merhaba arkadaşlar okadar çok bunaldım okadar kötü bir ruh haline sahibim ki suan anlatamam yine hüsran yine adet oldum...senağlama .en çok moralimi bozan da insanların aaa siz neden çocuk yapmıyosunuz yapsanıza demeleri yani herkes herkese cinsel faaliyetlerini söylemek yada anlatmak zorunda degil oluyoda keyfimden yapmıyorum diyesim geliyo bagırarak..:mymeka:bizde eşimle daha düşünmüyoruz demeyi tercih ediyoruz böyle dememize ragmen hala ısrarla yapında yapın diye tutturanlar var o an benim içimden okadar çok aglamak geliyoki anlatamam size.işin kötüsüde bu ruh halimi eşime anlatmaya çalışıyorum ama anlamadıgını düşünüyorum.o da üzülüyo ama bence bir erkek kadın kadar bu konuya üzülmüyor...
içinde bulundugum durumun tarifi yok gönlümden aklmdan geçenleri biraz olsun size anlatmak istedim..
şimdi artık adetimin 3. günü dr tahlil istedi eşimnde sperm kalitesine bakılıcak ve sorun ne anlıyacagız...
allah herkeze hayırlı,saglıklı evlatlar nasip etsin,hiçbirimizi bu duygudan mahrum etmesina.s.