morale ihtiyacım var

ozzytoygar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
191
0
arkadaşlar moralim cok bozuk sütüm gitti gidecek.yarın işe başlıyorum oğlumdan nasıl ayrı kalıcam ben.sadece ayrı kalmak değil bütün derdim bide hastanede hangi servise verecekler belli değil.alıştığım yerden başka yere verecekleri kesin bu da stres yapıyor.bide 14 gün oldu eşim işinden ayrıldı ve yeni bi işe başlayamadı sanki bütün kapılar kapandı.sütüm fışkırırcasına coktu ama bi haftadır gittikce azalıyor napıcam ben ?pozitif düşünmeye calışıyorum ama bi an oluyor kafayı yicek gibi kötü oluyorum.eşim de cok kötü zaten bide bukadar sıkıntı arasında onu teselli ediyorum ona belli etmemeye çalışıyorum.zavallı oğluşum yaa herşey üstüste geldisenağlamasenağlamasenağlama

Canım Allah herkesin rızkını veriyor merak etme..Yeterki sen kalbini temiz tut..

Eşin evde olduğu dönemde bebişinize bakar böylece gözün arkada kalmaz..Nasıl olsa eninde sonunda çalışmaya başlayacak..Hem bak senin güzel bir mesleğin var ya sende çalışmasaydın asıl o zaman ne olurdu hiç düşündün mü?? Bölümünün değişmesine de kafayı takma herşeyde bir hayır var..Belki senin için daha rahat olacak bilemezsin ki ( bu arada bende hemşirelik okudum lisede ama hiç çalışmadım keşke çalışsaymışım :))) Şimdi hala sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum ama bebekle zor oluyor..Allah sonumu hayır etsin..Eşimde benim sınavı kazanıp işe başlayacağım günü dört gözle bekliyor..Tek başına ev geçindirmek ağır geldi ona biraz..

Sütün için Ya Rezzak ismini tekrarlayarak göğüslerini sıvazlayabilirsin..Merak etme hayatta herşey insanlar için ve sen artık annesin güçlü olman ve eşinede moral vermen gerek..Eğer bir kere olumsuz düşünmeye başlarsan arkası çorap söküğü gibi gelir kendini bırakma..

Canım Allah herkesin rızkını veriyor merak etme..Yeterki sen kalbini temiz tut..

Eşin evde olduğu dönemde bebişinize bakar böylece gözün arkada kalmaz..Nasıl olsa eninde sonunda çalışmaya başlayacak..Hem bak senin güzel bir mesleğin var ya sende çalışmasaydın asıl o zaman ne olurdu hiç düşündün mü?? Bölümünün değişmesine de kafayı takma herşeyde bir hayır var..Belki senin için daha rahat olacak bilemezsin ki ( bu arada bende hemşirelik okudum lisede ama hiç çalışmadım keşke çalışsaymışım :))) Şimdi hala sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum ama bebekle zor oluyor..Allah sonumu hayır etsin..Eşimde benim sınavı kazanıp işe başlayacağım günü dört gözle bekliyor..Tek başına ev geçindirmek ağır geldi ona biraz..

Sütün için Ya Rezzak ismini tekrarlayarak göğüslerini sıvazlayabilirsin..Merak etme hayatta herşey insanlar için ve sen artık annesin güçlü olman ve eşinede moral vermen gerek..Eğer bir kere olumsuz düşünmeye başlarsan arkası çorap söküğü gibi gelir kendini bırakma..
canım cok saol yaa cok güzel yazmışsın.Allahın izniyle inşallah sende en kısa zamanda kazanırsın sınavını ve başlarsın.
annem geldi mersinden oğluma bakmak için eşimde bakar ama oğlum biberon almıyor mama da tabiki.bakalım napıcaz süt sağıp kaşıkla savaşarak içirirler artık.

arkadaşlar moralim cok bozuk sütüm gitti gidecek.yarın işe başlıyorum oğlumdan nasıl ayrı kalıcam ben.sadece ayrı kalmak değil bütün derdim bide hastanede hangi servise verecekler belli değil.alıştığım yerden başka yere verecekleri kesin bu da stres yapıyor.bide 14 gün oldu eşim işinden ayrıldı ve yeni bi işe başlayamadı sanki bütün kapılar kapandı.sütüm fışkırırcasına coktu ama bi haftadır gittikce azalıyor napıcam ben ?pozitif düşünmeye calışıyorum ama bi an oluyor kafayı yicek gibi kötü oluyorum.eşim de cok kötü zaten bide bukadar sıkıntı arasında onu teselli ediyorum ona belli etmemeye çalışıyorum.zavallı oğluşum yaa herşey üstüste geldisenağlamasenağlamasenağlama

