Bebek Beslenmesi Moralim çok bozuldu,kızım kilo kaybetmiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kız bebeklerı cok kılolu olmamalı bence boy daha onemlı ben boy gelısımıne cok dıkkat edıyorum bebeğımın kılosu 7 bucuk boyu 65 cm 4 kılo doğmustu 53 cm sızce normal mı

şuanki boyu gayet normal...
benim kızda 7250gr 64cm

canim uzulme sen bir ara sanki zeynep dis cikariyor demistin o yuzden olabilir belki birde ayrica idrar yolu enfeksiyonununda etkisi olabilir ama bu kadar dert etme

Merhaba. Seni çok iyi anlıyorum. Benim bebeğim de emmek istemedi. Mama da almadı, ek gıdalar da aynı şekilde. Çocuk doktorları geçici olabileceğini beklememi ne verebiliyorsam vermemi söylediler. Kilo alımı bir ara durdu, sonra da çok yavaş oldu. Herhangi bir şey verebilmek çok zor oluyordu. Sonunda çocuk gastroenterolojisi ve beslenme uzmanına götürmeye karar verdik. Orada reflüsü olduğu ortaya çıktı. Endoskopi ile kalınbarsağında iltihap olduğu tespit edildi. İltihabın nedeni ise inek sütü alerjisiymiş. Şu an süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Bütün mamalar yasak. Özel ilaçlı bir mama var onu vermeye çalışıyoruz. Tedaviye başlandı.
Bebeğim diş de çıkarıyor. götürmesek belki de diş rahatsızlığı diye düşünecektik. Ama iyi ki de götürmüşüz.
Bebeğin belki iştahsızdır belki de bir rahatsızlığı vardır. Doktorlar kilo kaybını çok önemsiyor. Bunu çocuk dr.ları pek anlamıyor. “Bebeğiniz sadece iştahsız olmayabilir.” Diye bir yazı yazmıştım bu bölüme. onu okursan orada reflü belirtilerini görebilirsin. İnşallah bebeğin sağlıklıdır ama imkanın varsa çocuk gastroenterolojisi ve beslenme uzmanına götürmeni tavsiye ederim. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…