moralim cok kötü:((((((((

lora

buyrun benim!!!
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
3.615
12
316
Almanya
kizlar gecen hafta doktorda toxoplasma testi icin kan verdim ve bugun doktorum o virusu tasidigimi soyledi haftaya tekrar kan alacaklarmis eger gebelikten once bu virus bulasmissa bebege zarari yokmus ama gebelik sirasinda bulasmissa bebegi aldirmaya kadar gidiyormus cok uzgunum ve cok korkuyorum aranizda boyle bisey cikipta hic birsey olmayan varmi kizlar

konuyu 1.5 ay once acmistim kizlar herkese tesekkur ederim sonucum temiz cikti sukur sorun yok

Son düzenleme:
canim benim üzülme bakalim,insallah duzelir hayirlisiyla...
Allah yardimcin olsun insallah hersey yolunda gider ve sen de bebegine kavusurun insallah...

ooo loracimm cnm benim kiyamam sana coook uzuldumm
korkma insallah bisey yoktuur
cook duydum oylee
peki sonuc ne zaman gelecekk

ooo loracimm cnm benim kiyamam sana coook uzuldumm
korkma insallah bisey yoktuur
cook duydum oylee
peki sonuc ne zaman gelecekk

sonuc haftaya cikacak cnm inan moralim okadar bozukki anlatamam isallah daha onceden vardir bu hastalik daha cok kedilerden bulasirmis hayatimda kedi ellemedim bu gune kadar ama kucukken annem hep toprak yedigimi soylerdi belki ordan bulasmistir isallah oyledir ya benim icin dua edin ne olur

çok geçmiş olsun arkadaşımm.iyi düşün iyi olsun eğer toprak yemişsen önceden ondan bulaşmış geçirmişsindir inşallah..ayrıca sadece kedi ve köpekten değil çiğ olarak tükettiğiniz tüm et ürünleerden bulaşabilir..özellikle hamile arkadaşlar çiğ köfte salam sucuk sosis gibi şarküteri ürünleri tüketmeyin.ve evde köfte falan yaparken eldiven takın çünkü açık yaranız varsa ordanda bulaşabilirr..

bitanemm
bak bebeginide uzuyosunn dediydin dersin
emin ol minik oglumuzz saglkli ALLAHIN izniye
BAK BIRDE CIG ET FALAN bunlara dokunupelini yikamamazlik yaptinmi
yada az pismis et yedinmii
sen eti cok seviyordum diyordunn
bi dusun hatirlaamaya calis tatlimm
ama hic kendim pisirmedim disarda yedim demistinn bence o kucuklukten kalmistir
insallah:çok üzgünüm:

canim benim ya isallah oyledir evet hep disarda ve saglikli olan yerlerde yedim eti.ve cok iyi pismis istiyordum hep.ama su 1 hafta gecermiki bilmiyorum sizde bu testi yaptirin kizlar ihmal etmeyin lutfen benim bebisimin saglikli oldugunu biliyorum allahin izniyle ama yinede dusunmeden edemiyorum once cok agladim ama simdi iyiyim cunku bebegimide uzdugumu biliyorum bana hep gondermeler yapiyor benim oglum habire sanki ben iyiyim anne der gibi vuruyor pit pit diye.ona bisey olursa ne yaparim ben ya o benim herseyim

loracimm
cnm bu testii normalde butun dr lar istemiyormu yoksa biz kendimiz ozel mi yaptircazz ben bisey anlamadimm
ucluyu yaptirmaktan vazgecmistimm acaba yaptirsammii

canım dualarımızz seninle üsülme sen bebişinde üsülür soraaaa....
hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın inşallah kafana takma bitanem ...

loracim bak gör hersey yoluna girecek canim sen hic kendini yipratma,Allah im bebegini sana bagislayacak insallah...

allah korusun yaaa..
vallahi çok üzüldüm canım..
inşallah tahlilin temiz çıkarda bizde teyzeleri olarak rahat bir nefes alırız...
rabbim yavrunu sana bağışlasın..

loracım canım moralini bozma canım allah yardımcın olsun inşallah bişey olmaz allahım yüzüne bakar inşallah

aklına kötü şeyler getirme canım dediğin virüs hakkında bi bilgim yok ama bunun taşıyıcısı da olabilirsin hani sarılık taşıyıcısı filan var ya gör bak temiz çıkacak herşey canım üzme tatlı canını bebişte üzülür bak

vallaha canim bende her ay o toxoplasmose ignesi yapiyordum bu ay yapmadim hic bi sey cikmadi oglumda da her zaman yapardim
insallah hamileliginden once olan biseydir ve bebegine hic bi sey olmaz allahin izniyle
guzelim iyi dusun iyi olsun :1rolleyes:
senin icin dua ediyorum vallaha her zaman aklimdasin pek gorusemiyorsak da seni her zaman hatirliyorum
bebegine dikkat et canim
insallah kotu degil sonuclar iyi cikar
dua etmeyi sakin unutma optum bitanem:teselli:

loracimm
cnm bu testii normalde butun dr lar istemiyormu yoksa biz kendimiz ozel mi yaptircazz ben bisey anlamadimm
ucluyu yaptirmaktan vazgecmistimm acaba yaptirsammii

valla cnm bu testi her doktor yaptiriyormu bilmem ama ikili yada uclu testle alakasi yok bu testin.normalde herkesin yaptirmasi gerekir cunku her iki kadindan birinde cikiyormus bu virus.eger daha onceden varsa sorun olmuyor ama gebelikte bulastiysa ciddi sorunlara bile yol aciyormus.benden haftaya tekrar kan alacaklar eger yukselmezse eski virus yukselirse yeniymis isallah eski virustur dualariniza cok ihtiyacim var

Canım ben hiç sanmıyorum toksoplazmanın hamileliğinde bulaşmış olacağını bunca yıl bulaşmadıda şu 4 aydamı bulaşdı.Bence önceden bulaşmış ve bağışıklık kazanmışsındır.Toksoplazma testlerinde iki değere bakılır IgG ve IgM ye bakılır bundan sende ne çıkdı pozitifmi negatifmi yada hangisi pozitif hangisi negatif.IgG pozitifse bağışıklık kazanmışsın demekdir hiç bir sakıncası yokdur bebeğe ama IgM nin negatif olması lazım eğer bu da pozitif çıkarsa vucutda mikrobun varlığından şüphelenilir ve mikrobun ne zaman bulaşdığını yani vucudda aktifmi değilmi onu anlamak için avidite testi yapılır o testlede mikrobun eskimi yoksa yeni bulaşmış aktif bir mikropmu olup olmadığı anlaşılır.

canim benim bilmezmiyim benim aklinda oldugumu cok sagol ben her dakka dua ediyorum ama sizlerinde duasi benim icin cok onemli bu bir hafta bana artik yil gibi gececek inan allahim kimseyi evladiyla sinamasin isallahh

canim hangi deger yuksek bilmiyorum ama doktorda eskimi yenimi diye tekrar kan alip bakmamiz gerek dedi eger varsa antibiyotik verecem dedi cok rahatti bende bu virus hakkinda bisey bilmedigim icin o an onemsemedim doktorumda rahat olunca ama eve geldim internetten arastirdimki neler neler varmis cok korktum isallah dedigin gibi oncedendir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…