ooo loracimm cnm benim kiyamam sana coook uzuldumm
korkma insallah bisey yoktuur
cook duydum oylee
peki sonuc ne zaman gelecekk
sonuc haftaya cikacak cnm inan moralim okadar bozukki anlatamam isallah daha onceden vardir bu hastalik daha cok kedilerden bulasirmis hayatimda kedi ellemedim bu gune kadar ama kucukken annem hep toprak yedigimi soylerdi belki ordan bulasmistir isallah oyledir ya benim icin dua edin ne olur
bitanemm
bak bebeginide uzuyosunn dediydin dersin
emin ol minik oglumuzz saglkli ALLAHIN izniye
BAK BIRDE CIG ET FALAN bunlara dokunupelini yikamamazlik yaptinmi
yada az pismis et yedinmii
sen eti cok seviyordum diyordunn
bi dusun hatirlaamaya calis tatlimm
ama hic kendim pisirmedim disarda yedim demistinn bence o kucuklukten kalmistir
insallah:çok üzgünüm:
loracimm
cnm bu testii normalde butun dr lar istemiyormu yoksa biz kendimiz ozel mi yaptircazz ben bisey anlamadimm
ucluyu yaptirmaktan vazgecmistimm acaba yaptirsammii
vallaha canim bende her ay o toxoplasmose ignesi yapiyordum bu ay yapmadim hic bi sey cikmadi oglumda da her zaman yapardim
insallah hamileliginden once olan biseydir ve bebegine hic bi sey olmaz allahin izniyle
guzelim iyi dusun iyi olsun :1rolleyes:
senin icin dua ediyorum vallaha her zaman aklimdasin pek gorusemiyorsak da seni her zaman hatirliyorum
bebegine dikkat et canim
insallah kotu degil sonuclar iyi cikar
dua etmeyi sakin unutma optum bitanem:teselli:
Canım ben hiç sanmıyorum toksoplazmanın hamileliğinde bulaşmış olacağını bunca yıl bulaşmadıda şu 4 aydamı bulaşdı.Bence önceden bulaşmış ve bağışıklık kazanmışsındır.Toksoplazma testlerinde iki değere bakılır IgG ve IgM ye bakılır bundan sende ne çıkdı pozitifmi negatifmi yada hangisi pozitif hangisi negatif.IgG pozitifse bağışıklık kazanmışsın demekdir hiç bir sakıncası yokdur bebeğe ama IgM nin negatif olması lazım eğer bu da pozitif çıkarsa vucutda mikrobun varlığından şüphelenilir ve mikrobun ne zaman bulaşdığını yani vucudda aktifmi değilmi onu anlamak için avidite testi yapılır o testlede mikrobun eskimi yoksa yeni bulaşmış aktif bir mikropmu olup olmadığı anlaşılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?