• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim cok bozuk:(

Slm canlarim
Bugun Size biraz icimi dökesim var :(
Kadin de kan vermistim hani 1 senedir cocum olmuyor diye Hormonlarima bakicaklardi NeYse kan. Verdik dün de doktorum aradi ve morlim alt üst oldu :((((
Guatir varmis ve onun etkisi ola bilirmis cocugumun olmamasini 6 haftalil ilac vericekmis düzeltmek icin
Aslinda güzel haber simdi nedenini en azindan biliyorum ama iste insan Oglu iste kafasinda büyütür neler neler daha düsünür Annem Bille dedi kuzum ilac Iyi hemen hamile kaka bilirsin felan filan ama lanet olsun kafamda o düsünceler cikmIor bi Anda kendimi motivieren yapiyorum bi bakmisim ki Yine kararlar bagliyorum:(()

Guatir ile tercüb sahipleri lütfen paylasin Sizde nasil oldu diye :(((

Gecmis olsun canim.. Ama kafana Takmana kendini strese sokmana gerek yok.. Bende de var hap iciyorum duzeldi. Okadar kotu birsey degil inanki.. Bende ayni aciyii yasiyorum.. Bende cok kotuyum. Simdi bu hafta bende cokkkk kotu haber aldim yumurtaliklarim kalitesizmis:(( onu duydugumdan beri olu gibiyim.. Onun icin strese girme duzeler insallah en kisa surede hamile kalirsin..

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim.. Ama kafana Takmana kendini strese sokmana gerek yok.. Bende de var hap iciyorum duzeldi. Okadar kotu birsey degil inanki.. Bende ayni aciyii yasiyorum.. Bende cok kotuyum. Simdi bu hafta bende cokkkk kotu haber aldim yumurtaliklarim kalitesizmis:(( onu duydugumdan beri olu gibiyim.. Onun icin strese girme duzeler insallah en kisa surede hamile kalirsin..

Canim benim sanada gecmis olsun sayenizde takmiyorum Bille Allah büyük sende takma olmicak bise yokmus gercekten Kendimizi bitiriyoruz maf Ediyoruz Allah büyük Canim :)))

slm canlarim
bugun size biraz icimi dökesim var :(
kadin de kan vermistim hani 1 senedir cocum olmuyor diye hormonlarima bakicaklardi neyse kan. Verdik dün de doktorum aradi ve morlim alt üst oldu :((((
guatir varmis ve onun etkisi ola bilirmis cocugumun olmamasini 6 haftalil ilac vericekmis düzeltmek icin
aslinda güzel haber simdi nedenini en azindan biliyorum ama iste insan oglu iste kafasinda büyütür neler neler daha düsünür annem bille dedi kuzum ilac ıyi hemen hamile kaka bilirsin felan filan ama lanet olsun kafamda o düsünceler cikmıor bi anda kendimi motivieren yapiyorum bi bakmisim ki yine kararlar bagliyorum:(()

guatir ile tercüb sahipleri lütfen paylasin sizde nasil oldu diye :(((

canım cok gecmiş olsun ama cok sanslısın cünkü tsh ilaçlarla normal degere iniyor.normal degere indimide hamile kalabilyosun kolaylıkla bende hipotroit hastasıyım tsh ım ilaçla 5 ten 2.1 e düstü.ama düzenli hergün ilaç içmen gerek

Tsk ederim balim gercekten sizlerin sayesinde kendine Geldim ve Güclü olidum Allah razi olsun Allah kimseyi bebisiz birkmasin tabiki en cokda Bizim gibi bebis hasreti cekennler Canim benim cok Tsk ederim

evet canım yaa o korku zaman zaman beni de çok alıyor bende çok istiyorum hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin Rabbim bizlere anneliği inş.

bende 10 aylık evliyim 7-8 ay denedik henüz bebek yok 2 ay önce kontrolde haşimato tiroidim olduğunu öğrendim ilaç kullanmaya başladım 1 ayda normale döndü değerim ama sonra da lekelenme şikayetiyle kadın doğuma gittiiğimde rahmimde polip olduğunu öğrendim 2 hafta önce de ameliyatla polipim alındı bu ay dinlenmedeyim gelecek aya Allah kerim..... inşallah olur hepimizin en kısa zamanda hayırlısı ile..:16:

Ben cok Kilo kaybettim 1.5-2 ay icerisinde 10 kiloyu gecti....
Ve hepimiz kötü hastaliktan süphelendik ama Allaha sükür tüm arastirmalar yapildi ve hic birsey cikmadi...
Depresyon dendi...
Cocuk konusuna da gelince esim azosperm amelyatla bile sperm bulunamadi...
Ama hic umrumda degil ilk zamanlar cok üzülmüstüm cok kisa sürede toparladim...
Ve simdi gün icerisinde aklima bile gelmiyor..
Yeter ki kocamla saglikli ve mutlu olayim gerisi bos :16::16::16::16:

Ya maşşallah allah bozmasın huzurunuzu.
Allah sağlık versin gerisi önemli değil benim eşimde çok istiyor çocuk sahibi olmayı ama benim de hormonlarım bozuk çok geç çocuk sahibi olursun dendi bana

Slm canlarim
Bugun Size biraz icimi dökesim var :(
Kadin de kan vermistim hani 1 senedir cocum olmuyor diye Hormonlarima bakicaklardi NeYse kan. Verdik dün de doktorum aradi ve morlim alt üst oldu :((((
Guatir varmis ve onun etkisi ola bilirmis cocugumun olmamasini 6 haftalil ilac vericekmis düzeltmek icin
Aslinda güzel haber simdi nedenini en azindan biliyorum ama iste insan Oglu iste kafasinda büyütür neler neler daha düsünür Annem Bille dedi kuzum ilac Iyi hemen hamile kaka bilirsin felan filan ama lanet olsun kafamda o düsünceler cikmIor bi Anda kendimi motivieren yapiyorum bi bakmisim ki Yine kararlar bagliyorum:(()

Guatir ile tercüb sahipleri lütfen paylasin Sizde nasil oldu diye :(((

Geçmiş olsun canım :(

Ya maşşallah allah bozmasın huzurunuzu.
Allah sağlık versin gerisi önemli değil benim eşimde çok istiyor çocuk sahibi olmayı ama benim de hormonlarım bozuk çok geç çocuk sahibi olursun dendi bana

Amin cümlemizin insallahhh...
Bence takma inan ki zamanla hersey düzelir...
Erkekte sorun olunca hersey daha karmasik oluyor...
Dualarim seninle insallah tez vakitte bebislerinize kavusursunuz...

Amin cümlemizin insallahhh...
Bence takma inan ki zamanla hersey düzelir...
Erkekte sorun olunca hersey daha karmasik oluyor...
Dualarim seninle insallah tez vakitte bebislerinize kavusursunuz...

Saolun Allah razı olsun.

Back