında hayırlı neyse o olsun ...

kesenin etrafındaki kan ok önemli ama hemen üzülme eltim spiralle hamile kaldı ve sürekli kesenin etrafında kan vardı ha düştü ha düşücek dediler sürekli iğne ve ilaç tedavisi gördü hep de yattı çok şükür bişey olmadı şimdi dünya güzeli 8 aylık kızımız var kafana takma bukadar dur bakalım beklemek çok zor bilirim ama gün doğmadan neler doğar diye de boşa dememişler hayırlıysa bu dünyada yiyecek ekmeği varsa kim ne derse desin sağ salim kucağına alırsın üzülme sakın.....

canim korkma hemen dua et ayni seyleri banada dediler kese asagiyada saglikli bir gebelik dgl buyuk ihtimal dusuk yasarsin diye.ama bekledim hayirlisni diledim cok sukur bir sorun olmadi insallah sende de olmaz

Ayrica dusuk tehlikesi durumda kullanilan hap ve igneler var ilk 2 ay kullandm onlari doktorun sanada verecektr

canim korkma hemen dua et ayni seyleri banada dediler kese asagiyada saglikli bir gebelik dgl buyuk ihtimal dusuk yasarsin diye.ama bekledim hayirlisni diledim cok sukur bir sorun olmadi insallah sende de olmaz

Ayrica dusuk tehlikesi durumda kullanilan hap ve igneler var ilk 2 ay kullandm onlari doktorun sanada verecektr

çok teşekkür ederim hepinize. biraz moralim düzeldi sanki. Allah'a bırakıyorum her şeyi o zaman içim biraz rahatlıyor. sonuçta O bilir tabi ki her şeyin hayırlısını

cuma günü bi gelsin, kontrole bi gideyim hemen bildiririm zaten.

yalnız samsunda özel hastanede prof. doktora göründüm, ara ara sancım oluyor dediğim için progestan verdi bana. demesem onu da vermeyecekti. baktı keseyi gördü. tamam gebelik var dedi. ne kese çapını söyledi ne başka bi şey.
ailemin yanına memleketime geldim dün. burada özel doktora gittim bugün. profesör falan degil. ultrasonda baktı ve kesenin yerinin biraz aşağıda olduğunu söyledi. kanamamı söyledi. Allah razı olsun ondan.
prof. her şey normal gibi davranmıştı daha pazartesi günü.yani demem o ki doktorlar da bi değişik. doktorun yenisine avukatın eskisine gidecekmişsin ya. dogruymuş sanırım o. çok kızdım profesöre. samsuna geçtiğimde gidip konusucam ona da aynılarını

Icini ferah tut sen, stress yapma ve dinlen
Allah'ın izniyle hersey yolunda gider inş
Benimde ilk kese göründüğünde kanama vardi.uzun surdu.igne ve hap kullandım.ve Geçti ama hep yattım o sürede
Geç döllenme bi cok kişide oluyor.ultrasonda bu asamada 1 hafta küçük görünmesi tedirginlik yaratacak bi hafta değil
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin ins

ne kadar güzel moral veriyosun insana ilk gebeliğim ya her şeyden korkuyorum ben de.
sigarayı da hamilelikten önce 1 paket içiyordum, şimdi günde bir kaç fırt olarak içiyodum eşimden. ondan da korkum biraz da. tamamen kesmediğim için bebeğim gelişmiyo mu acaba diye

yumurtalıklarımdaki her sızlama moralimi daha çok bozuyor yoksa?? diyerek
Allah'ım bana ve tüm bu şekilde bekleyenlere yardım etsin:26::26:

Inan ikinci üçüncü gebelikte olsa insan aynı hassasiyette oluyor
İnsanın canı sonuçta
Icini ferah tut, kendine iyi bak
Bebeğin için bi kac nefes bile çekme o sigaradan. Tamamen bırak
Gebelikte olumsuz etkisi çok bilirsinki
Kanama devam ederse iğne yapılmasını iste, ,etkili olması açısından progestanida fitil olarak almanı öneririm

