Girişi tamamen kaplıyor hemen girişin arkasında zatenKızlık zarını nasıl gördünüz yahu
Keşke öyle bir yeteneğim olsa.Zarı nasıl gördün yada onun zar olduğunu nasıl anladın
Ne bileyim neredeyse kendi kendini tedavi edecek kapasite gördüm sende
Az da çıkmıyorum aşırı fazlada çıkmıyorum. Ne biliyim aşağıdaki görüntünün öyle olması normal midir çok endişelendimİdrar torbası sarkmış ve aşağıya baskı yapıyor olabilir mi? Küçük tuvalete çok çıkıyor musunuz?
Burda ne yazılsa tahminden öteye geçmez. Acilen bir vakit bulup doktora görunmeniz lazim. Kabızlık için de görünün. Yoksa başka şeylerle uğraşmak zorunda kalırsınız Allah korusun.
Keşke öyle bir yeteneğim olsa.
Dudakları açtırınca direkt görünüyor zaten zar
Ellerimle incelemedim aynadan baktım sadece cok merak ettim çünkü o şekilde bi dişari çık a var mı diyeYok yaa sanmam ama bence çokta inceleme o tarz baskı hissedilmesi çok anormal gelmedi
Nedir?gördüğün şey zar değil
Evet adetim hep gecikir yumurtalık kistim var. İnternette kronik kabızlık olan kişilerde olabilir diyorAdetin 15 gün fazla gecikmiş hep gecikirmi? Bence o gordugun şey ilk defa inceledigin için çok değişik geldi sorun var gibi.rahim sarkmalari 5-6 çocuk doğuran yada sık doğum ara vermeden doğuranlarda olur.hic sanmıyorum bu tarz bi sarkma olduğunu.sanirim adet gecikmenize bağlı kaygı gelişmiş.bide sınavlar filan da varya psikolojik bir durumdasin hayırlısı ile sınavlarını hallet ve iyi bir kadindogumcuya gorunmeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?