moralim cok kötü:((((((((

kizlar bugun kan sonucum geldi cok sukur eskiden bulasmis bu virus yani tehlike yok allahima cok sukurler olsun hepinize cok tesekkur ediyorum kalbim nasil rahatladi bi bilseniz:lepi:

canım benim çoooooooooook geçmiş olsun şükür bişey çıkmamaış çok sevindim..
yazını okuyunca hiç içimden kötü birşey geçmedi. Kendini birdaha üzme olurmu bebişin sağlıkla gelsin allah korusun ikinizi....Şeniz

bazı şeyleri Allah içime doğuruyor yada 6 .his diyeyim ne bileyim işte hissedebiliyorum kimi arkadaş tahlil verdiğinde sonuçları öğrenmeden içimden geçen çıkmıştır sendede yazını okuduğumda içim çok rahattı temiz çıkacak sonuç dedim ve hamdolsun yanılmadım şimdi artık olumsuzluklardn sıyrıl loracığım bırak bebişin relax bir anneinin göbişinde büyüsün

allaha bin şükürler olsun canım yaa geçmiş olsun
artık bundan sonra hamileliğinin tadını çıkar
ve ne olur bizim gibi delicesine anne olmak isteyenler için dua et olur mu güzel anne adayı

hadi ya cok sevindim vallaha
sukurler olsun allahima
ah canim benim ya allah bi daha kotu seylerle korkutmasin insallah seni
yavruna sag selim kavusursun insallah

şükürler olsun yaaaaa...inanki çok sevindim...

canım çok sevindim demiştik sana bişey olmayacağını hayırlısıyla kucağına aldığın günleri bizde teyze olduğumuz günleri görecez inşallah canım........

ayyy cnm coook sevindim ama ben sana demiştim dimi allahım hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah

Allah yeniden aynı sıkıntıyı yaşatmasın
Evhama gerek yokmuş demekki :)
hadi size anne oğul güzel günler :)

geçmiş olsun Loracım yeni gördüm konuyu.Sonucu temiz almışsın çok şükür.
demek oğluşun olcak şimdi öğrendim :) allah hayırlı ömürler versin minik kuşuna

merhaba arkadaşım..Ben 5 yıllık evliyim.Geçen sene,artık çocuk düşündüğümüz için doktora gitmiştim,sağlık konrolünden geçmek için.Kan tahlileri sonucunda,Toxoplazma pozitif çıktı.Bir sene boyunca bunun tedavisiyle ugraştım.6 ay içinde geçer dedi doktor ama,her iki ayda bir kan aldılar bir değişiklik olmadı.Sonra enfeksiyon hastalıklarına çıkıp,3 hafta buyunca hiç ara vermeden ROVAMİSİN spiramisin ilaç kullandım ve Allah'ın izniyle negatife düştü!..Geçmiş olsun! seni çok iyi anlıyorum...

loracim bak Allah yardim etti sana ve bebisine
insallah bir yaramazlik cikmaz ve saglikli bir hamilelik gecirirsin arkadasim..:1hug:

kizlar bugun kan sonucum geldi cok sukur eskiden bulasmis bu virus yani tehlike yok allahima cok sukurler olsun hepinize cok tesekkur ediyorum kalbim nasil rahatladi bi bilseniz:lepi:

ÇOK SEVİNDİM CANIM........OHHH ÇOK ŞÜKÜR ARTIK Bİ SORUN YOK....ŞİMDİ RAHAT RAHAT HAMİŞLİĞİN TADINI ÇIKARABİLİRSİN....:lepi: hihoyyyt hihoyyyt

canım benim merak etme güzel haberler alacaksın Allah ın izni ile ...:1hug:

Loracım nerelerdesin yine kaybettik birbirimizi. Uzun bir zamandır tatildeydim o sebeple yazamadım, yeni döndüm tatilden. Nasılsın? Bebişin nasıl? Umarım ikinizde iyisinizdir. Ben de çok şükür iyiyim, doğuma yaklaşıyorum yavaş yavaş, henüz bir sorunum olmadı Allaha şükür, inşallahta olmaz. 6,5 ayımız bitti, kocaman artık oğluşum. Hareketleri, kıpırtılarıyla geçiyor günümüz. Senin oğluşunda oynamaya başlamıştır değil mi? Bir sorun var mı canım?a.s.

loracımm sakın korkma arkadaşımmm sakınn allaha sığın dua et nolur kesinlikle kötü bişi olmıcak sakın merak etme en önemlisi kötü düşünmemen iyi düşünki iyi olsun lütfen dua edicem senin için bize haber ver hemen merakta bırakma

canım arkadaşım msjını yeni okudum...rahat bi nefes alabilirsin artık OHHHHH BE!!!HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA SEVİNDİM
Bİ BEBEK DÜNYAYA GETİRİYORUZ AMA NE ZORLUKLARLA .RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..

canım benim azönce veterinerden geldim bu konuyu sormak için oda aynı şeyi söyledi daha önceden bulaşmışsa herhangi bir problem olmazmış ama korkma eğerki daha önceden kedi felan beslediysen zaten bağışıklık sistemin bunu kabul ediyormuş umarım bi problem yoktur bende yaptırıcam umarım bebeişlerimiz sağlıklı olur:CüvCüv:birşeye nekadar takılırsan hep seni bulur hiç dert etme bebişinide içerde sıkma olurmu sağlıklı gebelik geçirmeni dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…