çok teşekkür ederimmm. cuma günü kanama inşallah geçmiş olur. geçmediyse fitil olarak vermesini isterim doktorun

kalp atışları 6. haftada duyulur mu acaba

çok teşekkür ederimmm. cuma günü kanama inşallah geçmiş olur. geçmediyse fitil olarak vermesini isterim doktorun

kalp atışları 6. haftada duyulur mu acaba

7.haftanın içinde duyulmaya başlıyor
Bu sebepten genelde 7-8.haftalara verirler randevuyu
Hayırlı güzel haberlerini alalım ins
Bizide haberdar et ama

canım benım oncelıkle hersey gonlune gore olsun.
Umarım bana kulak verırsın .Bak bende sıgara cok ıcıyorum.Hala da..Kendıme aıt tek keyfım ve luksum bu.Hamılelıgım aynı senınkı gıbı gectı ve ben ıstanbulda oldugum halde dr ların oyuncagı oldum.Zaten gecen yıl tum bunları bu sıtede de yazdım.Bu sıgara yapıyormus bunu.Kesem hem asagıda hem de kanamam vardı ve 11.haftada kese bır anda seklı bozuldu kalp atısı yok denıp aldılar.Kı bu sekıılde 2 hafta dolasmısım olu bebekle.Sıgaranın bır fırtı da aynı bır paketı de ınan bana.Hala bu ılletı ıcıyorum ve kendıme cok kızıyorum.Bebek ıstememe ragmen bu acızlıgımden oturu kendıme kızıp duruyorum yas 30 oldu bu fedakarlıgı yapmak zorundayım.

Sonucta hıc kanamam olmadıgı ıcın hamılelıgımı yasadıgımı sanarken ,hafta hafta kotuye gıtmıs ve once kesesı asagıda dendı sonra etrafında kanama var dendı.sonunda da tumden kaybettım.
Ben hamılelıgımde ıctıgım ve hamılelık oncesı 10 yıllık tıryakılıgıme baglıyorum tum bunları.Keza kurtajımı yapan dr umda bunu soyledı kurtajdan sonra..Uzulmemem ıcın kurtaj oncesı soylememıs.

Sen her ne yasarsan yasa lutfen uzulme ve o sıgarayı soylemek zor ama bırak canım benım..Ben ılk gebelıgımı boyle yasadım ve cok uzgnum.Ne degıstı hala ıcıyorum ama artık neyın neden oldugunu bılıorum ve tez zamanda bırakıcam.Elektronık sıgara mı alırım naparım bılmıorum.

Hersey gonlunce olsun her turlu sonuca razı gel hersey Allah'tan.Buraya yazma geregı duydum canını sıkmak ıstemem fakat ıyı bır dr a gorun bence ben onunda sıkıntısını cektım taa kı kurtaja kadar.

Unutmayın ki artık siz Allahın izniyle karnınızda taşıdığınız canla bir bütünsünüz..Siz ne hissederseniz o da hissediyor.Minik bir çikolata atın ağzınıza..Ayaklarınızı uzatın..50 ilk öpücüğü açın hiçbirşey düşünmemeye çalışın kendinizi ilk 5 dk.dan sonra daha iyi hissedeceksiniz ve bebeğinizde rahatlıyacak..Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah..

Cok Zor gunler gecirmissin😔
Umarim ben de kaybetmem bebegimi.
Sigara icmiyorum artik icmicem de
Hic bir sey bebegimden onemli degil
Gel oldu ama anladim.
Mesajin sayesinde oldu bu da. İlk oluyuca canimi sıksa da, kendime gelmemi sagladi.
İnsallah bebegim terk etmeyecek beni

Simdi aynisini yapicam canimm :)))

Cok gecmis olsun, benimde en son adetim 16 aralikti , Bende yaklasik 7 haftalik hamileyim ve bu ilk hamileliyim. 4 gun once cok hafif kanamam oldu ve hemen doktora gittim , ogun ilk defa keseyi gorduk kanama icin normal dedi ama son iki gundur cok fazla kanamam var siyah ve kati bi sekilde ve cok agrim var ,halsizim cok korkuyorum bisey olacak diye, yarin sabah doktora gidicem tekrar bakalim artik hayirlisi, Benim gibi ayni durumu yasiyan varmi?

Canim kanaman olunca hemen doktora gitseydin keske. Yerlesme kanamasi falan deniyor ama bende olmadi hic. Kimisinde olurmus zaten. Mumkun oldugunca hareket etme uzan dinlen doktora gidene kadar. Benim de yarin kontrolum var. Bakalim hayirlisi olsun ikimiz icin de

Cok sukur korktugum basima gelmedi 😊dedigin gibi yerlesme kanamasiymis bugun kalp atislarini gordum , ama tehlikesi varmis o nedenle 2 hafta sonra gidicem . Bende durum bu sende durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…