• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim cok bozuldu

pendik için bişey diyemem ama yaşadığım şehre geldiğimde tanıdığım tek bi insan bile yoktu yanımda. geldiğim yere göre küçük bi şehir. imkanları kısıtlı. Allahım burda yaşayamam dedim. sonra o kadar alıştım ki. şimdi 5. yıla giriyorum. gitme fikri çok zor gelmeye başladı şimdide :) velhasıl alışırsın kardeşceyzim belki çok bile seversin kim bilir :)

pendik için bişey diyemem ama yaşadığım şehre geldiğimde tanıdığım tek bi insan bile yoktu yanımda. geldiğim yere göre küçük bi şehir. imkanları kısıtlı. Allahım burda yaşayamam dedim. sonra o kadar alıştım ki. şimdi 5. yıla giriyorum. gitme fikri çok zor gelmeye başladı şimdide :) velhasıl alışırsın kardeşceyzim belki çok bile seversin kim bilir :)

Vazgectim pendikten baska yerlerden bakiyorum zaten dayanamadim bu kadar icime sinmemesine :D esimede soyledim o zaten cokta diretmiyordu baktim bende zorla kendimekabul ettiremiyorum vazgectim :/

Tasınmak zor bılırım..
Evlenmeden once sureklı yaptıgımız bırseydı tasınmak :)
Sana soyle soylıyım suan oturdugum yerı ne ben, ne ailem, ne cevrem begenıyordu hayatımda 2-3 defa gelmıstım zaten Pendık degıl tabı :)
Pek yasanılası bır yer degıldı ama kıralar Istanbul sartlarına gore uygun demesekte normaldı :)
1 yıldır evlıyız ve burada oturuyoruz ınan cok alıstım ve benımsedım :) Ciddi ciddi sevıyorum burayı :) :nazar:
Hatta sırf ben degıl buraya gelen cevremdeki herkes ne guzel yermıs dıyor :KK48:
Yanı demem o ki uzaktan bakmakla duyduklarınla olmuyor :KK68: Yasayınca tanıyınca alısıyor ınsan benımsiyor
Hem ne demısler dogdugun yer degıl doydugun yer :KK66:
Rabbim oturacagın evde huzuru eksık etmesın ınsallah :KK68: Önyargılarını at bır kenara :KK68:

Pendikli buldum :) bende pendıkliyim yanı en azında 7 ay öncesine kadar ama hala bir ayağım pendıkte annemlerde yani mutlaka hafta sonu pendık turu yaparım

Çok sevindimm :KK25: Pendik güzel semt ya seviyorum. Her daim cap canlı. Anadolu yakası deyince aklıma Pendik, Maltepe ve Kadıköy geliyor.

Iyi geceler
Bız taşınıyoruz pendik ve civarı biryerlerden ev bakıcaz bugun pendige ugradık ama okadar moralim bozuldu ki anlatamam
Yer degistirmekten canım cıkti zaten ben baska sehirden buraya geldim kv ile oturdum az bir sure cunku esim isten cikarilmisti daha yeni evlendigimizde sonra is buldu tasindik derkeeeeen yine tasiniyoruz
Mutsuz oluyorum pendigi sevmedim gerci hic gezip dolastigim heryerini bildigim biyer degil bugun ustun koru baktim ama etrafi sevmedim hic cok uzgunum
Kizlar yasayan var mı orda moral versin biri guzel yerleride var midir ? Neyi var ki
Başım catliyor sinirden ,dusunmekten

ay benim k pderde evimi oradan alacaktı pendik iç kesimler taşra gibi haklısın..Hele bizim baktığımız yerde bir market vardı sadece.

