• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mor Saç Rengine Nasıl Ulaşabilirim? Acil.

Bit Kurusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
3
2
86
31
Acilen saçımı boyatmam gerekiyor. Ne renge boyayacağıma karar veremiyordum. Son kararım mor.
Şuan saçımın rengi doğal sadece uçları sarı ombre şeklinde saçımın rengi de kestane. Hiç saçımı açtırmadan mora ulaşabilir miyim?
Koyu mor istiyorum böyle koyu kahveyle mor arası. Bilen yardımcı olabilir mi

Acilen saçımı boyatmam gerekiyor. Ne renge boyayacağıma karar veremiyordum. Son kararım mor.
Şuan saçımın rengi doğal sadece uçları sarı ombre şeklinde saçımın rengi de kestane. Hiç saçımı açtırmadan mora ulaşabilir miyim?
Koyu mor istiyorum böyle koyu kahveyle mor arası. Bilen yardımcı olabilir mi

Sanırım patlıcan moru dedikleri mordan istiyorsunuz.Mor ,kızıl gibi renkler yıkandıktan sonra kolay akan renkler.Bu nedenle saçınızın ucundaki ombrelerde daha açık duracaktır.Koyu renk saçınızda sorun olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi açık olan yerlerde boyada daha açık durabilir.Sanırım siz böyle bir renk düşünüyorsunuz..

Patlican-Moru-Sac-Rengi-ve-Modelleri-1.webp

Sanırım patlıcan moru dedikleri mordan istiyorsunuz.Mor ,kızıl gibi renkler yıkandıktan sonra kolay akan renkler.Bu nedenle saçınızın ucundaki ombrelerde daha açık duracaktır.Koyu renk saçınızda sorun olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi açık olan yerlerde boyada daha açık durabilir.Sanırım siz böyle bir renk düşünüyorsunuz..

onda sıkıntı yok uçları daha açık durabilir sadece açmak için bi işlem yapmadan mor olur mu onu merak ediyodum. yok istediğim bundan çok az daha koyu bi renk:)
gün gelecek orjinal rengin gelsin artık diyeceksin.
orjinal rengine aşığım zaten ama şuan boyamak zorundayım

Back
X