slm kızlar morelim çok bozuk zeynebimi az önce saglık ocagına ignesini yaptırmaya götürdüm tarttırıyım dedim ek gıda fayda ettimi die zeyneb 6400den 5950ye gerilemiş ne yapcam bewn ek gıdada fayda etmedi çok üzgünüm ben iyi bakamıomm kızımaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
SLM KIZLAR MORELİM ÇOK BOZUK ZEYNEBİMİ AZ ÖNCE SAGLIK OCAGINA İGNESİNİ YAPTIRMAYA GÖTÜRDÜM TARTTIRIYIM DEDİM EK GIDA FAYDA ETTİMİ DİE ZEYNEB 6400DEN 5950YE GERİLEMİŞ NE YAPCAM BEWN EK GIDADA FAYDA ETMEDİ ÇOK ÜZGÜNÜM BEN İYİ BAKAMIOMM KIZIMAAAmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
uff bu kilo işi benide çok bunaltıyo benim kızda artık gündüz emmesini bıraktı sadece geceleri uyurken emiyor...bende kaşık mamasına başladım ..onuda aman aman yemiyor zaten..iştahsız bunlar...inşallah zeyneb de düzelir canım...
cnm bnm zeynebe dediki doktor gündüz h,iç emmese bile gece gerekirs sabaha kadare emzir gece sütü çok faydalıymış büyümesine yardımcı oluyomuş gündüz emdigi sadece tok tutuyomuş onu
musyascım benim bebeğim 9 ekim de 3000 gr doğdu,ve şuanki kilosu 5300..3.ayımız bitti..bi de beni düşün..sen kendin için bunları düşünüyorsan ,ben hangi dağa taşa vurayım kendimi...
hem idrar yollarından hem de bağırsaklarından enfeksiyona yakalandı yavrum,
devamlı kusması vardı,
şimdi de üst solunum yolları enfeksiyonuyla uğraşıyorz,
bunlara ek sürekli tekrarlanan pişik....
allah hepimiz meleklerini nazardan ve çareli çaresiz her türlü hastalıktan korusun...
cnm bnm ben fazlatakımcamda etrafta bazı çok bilmişler oluyo bilmem kimin bebegi seninkiyle aynı ay dogumlu ama seninki zayıf yemiyomu emmiyomu bunalıam soktular bende idrar yolu enfeksiyonuyla ugraşıyom aylardır 6gün hastanede yattı bianda huzursuzlukla götürdük kan degerleri düştü 3ay kolikli bebekti yeni atlattık çok şükür burnu doguştna beri ytıkalı gecleri uyuyamıyo burun damlaları banamısın demiyo yeni yeni açılıyo dert çok kuşum bitmiyoki bide erken dogdu die 40gün sarılık oldu agır jkilo kaybı yaşadı 2500kilodan 4.5ayda 5950de takıldık iştebenneyaptımkibenneyaptımki
canım arkadasım hıc kıyama uzulme canım sana bısey dımmı ben azraya hıc hazır mama vermedım hazır mamlar cabuk acıktırıyor devamlı vermek gerekıor bıde pırınc unu ıle nısasta al hafıf sulu pudınk kıvamında yap cay kasıgı ıle ver hem karnını tok tutar hemde beslnır bı kac ay daha sabret kahvaltı verırsın tavuksuyu ıle corba yaparsın yerım ben kızımı kıyamam teyzesıne yolla sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?