Bebek Beslenmesi Moralim çok bozuldu,kızım kilo kaybetmiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
SLM KIZLAR MORELİM ÇOK BOZUK ZEYNEBİMİ AZ ÖNCE SAGLIK OCAGINA İGNESİNİ YAPTIRMAYA GÖTÜRDÜM TARTTIRIYIM DEDİM EK GIDA FAYDA ETTİMİ DİE ZEYNEB 6400DEN 5950YE GERİLEMİŞ NE YAPCAM BEWN EK GIDADA FAYDA ETMEDİ ÇOK ÜZGÜNÜM BEN İYİ BAKAMIOMM KIZIMAAAmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bikere iyi bakamıyorumu bırak bi kenara yasemincim..ne dediler peki..bi doktora gidin dicem ama fenalık geldi doktora gitmekten de biliyorum..başka bi problemmi war acaba

baska bir tahlil falan yapılmadi mı? yani idrar veya kan biseye bakmadilar mı. Birden böyle bir düsüs varsa kilosunda bence mutlaka bir nedeni vardir. Sen anne sütünü kestin mi yoksa anne sütü ve ek gida mi veriyorsun. Bence mutlaka bir doktora götür nedeni arastirsin. üzme kendini canim.:1hug:

canim her zaman tarttirdigin yer mi?yani tarti farki olabilir mi acaba?uzme canini sen elinden geleni yapiosun.iice bi arastirsinlar.umarim onemli bi nedeni yoktur

tartıda olabilirmi sorun her zaman gittiğin yere bir tarttır önce sonra tahlil vs yaptırsın inşallah vermemiştir cnm mamasına da devam et

kızlar yeni geldim tek memetyle büyüyo zeyneb diğer memeyi hep emmedi onunla berabe r ek gıdaya başladım tartı aynı tartı ama giysiyler tartıyodu hep doktoru aradım haftaya bidaha tarttırt gece sabaha kadar emdişr gece sütü farklı büyütür bebegi dedi egerki yine almazsa ilaç vercem başka nedene baglı almıyo olabilir araştruırcaz dedi kan tahlili temizdi evet kızlarrr

önceden elbiseyle şimdi bezle tarttıysan fark olabilir ayrıca çok işediyse ağırlık yaparr :) sağlıcakla canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

inş cnm bnm beberk rendesi aldım meyve pürelicem ek gıdaya full devam yogurt mayalıcam devam maması vercem gecelerideee

canım benim niye moralini bozuyosun, bence tartıda bi sorun vardır, elbisesi, bezinden falanda fark edebilir. Bide bu iki tartı arasında kaç gün var?

canım üzülme hiç mutlaka beli dönemlerde zayıflıcaklar ve kilo alıcaklar süt dışı şeylere yeni alışıyolar bünyeleri anca hazır olucak benimkide şimdii mamayı az yediği için kesin kilo kaybedicek önümüzdeki hafdta başlıyorum bende ek gıdalara bakalım neler olucak

canım öle düşünme yaa bakamıyom diye bişi yok yaa sen onun annesisin en iyi şekilde sen bakarsın cocuk dr unuza ggitsenizz sağlıklı olsunda kilosu az olsun annesi üzülme yaaa :gitme:

uff bu kilo işi benide çok bunaltıyo benim kızda artık gündüz emmesini bıraktı sadece geceleri uyurken emiyor...bende kaşık mamasına başladım ..onuda aman aman yemiyor zaten..iştahsız bunlar...inşallah zeyneb de düzelir canım...

cnm bnm zeynebe dediki doktor gündüz h,iç emmese bile gece gerekirs sabaha kadare emzir gece sütü çok faydalıymış büyümesine yardımcı oluyomuş gündüz emdigi sadece tok tutuyomuş onu

cnm bnm zeynebe dediki doktor gündüz h,iç emmese bile gece gerekirs sabaha kadare emzir gece sütü çok faydalıymış büyümesine yardımcı oluyomuş gündüz emdigi sadece tok tutuyomuş onu

eh iyi bari diyeyim o zaman ..gerçi bu gidişle bu zilli gece emmesinide bırakacak gibi..kızın memeye karşı bir allerjisi var sanki..mamayıda svmiyo yemeğide..ben bu hanfendiye ne verecem bilmem..

musyascım benim bebeğim 9 ekim de 3000 gr doğdu,ve şuanki kilosu 5300..3.ayımız bitti..bi de beni düşün..sen kendin için bunları düşünüyorsan ,ben hangi dağa taşa vurayım kendimi...
hem idrar yollarından hem de bağırsaklarından enfeksiyona yakalandı yavrum,
devamlı kusması vardı,
şimdi de üst solunum yolları enfeksiyonuyla uğraşıyorz,
bunlara ek sürekli tekrarlanan pişik....
allah hepimiz meleklerini nazardan ve çareli çaresiz her türlü hastalıktan korusun...

cnm bnm ben fazlatakımcamda etrafta bazı çok bilmişler oluyo bilmem kimin bebegi seninkiyle aynı ay dogumlu ama seninki zayıf yemiyomu emmiyomu bunalıam soktular bende idrar yolu enfeksiyonuyla ugraşıyom aylardır 6gün hastanede yattı bianda huzursuzlukla götürdük kan degerleri düştü 3ay kolikli bebekti yeni atlattık çok şükür burnu doguştna beri ytıkalı gecleri uyuyamıyo burun damlaları banamısın demiyo yeni yeni açılıyo dert çok kuşum bitmiyoki bide erken dogdu die 40gün sarılık oldu agır jkilo kaybı yaşadı 2500kilodan 4.5ayda 5950de takıldık iştebenneyaptımkibenneyaptımki

Ayyy bende sinir oluyorum o söylentilere gıcıklar yaww kötükedihüso Yok bu nie zayıf yok bilmemkimin kızı 7 kilo seninki nie böyle yok nie mama takviyesi yapıyon emzirsene sanki ben bilmiyorum çocuğumu doyurmayı zevk alıyorum sanki mama yemesinden mafoldumben geçen hafta rotaya götürdüğümüzde bile hemşire verme mama nie veriyon diyo sanki ben psikopatım verme aç kalsın diyo iide o durmuyo gece ağlarken yanında aç işte . Takma kafana sende canım bende başta çok üzülüyodum her söylenene ama o zaman daha kötü oluyo dedim herşey.Sende öyle yaww canım azsa az olsun kilosu sağlıklı olsunlarda gerkirse minyon olsunlar üstelik bence doğumuna göre senin fındık epey ii

kız bebeklerı cok kılolu olmamalı bence boy daha onemlı ben boy gelısımıne cok dıkkat edıyorum bebeğımın kılosu 7 bucuk boyu 65 cm 4 kılo doğmustu 53 cm sızce normal mı

canım arkadasım hıc kıyama uzulme canım sana bısey dımmı ben azraya hıc hazır mama vermedım hazır mamlar cabuk acıktırıyor devamlı vermek gerekıor bıde pırınc unu ıle nısasta al hafıf sulu pudınk kıvamında yap cay kasıgı ıle ver hem karnını tok tutar hemde beslnır bı kac ay daha sabret kahvaltı verırsın tavuksuyu ıle corba yaparsın yerım ben kızımı kıyamam teyzesıne yolla sen onu

nişasta kabız yapıyo dıyolar benım duydugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…