Saç Rengi ve Saç Boyama Moralim çok bozuldu :(

elf0

"Her Daim Babasının Kızı"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
672
233
133
32
Kızlar şuan yardımınıza o kadar çok ihtiyacım var ki.. saçlarımı boyattırdım ablama. Saç rengim koyu kahve idi. Önce palette renk açıcı kullandım ama diplere yetmedi fazla. Ardından loreal paris preference 7.43 kumral dore bakır aldım ve yaptım ama diplerimin bi kısmı tuttu bi kısmı hiç tutmadı. Uçlar çok güzel oldu ama dipler sanki dip boyam gelmiş gibi duruyoo ( ne yapicam ne edicem hiç bilmiyorum. Kuaföre de gitmek istemiyorum bu saçlarla. Sizce tekrar açıcı alıp diplere açıcı ardından tekrar boya mı yapmalıyım yoksa direk dip boya mı yapayım? ? yardım ederseniz eğer gerçekten çok mutlu olurum ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence tekrar açıcı kullanarak saçlarını mahvetme ama burada saçının telinin kalınlığı önemli.. bekle aksın beklemem diyorsan küllü bir renge boya sonu 1'le biten boyalar küllüdür. 1-2 hafta kadar bekle bu süreçte normal sabunla akıt saçlarını daha sonra tekrar denersin

Ama ben bu rengi çok beğendim değiştirmeyi hiç istemiyorum yani dip boya yapsam olmas mı sence??

Ama ben bu rengi çok beğendim değiştirmeyi hiç istemiyorum yani dip boya yapsam olmas mı sence??

o zaman normal istediğin rengin birazcık açığını al aman abartma yıldız tilbe gibi gezersin yok olmaz diyosan aynı rengi al içine oksidan damlat

o zaman normal istediğin rengin birazcık açığını al aman abartma yıldız tilbe gibi gezersin yok olmaz diyosan aynı rengi al içine oksidan damlat

Yani kesinlikle açıcı kullanmiyim demi? :26:

Merhaba,
Ayni durum bendede oldu.evde acici surup kendim acmaya calismistim.dipler olmamisti.kuafore gittim mecbur actirdim.

kendin bişeyler yaparsan daha beter olbilir kuaförüne git o bulur bi çaresini

Yani kesinlikle açıcı kullanmiyim demi? :26:

en azından dibinde hani hiç boya olmasa o zaman tamam kullanma derdim ama kullansan daha iyi olur . zaten direk açıcıyı sürmeyeceksin yakar saçını iyice oksidasyon su gibi oluyor ya onu boyanın içine akıtıcaksın boyayla karışacak. neva color'un da var diye duymuştum farklı yöntemleri

Merhaba,
Ayni durum bendede oldu.evde acici surup kendim acmaya calismistim.dipler olmamisti.kuafore gittim mecbur actirdim.

Kuaförde nasıl bi işlem yaptılar peki canım ? Bide fiyat olarak kaç verdin? Ayrıntılı soruyorum ama yarın bu saçları acilen düzeltmek istiyorum ondan

Kuaförde nasıl bi işlem yaptılar peki canım ? Bide fiyat olarak kaç verdin? Ayrıntılı soruyorum ama yarın bu saçları acilen düzeltmek istiyorum ondan

Canım benim saclarım belime yakın diplerim icin 20 tl vermistim ama kuafor tanidikti.1 kere kendin acıcı kullanmissin bence gene kendin yapma evde.

Oksidan olarak hangisini almam gerek peki canım? Yani 6 mı 9 mu :26:

kendin bişeyler yaparsan daha beter olbilir kuaförüne git o bulur bi çaresini

Öyle de hangisine guvencegimi şaşırdım artık :-/

Canım benim saclarım belime yakın diplerim icin 20 tl vermistim ama kuafor tanidikti.1 kere kendin acıcı kullanmissin bence gene kendin yapma evde.

Haklısınız galiba en iyisi kuaför gibi

Haklısınız galiba en iyisi kuaför gibi

Ve devamli sacinin rengiyle oynayıp defalarca actırmıs biri olarak sana şunu diyim canım fazla oynama benim saçlarım mahfoldu

Ve devamli sacinin rengiyle oynayıp defalarca actırmıs biri olarak sana şunu diyim canım fazla oynama benim saçlarım mahfoldu

Sen hangi renk yaptın canım?

Sen hangi renk yaptın canım?

Canım benim her renge girdi saçlarım ama simdi acık karamel

İşte böyle oldu saç rengim ... Uçlar açık dipler daha koyu

Bu kadar turuncu değil ama flashta böyle çıkmış

kötü durmuyor. hatta ombre hvası bile vermiş =) ama bencede kendin açma bi daha..açıcı ciddi bir iştir. yakabilirsin saçını Allah korusun.. kuaför düzeltir iyi bir yere gidersen..
ama ille de ben açıcam risk alıyorum kuaföre gidemem diyorsan da mavi açıcı al onunla aç 30 vol oksidan ile karıştırarak. hızlıca sür. iki kişi birlikte sürün. 10 dk falan beklet.. ama şuan değil.. biraz dinlensin saçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…