Moralim çok bozuk lütfen yardım

Diana

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
153
105
50
merhaba arkadaşlar annem 52 yaşında her iki dizinde kireçlenmeden dolayı aşınma olmuş doktor ikisini birden ameliyat edelim protez takalım demiş .belki de aylarca bakıma ihtiyacı olacak ben uzakta yaşıyorum evime getirip bakmak istesem eşimin pek gönlünün olacağını sanmıyorum.çok üzgünüm.lütfen kızlar söyleyin çevrenizde diz protezi ameliyatı olup da iyileşen varmı.morale çok ihtiyacım var senağlama

evin tek kızı mısınız?ben tek kızıyım fakat eşinizin ne olursa olsun razı olması gerekmez mi?ikna etmeniz gerek bence size en ihtiyaç duyduğu bir zamanda benim annemde kalçasından ameliyat olmuştu ve protez takıldı daha zor bir ameliyar orada görmüştüm diz protezi kolay bir ameliyat

tek kız değilim biri anneme yakın ama onun da bebeği var tek başına bakamaz inşallah dediğin gibi çabuk iyileşir.doğru söylüyosun eşimin razı olması gerekir ama huyunu bildiğim için bunu ona söylemek bile içimden gelmiyor .en kötü ihtimal ben gider yanında kalırım o da evde çocuklara baksın

arkadaşlar tekrar soruyorum çevrenizde diz protezi ameliyatı olup da iyileşen veya sorun yaşayan varmı?lütfeeeen....

canım annemin kuzeni tek bacağından bu ameliyatı oldu şimdi çook iyi anneciğine geçmiş olsuna.s.

Eşimin yengesi olmuştu, biraz meşakkatli bir nekahat dönemi var ama şu anda oldukça iyi. Anneminde aynı sorunu var ama doktorlar yaşından dolayı ameliyatı uygun görmediler.
Eşin neden annene bakmana müsade etmiyor anlamadım. Bence tekrar konuş eminim sana hak verecektir.
Şimdiden geçmiş olsun.

bacı neden iyileşemesin...benm tanıdıklarım var o kdr sorun etme kendine...hem ne olur yani annen azıcık sizle kalsa...eşin de anlayışlı olsun canım...

Yani yaşam şartlarınızı bilmiyorum ama benim mantığım hiçbirşekilde "kocam izin vermiyor anneme yanımada bakamıyorum" cümlesini kabul edemiyor.
Acaba eşinizin annesi aynı durumda olsaydı ne olacaktı.
Madem öyle alın çocuklarınızı gidin annenize onun evinde bakın.

merhaba arkadaşlar annem 52 yaşında her iki dizinde kireçlenmeden dolayı aşınma olmuş doktor ikisini birden ameliyat edelim protez takalım demiş .belki de aylarca bakıma ihtiyacı olacak ben uzakta yaşıyorum evime getirip bakmak istesem eşimin pek gönlünün olacağını sanmıyorum.çok üzgünüm.lütfen kızlar söyleyin çevrenizde diz protezi ameliyatı olup da iyileşen varmı.morale çok ihtiyacım var senağlama

sanmayın eşinizle direk konuşun ama tatlılıkla. onun annesini başına gelse onada aynı şekilde bakmak isteyeceğinizi söyleyin. kabul etmzesede gidin bakın annenize. anne bu yaaa..

geçmiş olsun canım inşallah iran önce sağlığına kavışur insanın ailesinden uzak olması çok zor anlıyabiliyorumbenneyaptımki

çok geçmiş olsun cnm..
eşin biraz anlayışlı olsa..annen sonuçta yarın kimin başına ne geleceği bilinmez..
konuşsan belki tamam der yanına getirmene

hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun tabiiki annemi bu zor zamanında yalnız bırakamam eşim ne derse desin inşallah herşey iyi olur tekrar teşekkürler

Eşimin yengesi olmuştu, biraz meşakkatli bir nekahat dönemi var ama şu anda oldukça iyi. Anneminde aynı sorunu var ama doktorlar yaşından dolayı ameliyatı uygun görmediler.
Eşin neden annene bakmana müsade etmiyor anlamadım. Bence tekrar konuş eminim sana hak verecektir.
Şimdiden geçmiş olsun.

