- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
- Konu Sahibi BayanBilinmeyen
-
allahın kıroları bişi bildikleri yok bişi biliolarmış gibi atarlanıolar bide kafalarına bişi geçirivermek istiyorum ama tutuyorum kendimi buz gibi bide bnm yerım içime kaç kat giydiğimn haddi hesabı yok montla oturuyorumrobot gibiyim kıpırdayamıyorm:))
Tatlım o zaman bir an evvel iş bakmaya başla.Dişini sıkmaktan başka çare yok iş bulana kadar...Bence bir an evvel başvurmaya başla, kısa sürede bulursun umarım.Mesleğin nedir, sekreterlik filan mı?Bizim de kulağımız delik olsun, duyduğumuz ya da bildiğimiz bir iş olursa seve seve paylaşırız seninle
Aynen Bende Aynı durumdayım..
Tıbbi Sekreterlik, Sekreter , Satış Danışmanı ama iş yok
internetten ilanlara filan bakıyorsunuz değil mi?Özgeçmişinizi biraz abartın bence, çok ciddiyim!
internetten ilanlara filan bakıyorsunuz değil mi?Özgeçmişinizi biraz abartın bence, çok ciddiyim!
iş hayatındakiler hp oyle diyor abartın abartcazda işe girince yalancı olmayalım sonra
Bakkıyorum da her yerde tecrube.. internettende bakıyorum burda iş bulan kurumada üyeyim.
bence mutlu olmadığınız bir ortamda çalışmak, her sabah oraya giderken gönülsüz olarak oraya gitmek bir çalışan için gerçekten de çok zor bir durum,ve bu durum sizi psikososyal yonden de çok olumsuz hale dönüstürüyor, duygudurumunuzu bozuyor, yaşama şevkinizi alıyor sizdenbence bırakın işi, giderken yol parası veriyorsan bir de, kaldı sana 400 ytl (
Bir İşe Girdim. Ne aylığım düzgün ne yemek parası veriyorular. Ayda 500 tl yemek parası yok..
Kül Tablası temizlemekten midem bulandı artık.. dünde alkol almışlar şişeleri poşetlemiş çöpe bile atmamışlar. her taraf fıstk kabugu.. yerlerde marul var. Bunlar Büro da oluyor. Eminim herkes Şaşıracak ama. Eşim Taksit ödüyor. Paraya İhtiyacımız var. Ama burda bir gün bile durmak istemiyorum. Sizce Ne yapmalıyım ?
Burnunu sileceği peçeteyi benden istiyor ya ,
Canım şakamı bu ya? :S Bu kadar kalitesiz bir insanın olduğu ortamda çalışmanı asla tasvif etmem.Kendini yıpratır ve üzersin. Çok sıkışık değilseniz eğer hemen çıkıp iş bulmanı tavsiye ederim ama eğer durum tam tersi ise zaten paranı doğru düzgün vermmiyorlarmış ki tatlım, sana borçları dahi olsa böyle bi firma o paranın üstüne yatar bence.Kendini yıpratma ...
Neden yalancı olasın?İngilizce kısmına orta yaz mesela, sınava tabi tutsalar ne olacak?Ben çok ünlü bir bankanın mülakatına gittiğimde İngilizce sınava tabi tuttular beni ve ben o sınavda hiç bir şey yapamadım neredeyse heyecandan.Sınava tabi tutan banka görevlisine de bu durumu izah ettim.Çok heyecanlandım, fazla yapamadım dedim.Ve 12 kişiden bir tek ben 3. görüşmeye çağırıldım.Yani sizden kimse sular seller gibi bir şey bilmenizi beklemiyor.Ben üniversite mezunu olmadığım halde,üniversite mezunu arayan bir şirkette işe başladım.Nasıl yaptın derseniz de, önce işe girdim sonra vakit kaybetmeden ÖSS'ye girerek gidip açıköğretime kaydoldum, netice de kimse benden öğrenci belgesi isteyecek değil.Sınavlara giriyorum arada sırada, öyle düzenli filan değil.Okumak istediğimden mi peki?Tabi ki değil :) Bu işten ayrılıp başka bir işe başvururken gene üniversite mezunu isteyen bir iş bulursam en azından bakın ben okuyorum diyebilmek için bunu yapıyorum.Yaptığın doğru mu derseniz, bence doğru.Tek kelime İngilizce bilmeyen biri değilim, iş deneyimi olmayan biri de değilim.Tecrübe vırt zırt soruyorlar, eğitim soruyorlar.Ben erken yaşta çalışmaya başladım, babmın bizi okutacak durumunun olmaması da benim suçum değil.Ben ne yaptım peki?İnsanların kendini işe nasıl aldırdığını gördüm,öğrendim.Çok dorğu bir laf olmayacak belki ama insanların kendini nasıl 'pazarladığını', nasıl kendini överek işe aldırdığını gördüm.Yarım yamalak eğitimlerini süslü püslü kelimelerle anlatıyorlar, görevlerinin dışında yaptıkları ekstra işleri kendi görevleriymiş gibi anlatıyorlar.Öğrenmeye bakın, hangi departman olursa olsun, ne olursa olsun bir şeyler öğrenmeye çalışın kızlar.Ben bu şekilde yapıyorum, umarım anlatabilmişimdir.
Paramı veriyorlar ama miktarı az. Yemek parası vermiyorlar mesela. Bende İstemiyorum Aslında ama inan durumumuz gerçekten sıkışık.
Bir iş bulana kadar ve mide bulantım üst seviyede artana kadar kalacagım galiba.. sağa sola haber yolladım. Bakalım bekliyorum..
Hangi şehir ve semttesin canım? Belki yardımcı olmaya çalışırım
canım ya yarın beni şimdi görüşmeye çağırdılar suan çalısıyorum ama izin alıcam sence ne demeliyim ne dersem hoşlarına gider acaba
Canım 50 ye ulaşınca sana özel mesaj olarak söyliyeyim şimdi burda deşifre olmak istemiyorumHangi şehir ve semttesin canım? Belki yardımcı olmaya çalışırım
canım evinde çocuk felan baksan daha çok rahat edersin aslında daha güvenli daha temiz hemde parası daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?