moralim bozuk yorumunuza ihtiyacım var

dogan_75

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
261
16
49
:KK43: $CIMG0930.jpg $CIMG0927.jpg $CIMG0928.jpg $CIMG0929.jpg $CIMG0933.jpg $CIMG0934.jpg $CIMG0935.jpg $CIMG0936.jpg $CIMG0937.jpg

şuanda sanki bir çıkmazdasın canım yada kendini baskı altında hissediyorsun biraz kilolu bir bayan tarafından sanki kontrol altındasın ama arkanda bir melek var bu sana yardım edecek beklediğin bir haber var gözün kulağın he haberde alacaksın ama çokta rahatlatmayacak seni biraz ferahlatacak şüphe görüyorum sende kafaya taktığın birisi var güzel haber vercek bu kişi sana 2 hafta içersinde güzel bir geçiş rahatlama olacak ne kadar tuturabildiysem benden bu kadar

bir şeyleri çok negatif düşünüyorsun. olumsuz düşüncelerin çok. dua eden bir erkek var senin için. birilerinin üzerinde ağır yükler var. şuanda çok karamsarsın ama gelecek çok aydınlık çıkmış.

Son düzenleme:
şuanda sanki bir çıkmazdasın canım yada kendini baskı altında hissediyorsun biraz kilolu bir bayan tarafından sanki kontrol altındasın ama arkanda bir melek var bu sana yardım edecek beklediğin bir haber var gözün kulağın he haberde alacaksın ama çokta rahatlatmayacak seni biraz ferahlatacak şüphe görüyorum sende kafaya taktığın birisi var güzel haber vercek bu kişi sana 2 hafta içersinde güzel bir geçiş rahatlama olacak ne kadar tuturabildiysem benden bu kadar

benim falıma da bakar mısın canım.

Eki Görüntüle 485068 Eki Görüntüle 485069 Eki Görüntüle 485070 Eki Görüntüle 485071 Eki Görüntüle 485075 Eki Görüntüle 485074

X