canım senin annen kaç yaşında yazarsan sevinirim teşekkür ederim

oncelıkle gecmıs olsun canım.Allah sıfalar versın annecıgıne.ama kıreclenme cok zor oluyor bıldıgım kadarıyla benım ananemde ve babanemde de vardı onlarda bı ara protez dusunmuslerdı ama doktor pek saglıklı ve kullanıslı olmadıgı ıcın tavsıye etmemıs onlarda yaptırmadılar.annenın gelmesı problem olacaksa sen gıt canım ya ne olursa olsun anne bu ya.ustelık hasta ve bakıma ıhtıyacı var.ne olursa olsun ben gıderdım canım senın yerınde olsam.ısterse bosasın adam fılan gormez benım gozum annem boyle bı durumdayken... :teselli:

annenize öncelikle geçmişler olsun...Allah acil şifalar versin....benim teyzem her iki dizinden aynı anda bu ameliyatı oldu...üstelik tam 130 kiloluk hali ile....yıllarca çekti:KK43: artık bastonla bile 10_15 adımı zor atıyordu.....en sonunda ameliyata karar verildi Allah biliyor hep ürktük..kilosu var çabuk toparlanamaz,bakıma ihtiyacı olur uzun zaman(tuvaleti var günlük dolaşma egzersizleri var vs vs) diye...vücut ağır olduğu için kaldırması yatırması:KK43:evde gelini çok iyi bir kadın ama oda teyzemin aksine yarım porsiyon sonunda kızlarının sıra ile gelip geline yardım etmesi kararlaştırıldı ve ameliyat oldu..inanın hepimizi şok etti teyzem..medikalden yürürken destek olması için tekerlekli yürüteç aldılardı...ilk birkaç gün birilerine ihtiyaç duydu kalkabilmek için,sonrasında yürütecine tutunarak tek başına kalktı ve yine yürüteç yardımı ile hep kendi yürüyüş egzersizlerini yaptı...hemde o ağır vücut ile...yaş olrakta 60 yaşında felandı ameliyat olduğunda...şimdi çok iyi maşallah...yine baston kullanıyor ama birileri ile rahatlıkla çarşı pazara gidip yanındakilere ayak uydurabiliyor..üstelik rahat yürüyüşe kavuşup hareket kabiliyeti arttığı için doğal olarak kilo verdi şimdi 110_112 kilo yine fazla ama 130 dan çok çok iyi....dr'una dua ediyor iyiki beni ameliyat etti..yaşadığımı anladım şu yaştan sonra...hem yürüyebiliyorum,hem ağrılarımdan kurtuldum diyor...ki o ağrıları yüzünden avuç avuç ağrı kesici içti yıllarca:KK43:((ama biraz canına pek ve azimli hatundur teyzem....hiç endişe etmeyin annenizde kendini salmaz,egzersizlerini yapıp azimli olursa çok çabuk toparlar...eşinizede izin ister gibi değil kararlı bir şekilde söyleyin bence ...sonuçta o sizin anneniz tabiiki doğal olarak yanında olacaksınız..."hayatım annem ameliyat oluyor...ya buraya gelecek burda bakacağım,yada ben oraya gidip evinde bakacağım sende burda çocuklarla ilgileneceksin...düşün taşın hangisini tercih ediyorsan bana söyle"deyip hiç tartışmaya dahi girmeyin...benimki tavsiye tabii ...siz daha iyisini bilirsiniz...ben sizin durumunuzda olsam tavrım bu olurdu...gerçi benim eşim Allah razı olsun kendi annesine ne kadar hassassa benimkine karşıda aynı hassaslıkta...ben istediğim şekilde ilgilenebilirdim annemle....tekrar geçmiş olsun..üzmeyin kendinizi...inşallah çok çabuk toparlayacaktır anneniz...sevgiler

çok teşekkür ederim hepinize Allah hepinizden razı olsun karar verdim ilk bir ay ben gideceğim annemin evinde bakacağım sonrada annemi getireceğim .inşallah çok acı çekmez ve çabucak iyileşir.dualarınızı bekliyorum

kayınpederim benim aynı şekilde bir rahatsızlık geçirdi ve önce bir bacağından ameliyat oldu ve protez akıldı şu an çok rahat neden daha önce olmamışım ameliyat diye pişman ...ama tabii ki ameliyatın sonrasın da sanıyorum biraz destek almış yürürken ....şu an çok iyi..inşallah sizinde anneniz iyi olur

X