Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim normalde beni çok beğenirdi.
akşam bana senin burun kenarında çok belirgin çizik oluşmuş.
sen baya yaşlanmışsın çökmüşsün dedi
.inanın çok moralim bozuldu.
burun kenarı kırışıklığı için ne yapabilirim.hangi kremi kullanmamı tavsiye edersiniz.
eşim normalde beni çok beğenirdi.
akşam bana senin burun kenarında çok belirgin çizik oluşmuş.
sen baya yaşlanmışsın çökmüşsün dedi
.inanın çok moralim bozuldu.
burun kenarı kırışıklığı için ne yapabilirim.hangi kremi kullanmamı tavsiye edersiniz.
bir eczacıya danış ayrıca cildiyeye git ama özel olsun yüzündeki kırıklıklara çözüm bulacaklarından eminim
ayrıca moralin bozulmasın kendinle barışık ol yoksa kendinde daha çok kusur ararsın
bir eczacıya danış ayrıca cildiyeye git ama özel olsun yüzündeki kırıklıklara çözüm bulacaklarından eminim
ayrıca moralin bozulmasın kendinle barışık ol yoksa kendinde daha çok kusur ararsın
dermarollerın iyi sonuç verdiğini söylüyorlar.birde Hyalüronik asit le dolduruyorlar o da çok etkili.2.si 20 dk da sonuç veriyormuş ama 1 sene filan sürüyor.ilkinde heryer yapmıyor.çok çok hijyenik biyerde yapılmalı.internetten bir araştır aklına yatanı yaptır ama radyoterapi(ütüleme) filan yaptırma sonuç vermiyor para tuzağı.
dermarollerın iyi sonuç verdiğini söylüyorlar.birde Hyalüronik asit le dolduruyorlar o da çok etkili.2.si 20 dk da sonuç veriyormuş ama 1 sene filan sürüyor.ilkinde heryer yapmıyor.çok çok hijyenik biyerde yapılmalı.internetten bir araştır aklına yatanı yaptır ama radyoterapi(ütüleme) filan yaptırma sonuç vermiyor para tuzağı.