cnm sutun sıkıntıdan azalıyor onun için uzulmemeye dikkat et. her bebek nasıbiyle doğar unutma. eminim esınde iş bulup yıne hersey duzelcek inan bebek insanın evıne bereket getırır az sabret kib:1hug:

hayırlısı olsun güzelim bazen kapanan kapılar ardından daha güzel kapılar açılır umarım eşin için de kısa zamanda güzel bir kapı açılır bunu düşün sütün azalmamıştır sana öyle geliyordur bebeğin daha çok süt emdiği için göğüslerin boş gibi duruyordur benim de öyle hiç süt fışkırmıyor göğsümden ( daha hiç süt görmedim desem yeridir) ama 3 buçuk aydır bebeğime anne sütü hariç hiç bişey vermedim yetiyor yani süt illa fışkıracak taşacak diye bir durum yok işe alışman biraz zor tabi hem bu kadar ara hem başka bir konum ama insan herşeye alışıyor 1 haftaya kalmaz işin düzeni de oturur merak etme olumlu düşün herşey güzel olur..

canım benim eşim her zaman derki rızgın bittiği yerde vaden de dolmuş demektir Rabbim o minicik kuzuyu vermişse rızgınıda verir moralini yüksek tut bebeğini bırakıp çalışan tek anne sen değilsin eşin işden ayrılmış ama çok şükür senin bi işin var ya olmasaydı daha da zor durumda oludunuz

canım gecmıs olsun zaten geldımı ustuste gelır.bence sutun moralsızlıkten azalmıstır.moralını yuksek tut.unutma her gecenın ardından gunes dogar.bu zor doneemde ardından guzellıklerı getırecektır merak etme ve fazla dusunme bebegını dusun

arkadaşlar teşekkür ederim ilginize.umarım herşey yoluna girer de oğluşumun rızkı da kesilmez.senağlama

bol bol dua et canım içini rahat tut rabbim bir yol gösterir daha güzel günler yaşarsınız inş

canım benmi yanlış anladım avukat değilmisin çok güzel yazmışsın moral veriyorsun bende 3.5 aylıkken bırakıp çalışacam off

ders çalışmak off hele çocukla sınavlar zor ama baya kişi var hem çocuk hem üniversite bitiren tebrik etmek lazım ben yapamazdım

canim benim icini ferah tut bak annen geliyomus bebisine bakmaya annenden daha iyi kimse ilgilenemezdi bebisinle esinde is bulur yakinda sende belki daha iyi bir bölüme gecersin, hersey zamanla yoluna girer sen kafana takipta sikinti yapma kendine allah daha kötüsünden korusun.

bi kez daha teşekkür ederim hepinize bugün ilk günümdü evdeyim şimdi en stresli bölüme verildim:çok üzgünüm:cocuk acil cok yoğun ve stresli ilk günüm iyi sayılırdı oğlumda biraz zorlansada biberon almış.eşimin başvurularında hala cevap yok zavallı sabahın 8 inden beri internette iş ilanlarında geldimki gözlerine kan oturmuş gibi.Allahım yaa umarım gecer bugünler.

canını sıkma herşey yoluna girer.sen üzülmeki bebeğin aç kalmasın.eşinde en kısa zamanda iş bulur inşallah.yeni işinede alışırsın merak etme allah sabır versin.

canım stun ara ara azalması normal snaırım benım de azalmıstı ama pes etmedım yiyeceklerime dikkat edip bol su ictim normale dondu ama ara ara azalıo genel olarak iyi ama
sen de oyle dusun

geçecek canım bu günler,su akar yolunu bulur.önemli olan saglıklarınız yerinde olsun.hayatta herşey insanlar için.hayat her zaman düşeş olmuyor.ben de hamile iken inanılmaz zor günler yaşamıştım.hala aklıma gelince nefesim daralıyor.çok şükür ALLAH aherşey bi şekilde rayına oturdu.sabırlı ol.saglıcakla kal.stresini işine ve eşine yansıtma,yoksa herşey tersine gider.saglık sektöründesin,çok iyi ve pozitif ol ki bir an önce herşey rayına otursun.

canım benmi yanlış anladım avukat değilmisin çok güzel yazmışsın moral veriyorsun bende 3.5 aylıkken bırakıp çalışacam off

Yelsancım avukatım ama eşim mesleğimi yapmamı istemiyor çünkü çalışma şartları çok ağır..Saatlerim belli değil muhatap olduğum insanlar belli değil..O yüzden hakimlik sınavlarına hazırlanıyorum bakalım..Kısmet

canım inşaallah yücerabbim yardım eder .... duanı eksik etme.. allah yardımcın olsun..

bencede çok karamsar olmayın...
mesleğiniz var belli bir gelirinizde vardır hayat şartları eşiniz iş bulana kadar idare etmelisiniz artık...
ki daha kötü durumda olan birçok insan var...
bebeğiniz için sizin ayakta kalmanız gerekir...

X