• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Moralim bozuk kizlar elimde değil :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Excalibaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
577
347
53
Kizlar az cok beni takip ediyorsunuzdur bu basligi acinca da beni yanlis anlamayin belki de cok erken uzuluyorum ama elimde degil napim yillardir ugrasanlar var biliyorum da belki uzulmeye de hakkim yok ama yapamiyorum ben 30 yasinda 4 yillik evliyim cocuk istemeye yeni basladim gebe de kaldim hemen cok sukur ilk seferde ama kese de gozuktu embriyi net degil ve 6+3 te boyle olmamaliymis doktorlar hic pozitif bi sey soylemiyor yok gibi davraniyoarlar bi daha bakip kesin emin olalim deyip duruyorlar canim cok sıkildı bana destek olur musunuz

Kizlar az cok beni takip ediyorsunuzdur bu basligi acinca da beni yanlis anlamayin belki de cok erken uzuluyorum ama elimde degil napim yillardir ugrasanlar var biliyorum da belki uzulmeye de hakkim yok ama yapamiyorum ben 30 yasinda 4 yillik evliyim cocuk istemeye yeni basladim gebe de kaldim hemen cok sukur ilk seferde ama kese de gozuktu embriyi net degil ve 6+3 te boyle olmamaliymis doktorlar hic pozitif bi sey soylemiyor yok gibi davraniyoarlar bi daha bakip kesin emin olalim deyip duruyorlar canim cok sıkildı bana destek olur musunuz
Cnm skma canını guzel dusun guzel hisset ki hersey daha guzel olsun valla bu hayat negatif dusuncelerle daha cekilmez oluyor baska doktorlara da gorundun mu ki

Cnm skma canını guzel dusun guzel hisset ki hersey daha guzel olsun valla bu hayat negatif dusuncelerle daha cekilmez oluyor baska doktorlara da gorundun mu ki

Haklısın bi kisiye daha baktim cok kucuk bu halde zaten kalp atimi duyulmaz dedi yani gec gelisiyor olabilir diyorlar ama ne bilim ya hic umut verici degiller

Haklısın bi kisiye daha baktim cok kucuk bu halde zaten kalp atimi duyulmaz dedi yani gec gelisiyor olabilir diyorlar ama ne bilim ya hic umut verici degiller

Kese icinde olusum varsa gelisiyordur haftasina gore yine de ilerleme sayilir
8 haftaya kadar duyulabilir kalp atisi acele etme derim
Elde degil dusunmemek uzulmemek ama zamanini bol bol dua ederek gecir.
Gonlundeki sizin icinde bebeginiz icinde hayirlisidir insallah

Kese icinde olusum varsa gelisiyordur haftasina gore yine de ilerleme sayilir
8 haftaya kadar duyulabilir kalp atisi acele etme derim
Elde degil dusunmemek uzulmemek ama zamanini bol bol dua ederek gecir.
Gonlundeki sizin icinde bebeginiz icinde hayirlisidir insallah

İnsallah canım İnsallah

Eee daha küçük bebişin hemen de kalmışşın bi sorun yok demekki sekiz iç dokuzuncu haftalar da kalp atışını duyarsın hiç merak etme canım

Back