Iyi geceler
Bız taşınıyoruz pendik ve civarı biryerlerden ev bakıcaz bugun pendige ugradık ama okadar moralim bozuldu ki anlatamam
Yer degistirmekten canım cıkti zaten ben baska sehirden buraya geldim kv ile oturdum az bir sure cunku esim isten cikarilmisti daha yeni evlendigimizde sonra is buldu tasindik derkeeeeen yine tasiniyoruz
Mutsuz oluyorum pendigi sevmedim gerci hic gezip dolastigim heryerini bildigim biyer degil bugun ustun koru baktim ama etrafi sevmedim hic cok uzgunum
Kizlar yasayan var mı orda moral versin biri guzel yerleride var midir ? Neyi var ki

Aaa üzülme yahu. Pendik'te güzel yerler vardır. Marinanın o tarafları ben çok beğenirim. Hem pendikte güzel daireler var uygun fiyata bozma moralini alışırsın oraya da. Hangi semtten gideceksiniz Pendik'e

Bence de vazgeçmen iyi olmuş içine oturmayan bir yere taşınma diyecektim bende ki sen çevresini sevmemişsin özellikle :KK14:
Kolay gelsin

Aaa üzülme yahu. Pendik'te güzel yerler vardır. Marinanın o tarafları ben çok beğenirim. Hem pendikte güzel daireler var uygun fiyata bozma moralini alışırsın oraya da. Hangi semtten gideceksiniz Pendik'e

Vazgectim pendikten hic icime sinmedi suan beykozdayım

ay benim k pderde evimi oradan alacaktı pendik iç kesimler taşra gibi haklısın..Hele bizim baktığımız yerde bir market vardı sadece.

Aynen herkes carsi,sahil diyorda o ic kesiminide gordum ciddi sekilde onyargi olustu sogudum ici disi pendik sonucta vazgectim oyuzden

Aynen herkes carsi,sahil diyorda o ic kesiminide gordum ciddi sekilde onyargi olustu sogudum ici disi pendik sonucta vazgectim oyuzden

sakin yer arıyorsan tuzla'ya bak istersen, yeşili bol, sahil kesimi nezih moderndir. uzun yıllar yaşadım orada. yazlıkçıydık sevdim kışları da yaşadık. yakın zamanda tekrar dönmeyi düşünüyorum.

sakin yer arıyorsan tuzla'ya bak istersen, yeşili bol, sahil kesimi nezih moderndir. uzun yıllar yaşadım orada. yazlıkçıydık sevdim kışları da yaşadık. yakın zamanda tekrar dönmeyi düşünüyorum.

Aynen tuzlaya goz gezdiriyorum ,atasehir tarafinada bi baktim ama tuzla agir basiyor tabi ama bi gitmek gormek gerek
Sakin biyere ihtiyacim var aslinda tesekkur ederim

Aynen tuzlaya goz gezdiriyorum ,atasehir tarafinada bi baktim ama tuzla agir basiyor tabi ama bi gitmek gormek gerek
Sakin biyere ihtiyacim var aslinda tesekkur ederim

tuzla'yı iyi bilen biri olarak, merkezde şehitler caddesi, esentepe mahallesi ve manastır yolu, itü denizcilik fakültesinin civarı çok güzeldir.

Pendigi ben de sevemedim. Ama kartal ugur mumcu tarafinda oturan arkadasim var orasi sakin duzgun insanlar yasiyor. Maltepe nin e-5 den sahil tarafi guzeldir, ozellikle kucukyali bolgesini severim.
tuzlayi cok bilmiyorum arada kofte yemeye gidiyoruz sahili guzel ama yasam nasildir hicbir fikrim yok.

Pendigi ben de sevemedim. Ama kartal ugur mumcu tarafinda oturan arkadasim var orasi sakin duzgun insanlar yasiyor. Maltepe nin e-5 den sahil tarafi guzeldir, ozellikle kucukyali bolgesini severim.
tuzlayi cok bilmiyorum arada kofte yemeye gidiyoruz sahili guzel ama yasam nasildir hicbir fikrim yok.

küçükyalı doğup büyüdüğüm yer ve severim, zaten şimdi de yakınında bostancı'da yaşıyorum.
tuzla'da köftecilerin olduğu yer merkez. eski tuzlanın kurulduğu yer. şimdi çok genişledi. özellikle mercan tarafına doğru çok güzel müstakil evler var. kışları sakin yazları da yazlıkçılardan dolayı biraz daha hareketlidir ama nezihtir.
ben de muhtar gibiyim. :)

Iyi geceler
Sahili yeter canım yaaaa

Back
X