Slm canlarim
Bugun Size biraz icimi dökesim var
Kadin de kan vermistim hani 1 senedir cocum olmuyor diye Hormonlarima bakicaklardi NeYse kan. Verdik dün de doktorum aradi ve morlim alt üst oldu(((
Guatir varmis ve onun etkisi ola bilirmis cocugumun olmamasini 6 haftalil ilac vericekmis düzeltmek icin
Aslinda güzel haber simdi nedenini en azindan biliyorum ama iste insan Oglu iste kafasinda büyütür neler neler daha düsünür Annem Bille dedi kuzum ilac Iyi hemen hamile kaka bilirsin felan filan ama lanet olsun kafamda o düsünceler cikmIor bi Anda kendimi motivieren yapiyorum bi bakmisim ki Yine kararlar bagliyorum()
Guatir ile tercüb sahipleri lütfen paylasin Sizde nasil oldu diye((
Karakiz cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin...
Üzülme Allahin izniyle kisa bi tedaviden sonra hamile kalirsin insallah....
Ya ben gibi tamamen hicbir umudu olmayanlar ne yapsin...
Ama yine de Rabbime binlerce sükürler olsun esim saglikli bende yavas yavas sagligima kavusuyorum en büyük zenginlik saglik....
Derdimi seviyorum derdimi verenden ötürü...
Belki de (gerci belkide degil kesin) bizim hicbir Zaman cocugumuz olmayacak...
Ama inan hic takmiyorum bile sükürler olsun Rabbime hicbir Zaman isyan etmedim...
Yani diyecegim su ki kendini üzüp büyük kapanmaz sorunlar yaratma kendine...
Dua et Allahin izniyle en kisa zamanda bebegine kavusacaksin...
Sevgiler saglikli günler dilerim...
Ay ins Canim benim cok Tsk ederim gercekten okadar güzel yazimisinki:))
Coooooook gecmis olsun güzelim hayirdir neyin var
Ben cok Kilo kaybettim 1.5-2 ay icerisinde 10 kiloyu gecti....
Ve hepimiz kötü hastaliktan süphelendik ama Allaha sükür tüm arastirmalar yapildi ve hic birsey cikmadi...
Depresyon dendi...
Cocuk konusuna da gelince esim azosperm amelyatla bile sperm bulunamadi...
Ama hic umrumda degil ilk zamanlar cok üzülmüstüm cok kisa sürede toparladim...
Ve simdi gün icerisinde aklima bile gelmiyor..
Yeter ki kocamla saglikli ve mutlu olayim gerisi bos
Aiii Kurban olayim hellal olsun cok güclüsün vallah ins esinlen hel Böyle mutlu olursunuz bitanem benim
arkadasim seninle benzer durumu ben de yasamistim ama ben senin aksine mutlu olmuştum. 5ay boyunca olmayinca en azından bi tahlillerimi yaptiriyim dedim hormon testinde prolaktin hormonum yuksek cikmisti ben garip bi şekilde sevinmistim:) demek ki bu yüzden olmuyomus basit bi tedaviyle olacak inşaallah dedim. nitekim de öyle oldu çok şükür. o ay ilaç kullandim ve o ay hemen hamile kaldim elhamdülillah. yani tek derdin bu olsun canim Allah dermansiz dert vermesin. nice büyük derdi olanlar var. inşaallah en kisa ve hayirli zamanda bebeğin gelir senin de. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin...
Sagol canim benim Allah razi olsun insallah herkes mutlu mesut Bahtiyar olsun...
Ayni dertten muzdarip arkadaslarima da söylüyorum bazen birseyleri zorlamamak gerek vardir Rabbimin bir bildigi...
Ne Kadar zorlarsan zorla alnina yazilmadiysa hicbirsey olamaz....
Ay Canim benim ins annede Diyor ilaclari aldikdan sonra hemen gebe kalirmisim ja Gülüm insan Oglu iste kendi kendimizi ne halere sürüklüOruz gercekten daha henuz 24 yasindayim 2 sene Bille olamadi evliligim yani olur elbet diye düsünmeye lazim diyorum genelikle ve Yine bise olUor Motivation hersey kayi olyuyor Yine karalari bagliyim
seni anlıyorum ben de çok stres yapmistim ama Rabbim beter dert vermesin diye dua ediyordum inşaallah hayirlisiyla gelir bebeğin olumlu düşün kötüyü cagirma
ya ben 3 yıldır olmuyor çocuğum gitmediğim yer kaladı hep ilaç verdiler ama olmadı ne yapalım
pozitif düşün canım sonuçta tedavisi var ve sen daha çok gençsin.. allah kısmet eder sende alırsın çocuğunu kucağına zamanı vardır demekki hem biraz daha evliliğin tadını çıkar bence :)Slm canlarim
Kadin de kan vermistim hani 1 senedir cocum olmuyor diye Hormonlarima bakicaklardi NeYse kan. Verdik dün de doktorum aradi ve morlim alt üst oldu(((
Guatir varmis ve onun etkisi ola bilirmis cocugumun olmamasini 6 haftalil ilac vericekmis düzeltmek icin
Aslinda güzel haber simdi nedenini en azindan biliyorum ama iste insan Oglu iste kafasinda büyütür neler neler daha düsünür Annem Bille dedi kuzum ilac Iyi hemen hamile kaka bilirsin felan filan ama lanet olsun kafamda o düsünceler cikmIor bi Anda kendimi motivieren yapiyorum bi bakmisim ki Yine kararlar bagliyorum()
pozitif düşün canım sonuçta tedavisi var ve sen daha çok gençsin.. allah kısmet eder sende alırsın çocuğunu kucağına zamanı vardır demekki hem biraz daha evliliğin tadını çıkar bence :)
daha bismillah yolun başındasın ..
pes etmek yok ..
hepimiz birgün anne olacağız inşallah
nasip kısmet bu işler ..
Evet daha genciz ama kendimi bildim bille cocuk hasreti var cocuklumdan belli hayalim yavrumu kucama almak hep diyordum evlenim hemen cocuk Yapicam bebisimlen beraber büyücem iste kismet dedin gibi gülüm
Slm canlarim
canım bende de guatr var hemde haşimato tiroidi denilen iltihaplısı... ama bu hastalık ilaç kullandığın ve hormonların normal seviyede seyrettiğinde gebeliğe engel teşkil etmiyor değerlerin normale döndüğünde Allahın izni ile hemen hamile kalabilirsin inşallah.. bu hastalık ile hamile kalan bir sürü tanıdığım var korkmana gerek yok rahat ol..Allah başka sıkıntı vermesin bunlar birşey değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?